Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sysfox
Na végre! Hol voltál?

Amúgy csoki! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

gabber_saviola
nincswarez

jónapot

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Lküldtem

nekem kéne a német válogatott javítása!

thx
a javításra...
a német válogatott nekem szürke kaphatok egy linket mert faqban nem jön elõ.. thx.
Sysfox
Nincs Gáber, nincs topik??? <#nemtudom>

Amúgy üdv (saját magamnak)! <#wave>

saviola83
Édes jó anyám ez mekkora meccs volt.Teljesen leizzadtam és majd leestem a székrõl.ezt nem gondoltam volna a hazai 2-2 után.Bár ott sokkal jobbak voltunk a törököknél csakhát kaptak egy tizit ugyanúgy mint itt.Amikor 3-2 re vezettem azt hittem megvan.erre kaptam 2 elkerülhetõ gólt és már azt hittem itt a vég így kiesni szörnyû.De felküldtem 6 embert elõre és egy beívelés után a szupersztárom Okeke továbbfejelt minket.Ez számomra óriási siker talán még a bajnoki címnél is többet ér.

Ebbe a csoportba kerültem.AZ,Auxerre,Din Buc,GAK
Szerintem a továbbjutás szenzáció lenne de ki tudja.Õszintén megmondom 6 pontal elégedett lennék.De már ezzel egy kis bevételhez jutottunk amibõl talán egykét játékost tudok igazolni télen amivel masszavíbbá tudom tenni a csapatot.elsõsorban védõk kellenének

5w0rdf15h
estét! jóak vagytok
ez meg egy nagyon sima meccs volt <#smile>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

saviola83
Nem gyengén ideges voltam a rendes játékidõben de behoztam 3 sztáromat😊 és eldöntötték a meccset

sideris
az a nem semmi...állítsd mediumra a tímár szerelését...

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

saviola83
Nyugodt vagyok csak tímár idegesít.A köv bajnokin összehozta az 5. tizijét is.

sideris
Nyugi van, nekem sem igazán megy, bár ez a 3. szezonom a Piortsmouth-tal, de semmi extra, kiestem a BL csoportból, Bayern, Barca után, Sporting elõtt, de a bajnokságban mindenki szétver 10-ed annyi lövésbõl...Türelem, majd beérik, a Nantesal is ez volt, végül mindent nyertem, szal nyugi Saviola!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Atesz89
Hali mindenkinek!
Grat az eredményekért.Én vasárnap kezdtem újra az Fm-ezést a Palermo csapatával jelenleg vezetek a bajnokságban az UEFA Kupában a második meccsem a Basel ellen volt,azután hogy az elsõ meccsen vereséget szenvedtem a Feyenoordtól.A Basel elleni meccs elõtti esélylatolgatások:
Ezt hívom én A papírforma felborulásának:

A statiszrika(enyhe fölényben voltam

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

saviola83
Én vagyok az uefa 3. selejtezõ körében itthon 2-2 játszottam a galatával.Sajna a bolond tímár már a 4. tizit hozza össze a szezonban.3-szor találták el a kaput ebbõl 2 gól a meccs legjobbja az ellen kapusa Mondragon lett.Sajna úgy néz ki nem lesz meglepetés és kiesünk.Nekem még várnom kell a Kanál féle sikerekre.

sideris
Mi ez a hatalmas pangás??? senki nem jáccik? nincsenek eredmények? nem hinném....<#fejvakaras><#nemtudom>

JackDaniels
Igyekszünk.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Erdekes meccs volt, de kis szerencsevel (es egy orasi 35 meteres kapufas bomba gollal) sikerult nyernunk.

Egyebkent nem tudja valaki hogy egyes skineknel miert nem jelenik meg a facepack?

Tono34
Ezt a kupát is megnyertük, most már csak a bajnoki cím hiányzik 😊
Itt se volt ellenfél:

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
Jó kezdet, csak így tovább. <#taps><#eljen>

JackDaniels
Eddig ilyen a PL.😊)

Tono34
<#wave>

JackDaniels
Üdv emberek.😊

Elkezdtük a 2011/2012-es szezont.😊 Megnyertük a Community Shield-et és az európai szuper kupát a bajnokságban is szépen haladunk, a BL-ben eddig egy mecs vót a Dinamo Kijev ellen otthon nyertünk.😊

Tono34
Érthetetlen, miért maradt abba a gólgyártás + ilyen gyenge ellenfél, hogy kerülhetett ide<#nemtudom>

Hello! McFrost meg tudnád mondani milyen skint használsz?
Tono34
Velük volt, de hazai meccs volt. Ekkor volt egy szép nagy sérülés hullám a csapaton. 3 ifi volt a kezdõben, meg kb 3 cserém a kapussal együtt. Idegenben 5:1-re vertem õket 😊

sideris
jó vagy, ahogy azt kell! az X idegenben az Atleticoval volt?

zaki
szép, grat

Tono34
Véget ért a BL csoportkör:

koszonom szepen 😊

BUDA > miskolc.

sideris
viszont nagyon nagy grat azért is, mert rohadt jól tolod a ténylegesen magyar pléjákkal!!!<#worship><#worship><#worship>

sideris
a 96 %-os sem olyan nagyon xar 😛

pedig de, szep lett volna egy 100%-os bajnoksag 😛

BUDA > miskolc.

sideris
Gart, de lehet Lipcsei HorsePeti büntijét nem cserélted volna el az Auxerre elleni belõttre...nem? <#smile>

elso pontvesztesunk a bajnoksagban

BUDA > miskolc.

huh, degeszre zabaltam magam, erre jon egy ilyen, lipcsei iden meg nem lott be buntetot, Borbely pedig a 48. percben szoglet utan fejelt a kapuba.. a hatso 4-es remekul teljesitett, jol kontraztunk, hihetetlenul elegedett vagyok, masik meglepetes Osasuna - loki 1:2 ezzel 4:2vel a loki is bejutott a legjobb 16 koze

BUDA > miskolc.

saviola83
jah már látom hogy szerezted meg

saviola83
feczesint hogy tudtad megszerezni ha nem volt átigazolási kereted?

sideris
Grat , jól nyomjátok! <#eljen><#taps>Tényleg nagy a pangásss....

+ Debrecen - Osasuna 2-1

BUDA > miskolc.

exlila nem gyengen mutatkozott be, nem is tom mitol feltem ettol a csapattol, 2 lovesuk azert bemehetett volna, egyedul vadocz jatszott jol toluk, szinte a fel csapatomat elvittek, ugyhogy nagybevasarlas on, a legnagyobb kapas 1,2 millaert jovo Guarin, kapust el kene kezdenem keresni mert szucs lalika alairt a chievohoz, valamint tozser megy el nyaron, rosa reg lelepett, balog ment a lilakhoz fecze-t + 200 ezret kaptam erte, erkezett Vincze Otto, Feczesin, Priskin, es a kolcsonbol visszajott Gyepi

BUDA > miskolc.

Sysfox
Nincs valami nagy élet...<#nemtudom>

Rosszabbul fórumozunk, mint 4 éve...30%-kal kevesebb komment.<#eplus2>

Holdpro
3. Bajnoki

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
2. bajnokin a leggyorsabb kezdést hoztuk..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
Elsõ Bajnokim

Holdpro
Sziasztok jó napot

saviola83
Jah bocs tényleg.Akkor úgy mondom hogy magyar csaptban játszó játékosok mennek el sokan.

Sysfox
Sziasztok! <#wave>