Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
Ballack <#idiota>

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

JackDaniels
Szépek az eredmények, grat mindenkinek!😊)

\"Never say never!\" W Churchill

gabber_saviola
<#wave> csoki Dzseki

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Én az ilyeneket szoktam páros lábbal kirúgni.😊

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
úgy látszik bejön a dábrácánnál is a madridos taktika <#vigyor1>

most jöhet a Pool <#gonosz1>

gabber_saviola
<#mf2><#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

faja lesz 😊

BUDA > miskolc.

zaki
vitte volna pár nagy(obb) klub is, azért ajánlottam neki ennyit...

1ébként gigalol, hogy jövõre lejár 1-2 pléjának a szerzõdése, pl Bernáth keres jelenleg 1200 eurót hetente, új szerzõdésben meg 11ezret kér <#idiota><#ejnye1>

zaki
😞

eddig egyszer kaptam ki a bajnokságban, a reactól :ccc

persze 1 lövésük talált kaput a meccsen, abból lett a gól :c

zaki
mindjárt gondoltam <#mf2><#smile>

gabber_saviola
grat.

gabber_saviola
lepasszoltam nekik vagy 10 jó pléját 😛

grato kar hogy sokat fogyaszt ;Ð

BUDA > miskolc.

zaki
grat. Novara a 2.? <#ticking>

zaki

jó ez a Sánchez gyerek, 1. meccsén pl mester3ast nyomott a Portónak :d

erdekes meccs volt

BUDA > miskolc.

Gratulalok Gabor az eredmenyedhez es a remek nevelt plejaidhoz ^^

BUDA > miskolc.

gabber_saviola

vortel
hehe 2010 ben megnyertem a BL-t a bayernnel méghozzá úgy, hogy az elõdöntõben a milant idegenben 5-0 ra vertem az otthoni 1-1 után, a reál ellen a döntõben a 8. percben már 3-0 votl ide, késõbb a meccs végén rugtak egy gólt. 8 éve CM/FM-ezek már mondhatom az összes közül eddig magasan ez a legjobb játék! Nekem az elõzõek nem jöttek be a régi CM-ek óta, de ez msot végre cool!!

Az vesse rám az első követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

hat nem bannam ha nalam 173/173 lenne 😄D

BUDA > miskolc.

zaki
Pablo Oré meg 100/173, milyen pléja lesz ez :d

zaki
152 a pot abilityje, szkút szerint 132-n áll jelenleg

nalam alapjaraton olyan mint nalad serules utan

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
:C

5w0rdf15h
kösz h mondtad, kötöttem velük másikat 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

zaki
ilyen volt:

jött egy

ÉS ILYEN LETT

<#idiota><#zavart2>

az tuti, pont az a jo hogy a ket kozepso vedo mellett elmegy a 2 csatar kozotte pedig a tkp jelen esetben eros, igaz ez a taktik magyar bajnoksagba nem volt tul jo, de spanyolok ellen tokeletes, mar a Reallal is hasznaltam ha para volt

BUDA > miskolc.

tomesz, jovanczai mindig tobbet lott nala de csak egyel, tavaly jova 24, o 23 iden jova 11 o 10

BUDA > miskolc.

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps> jó aza taktika

zaki
b@zzeg, grat <#wow1>

<álmodozik><#whatever>

megint csak franco mentett meg, elso felido teljesen az ovek volt, saliga 3 meterrol ures kapura csak a kapufat talalta el, rodriuezt le kellett hoznom, bejott eros, es kurva nagy golt lott canizaresnek 18 meterrol, szepen tamadgatott a valencia, aztan egy gyors kontra utan priskin hozta fel a labdat beivelte es ore canizares mellett a bal sarokba helyezte a labdat, aztan meg visszaalltam vedekezni, marchena fejese a kapufan csattant a 94. percben mak mak mak nem erdekel van elonyom a valencia ellen idegenben, es majdnem szivrohamot kaptam D:!

BUDA > miskolc.

zaki

szemem fénye... csak meg ne sérüljön... Rajczi tavaly 35 meccsen 23 gólt nyomott (21 bajnoki 18 gól), aztán lesérült 2.5 hónapra ("vádliizület kiugrás", ilyenrõl sem hallottam még), most a nyáron meg 4 hónapra vádliszakadás miatt, hát elég szörnyen festenek az értékei most :c Kenesei 16 meccs 13 gól idén, 1 hónapra lesérült most, szal most jól jönnek nagyon Priskin góljai

jah, itt meg Saliga statja. nem olyan rossz ez

zaki
ezt a real madridos taktikkal toltam

remélem be fog jönni

fasza vezet a valencia, kecseg villa, mindig is ruhelltem :||

BUDA > miskolc.

zaki
dettó :d

tkpj-kent vagy jobb csatarkent, de amilyen joak az ertekei olyan fosul nyomja, ossze-vissza nyomja nalam meg a tarcsiba

BUDA > miskolc.

zaki
Saliga Zoltánról egy képet plz... milyen poszton játszatod? nálam a jobbszélen tolja általában, szódával elmegy

draga is volt mind a ketto arenas szerintem el fog menni, meg jo hogy 2010-ig van szerzodese

BUDA > miskolc.

zaki
grat!

Arenas&Guarin<#eljen>

zaki
😄dd

Asprilla & Romario duo elso meccse

BUDA > miskolc.

hehe nalam nott 1 centit es hizott 2 kilot megis 11-el tobb a gyorsulasa 😄DD

BUDA > miskolc.

nalam most serult volt, mentek is le az ertekei

BUDA > miskolc.

zaki
semmilyen, beb@sztam u19-be aztán kölcsönadtam a reacnak :o

zaki

balszélen játszik általában, bár most lehet, hogy csatárként bevetem, mert most lesérült Kenesei és Rajczi is szép idõre 😞

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

az... Vituska milyen?

BUDA > miskolc.

McFrost
grat Kanalag o_o

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
minnyá tolok képet róla, eddig nálam sem váltotta meg a világot :c

zaki
Valencia - Végállomás? :d <#idiota><#zavart2>