Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
újra elkezdek játszogatni egy kicsit,folytatom SIófokot,annak ellenére hogy valszeg ismét bajnok leszek elmegy a fél-háromnegyedcsapat,építhetek újat:\
grat mindenkinek kurvajok vagytok
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
jó éjt Dzseki<#wave>#wave>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
itt egy kép Blatnjak-ról, nem rossz pléja szvsz, csak kár, hogy õ sem eus 😞
jó8
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
- Argentinean Football Maniac - Asociación del Fútbol Argentino www.afa.org.ar
Nem rossz, bár nálam még nem tudott stabil kezdõ lenni, de a lehetõség adott.😊)

\"Never say never!\" W Churchill
BUDA > miskolc.
legjobb pléjám, remélem lesz jövõre is egy olyan palimadár klub, aki kölcsönveszi 7.5mijjáért 😄ASDA
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
szal ez most a helyzet:
BUDA > miskolc.
elindult ez csak 4 percet kellet ra varni hogy megmozduljon
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
256 mega memoria (Y)
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
félidõben már 0-3 volt, azt hittem, hogy el fognak verni, mint buz! a f@szát, ám feljöttem 3-2-re, aztán kaptak egy tizit, amit Lajos megfogott, de a kipattanót belõtték 😞
ettõl függetlenül már továbbjutottam a csoportból, pedig még van 1 meccsem hátra a Slovan Libereccel (idegenben)<#eljen>#eljen>