Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na. Most meg tudod mutatni a taktikáid?
fsgh
<#wow1><#wow1><#worship><#worship><#worship>
Idén béelt nyersz?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JackDaniels
Aszem nem kezdtük rosszul a BL-t.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

fsgh
jájjj emberek KICSINYÍTÉS RULZ!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

biglia jatszik a Fradimba

BUDA > miskolc.

Gondolom genalvot sme kell bemutatnom 😊

kicsinyítés 4ever!!!!!!!!!!

wháá kicsinyítés bocs

fsgh
😊
most Manager Aszisztens nálam😊

nemfeltétlenül kellettt volna, 40évesen is kurvajó értékei lehetnének 😛

fsgh
ha jobban utánaszámolsz akkor rájössz hogy visszavonult😊

tényleg HOVÁ TÜNT ALVARO RECOBA????

öö jaja de még csak most kezdtem el mer bexart a gépem azér is nem jelentkeztem eddig

én csak 2005 novemberben vagyok eddig jött nyáron Heinze, és Rodrigo Palacio majd ha vége a köv. átig szezonnak akkor nyomok képet

fsgh
mind1 mit adsz neki mert maradni akar a Bayernnél-.-

fsgh
Te is Interrel nyomod?
Majd ha vége az átig.szezonnak mutatsz képet a keretedrõl?

rohadt gecie 😛

akkor vszeg ide se fog eljönni, max fizut ajánlottá nekije?

fsgh
Próbáltam de nem akart jönni

ballackot te nem próbáltad meg elsõ évben ingyé leigazolni?

kicst elvannak fosódva a betük

fsgh
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddd

Bocs rosszul tettem be. itt a jó

😛PPPP bocs toró nálam nem olyan jók az értékei

é é é é és haggyá békén 😛PPDDD

legyen igazad ha nyersz velük akkor õk a fain playerek

fsgh
akkor most kontra😛:
Kranjcar:Lazán hozza amit egy Interbe kell nem kevés fontos meccsen lõtt már gólt...
Boukhari:õ is nagyon fontos tagja a csapatnak ezzen a meccsen #53122 3gólpaszt adott...
Toró:????? nézd meg még1x ezt #53116 hogy ki lõtte a gólokat
sivok:Õ szvsz nagyon jó vkp de csak csere
Srna:nem megy el és állandó kezdõm...
Grygerában igazad van...azért megy mindig kölcsönbe..vele besültem...

Egy nagyon jó és izgalmas meccsen gyõztem.

http://iaro.srv.hu/kep/juve-inter.JPG
kranjcar,boukhari,toró,sivok,srna(ö mondjuk elmegy),grygera

materazzin már rég tuladhattál volna

ezek a saját nevelésû kapusok nemtom mennyire jók az értékeik

de ennyi kesbõl ami neked lehet most sztem hasznosabb embereket is vehettél volna, nem drágákat, hasznosakat, igaz mondjuk ez a bl gyõzelem téged igazol 😛

JackDaniels
Muszály vót.😊)))

fsgh
Látom bemutatkoztál itt is😊<#worship><#worship><#taps><#taps>

pl.? Halljam kik nem illenek az Interbe?😄
fsgh
nevezd meg õke bátran😊

JackDaniels

van egy csomó fölös és egy pár nem ide illõ játékos is szvsz...

fsgh
Piazzara vagy Costanzora gondolsz? (szvsz utobbi) De még ha olyan jó is Frey-t nálam nem igen lehet kirobbantani...

franc0
van egy frankó kapusod csak nem tudsz róla -.-

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

fsgh

fsgh
jah én ki tom olvasni😊
lököm azt is...

A francba már. Nekem miért adták olyan drágán Freyt? 3 milko plusz törlesztés.
köcce, nemtom hogy te hogy látod ezeket a betûket?! 😄DDP

keret?

fsgh
Adriano és Toró versenyzik ki ér el több gólt 1 meccsen eddig holtverseny😄DDD

fsgh

Persze hogy be van. De látom a shotokból hogy többeknek is mûködik. Emberek: hogy a fenébe csináltátok?
fsgh
thx!

Ok pill..

grat!

dobsz egy képet a keretrõl és az átigazolásokról hogy kit mikor mennyié vetté, ha nem nagy kérés?! 😛D

nálam az arsenalnál soha nem mûködtek a mezek, pedig az infoknál benn vannak

a beállításoknál be van pipálva a címerek/logók megjelenítése??

fsgh

fsgh
😞((((((((((((((((

Emberek. Akárhogy erõlködöm sehogy sem tudom müködtetni a facepackeket, a csapat logokat, a mezkitteket. Az Arsenallal játszok, és az a gond hogy a könyvtárszerkezetben semmi sincs az angol Premier Leage-hez. Nem tudom milyen nevû könyvtárat kell létrehoznom hogy müködjenek ezek a bigyók. Help pls.
JackDaniels
Fax kivan! Kivédték a szemünket.😞( Miért van az, hogy minden egyes nagyobb csapatnál világklasszis kapus van?<#fejvakaras>

a legjobb ugy kezdeni a magyar válogatottal hogy beállítod a brazíl ligát is(onnan kezded) és azzal eltudod kezdeni a meccseket 2004decemberben is és ezzel 1-2meccsel több esélyed van kijutni a Vb-re! 😛PPDDD

JackDaniels

Valaki tud nekem ajánlani vagy adni egy jó arsenalos hátteret? Ja és egy mûködõ címerpacket is. Kösz szépen elõre is.