Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
meg pl középsõ védõ bal oldalra...😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd
amúgy gratula mindenkinek, egész jók vagytok 😛
nem igaz hogy DMC-ket raksz védõnek kp-okat csatárnak és full jó minden...
Perea pedig az egyik legjobb DC. ennyi.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
amugy nemtom ki helyére van ott pedretti meg perea de õk teljesen más poszton játszanak mint perea vagy petrov
Mondjuk ott lenne helyére luccin meg pedretti !
3 játékos a b csapatból akik nem hiányoznak majd az 50bõl és 10 m fontot kapuk értük
Rajczit elvitték 2,5 milláért a celtichez brauliót 3,5 millióért a realhoz !
Agüero aki még csak 17éves
inkább AMC mint AML, mégis szélsõként Petrov helyetteseként is ilyen teljesítményre képes
EGYÉBKÉNT MONDOM ILYEN 3 millió fontos plejûk helyett uoan jókat veszek1 milláért ;]
Ernesto Farías
Rodrigo Palacio
[ persze nem ebbena felállásban játszom , csak így maradtak ]
FIgy rendezz batárságo kupát modnjuk 4-5 naygpbb argentin csapttal játsz 1 védõvel és meglátod kik a jók 😄 Én eddig 12 argentin játékosra licitáltam 2 meccs alatt: