Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Never say never!\" W Churchill
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Jaja!😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

6.0.3-mas patchet használja valaki másolt játékkal?
Ha igen, hogyan? Elõre is kössz!
Nem kezdez egyet mucsaröcsögével az 15/x ligából és nyersz velük béelt?😄DD
Nagy grat az eredményekhez! Palace vs Chelsea.😊 cééép.😊 Nah, meg a többi sem kutya.😊
Én sem tétlenkedtem, bár a továbbjutás szempontjából már nem volt érdekes, de azért nem engedtek le a srácok.😊))

Majd jövõre..
Ki ejtett ki?
2. szezonban bajnokság, kupa, szuperkupa megnyerve
bl elõdöntõben kizúgás :c
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
(Fõleg Frost Cselzi verésének és Csesza Duplájának😊)
faszom kivan, különben már rég megvettem volna õt is.
a B keret is erõs, Fabio Santos, Besagno stb
(természetesen ebbõl jópáran még lemennek a tarcsiba)
ez na igaz. szerintem :|
BUDA > miskolc.
nagyon fáj a szívem Emana-ért, de az értékeket kell szem elõtt tartani
köszi Kanál és Gabber elvtárs 😄
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Emana 8milko
Wesley 12,25milko
BUDA > miskolc.
Zoltán Gera (WBA)(HUN)
Achille Emana (Tolouse)(CAM)
Wesley Sneijder (Ajax)(NED)
mind3ugyanabban az árban van!!!
Y\'oull Never Walk Alone
Y\'oull Never Walk Alone
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
-spanyol bajnok: Real Sociedad
-agol bajnok: Liverpool
jobban sikerûlt ez a szezon mint amire az év elején számítottam, mivel dupláztam!!!
BAJNOKSÁG
BL
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.