Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
Óriási GRAT!!!😊))))
igyekezz is😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

JackDaniels
Hali!😊
Igyekszik az ember.😊

\"Never say never!\" W Churchill

JackDaniels
A kiállításnál azt hittem, hogy kapunk egy zsákkal, de a védekezõ taktika hiába szégyen, de olykor igen csak hasznos lehet.😊))

fsgh
Hello all!Grat All!

Jack látom menetelsz😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Sysfox
Egyszer biztos! Ilyenkor siratom a szezon eleji formánkat...<#sir>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

JackDaniels
Grat!😊<#taps><#taps> Elõbb-utóbb csak meg lesz az a bajnoki cím.😊

JackDaniels
Azt kéne.😊

Sysfox
Kicsit meglepõdtem, mert a City az 5. helyen áll...Kamburov minden pénzt megér...

Sysfox
Látom...az is meglesz szerintem...Adj nekik! <#violent>

JackDaniels
Thx, de még nem gyõztem le, még van egy meccs.😊)<#wave>

Sysfox
Üdv Jack!

És big grat a Bayern legyõzéséhez! <#worship>

JackDaniels
Üdv emberek!
Nem állunk rosszul az elsõ meccs után, bár így is nehéz lesz.

Köszi. De az edzések összeállítása szerintem nálam jó is... Mondom egyedül azzal van a bajom, hogy(ha bekapcsolod azértékeknél, hogy mutassa) az intenzitást jelzõ nyilak pirosak(tehát), nem dolgoznak rendesen edzésen. Így pedig csökkennek az értékeik. És mikor leszúrtam õket akkor hirtelen mindenki belehúzott mint a kisangyal. Mindegy megpróbálom amit mondtál, köszi szépen
Bagitsiga
Kedves Rossi!
Úgy állítsd be az edzést hogy hard-on legyen de inkább a very hard-hoz közelítsen.Lehet hogy az elején nagyon fáradtak lesznek de rotálj és egy fél idény alatt hozzászoknak.Nekem álltalában csak a szélsõk szoktak nagyon lefáradni meg a védekezõ középpályásom de próbálj meg többet beszerezni és akkor nem lesz gond.
Remélem tudtam segíteni,amúgy ha a fórumot átböngészed akkor itt-ott találhatsz edzésekrõl képeket, azok is sokat segítenek.
Sok sikert!

Bagitsiga
Tiszteletem az uraknak!
Nagy-nagy gratuláció mindenkinek!

Tono34
Reggelt!

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

sza23
elvileg nekem is ez vant fent, de pl.: minden kupasorozatnál pokal kifejezést használ.

sza23
Thanks és jó reggelt!Hova kell õket másolni?

zaki
ezt, ezt, + ezt 😊

huncm.fw.hu-n van a leírás

Kalle Ljunberg - azt hiszem Göteborgtól, fiatal nagyon tehetséges baromi jó támadó és bejátsza az agész pályát(közép, jobb, bal)
JackDaniels
Ez sajna nincs kizárva.😊

Nah, yoccakát mindenkinek!<#wave>

Csaó!

Segítséget kérnék. Hogyan lehet jobb edzésmunkára bírni a játékosokat????
az edzésterv jó, az edzõk szintén, az eredmények is jók, de az intenzitás(és így az értékeik) csökkennek. egyszer leszúrtam õket egy meccs után(rossz szériában voltunk) és akkor hirtelen mindenki szárnyra kapott. De gyõztes meccs után nem szúrhatom le õket!!!😊 Légyszi help! Köszi Rossi

egyébként Crystal Palace-al vagyok és 2.évadom kezdem. elsõben feljutottunk(2. helyen), sikerült ingyen igazolnom egy-két barom i jó jétékost(killy gonzales). szóval most bizakodok...
5w0rdf15h
hehe Bayerntõl kikapsz 😛 😄DDDDDDDddd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

sza23
Kezdõdik a második évem a Newcastle csapatánál, elõzõ szezonban csak az Uefa helyezés lett meg.A legbosszantóbb az, hogy csak 4,5 millió eurót kaptam.esetleg egy két játékos tipp ennyiért.Minden féle kpééen kellen egy csatár és egy bal oldali védõ.
Zaki te melyik magyarosytást használod?

JackDaniels
Thx.😊)

De esse lesz eccerû.😊

5w0rdf15h
NAGY GRAT!!!! 😊 a villareal után te is kiverted õket 😛

JackDaniels
Inter kipipálva.😊

JackDaniels
Próbáltam vóna mással is jáccani, eztet meg hanyagolni kicsit, de nem sikerült.😊)))))

gabber_saviola
Dzseki Te is annyirajóvagy és köfi hogy visszajöttél

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

JackDaniels
Szega fõnök.😊)

zaki
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Genro <#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

zaki
huhh

gabber_saviola
jó éjt kedves Imre

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
csoki és jóéjt

fsgh
Itt van pár kép!Léptem aludni jo8 all

na én mek aludni majd holnap leverem a juvét
😄
Csáztok
zaki
lol lenne, ha bejutna a reac a blbe... 😛ppPppPû

torót nem adja a flamengo...elmehetnek a p*csába...😄

gabber_saviola
csoki neked, és csoki mindenkinek....nah meg grat, mert azé figyelem itt a sikereket akkor is ha nem vok 😛

töri? -.-

5w0rdf15h
üdv master 😛

gabber_saviola
csoki -.-

oké értem!
😊😊😊😄
fsgh
Üdv!

gabber_saviola
mert ezek itt ilyenek -.-

JackDaniels
Nem piszkállak, ott vannak a hangulat jelek a hozzászólások végén.😊)

fsgh
Mert új vaty😊)) de ne vedd fel/komolyan

fsgh
thx!😊

most miért kell piszkálni???????????😞(((
JackDaniels
Gyááááááááá, nagyonnagy grat!!!!

JackDaniels
Picit??😊)))))) Finoman fogalmazva, jahh.😊))))))