Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Bezzeg a Fradi meg milyen könnyû csoportba került... Mondjuk nem semmi, hogy bejutottak, a Betist verték ki a selejtezõben....

zaki
Ez már vicces, szinte mindig összekerülök a Chelseavel a BL-ben... Tavaly szinte ugyanez volt a csoport, csak akkor a Bayern volt a Hertha helyett...

gabber_saviola
jóreggelt

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Üdv Mester! <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

JackDaniels
Üdv emberek.😊

Szóval te is "büdös csíter" vatyol?😊))

Menek enni, most keltem, oszt megyen FM 1000el.😊))

\"Never say never!\" W Churchill

zaki
Fél év múlva úgyis visszavonul, addig meg népszerûsíti a klubot<#smile>

jók az értékei de a gyorsasága nagyon megkopott<#smile>

zaki
Jó reggelt!

5. bajnokság végeredménye:

+ megnyertem a magyar kupát újra, 3-0-ra vertem az Újpestet a döntõben.

Aztán az idei sztárigazolásom:

<#nevetes1>

QuentinT
Jó reggelt neked is! (gondoltam beköszönök, mert nagyon leesett a topic<#vigyor2>)

Tono34
Jobb Reggelt 😞

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
csoki yo8 az alvóknak

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

joéjt😛 alxok merrt holnap nemzeti ünnep lesz HALA RAYO

gabber_saviola
Palermo-Inter 0-2

5w0rdf15h
nálam meg most nagy baj van 😞(((((( csatáraim 4 meccs óta képtelenek gólt rúgni mer v mellé megy sokkal v a kurva kapusba lövik :SSSSSSSSS

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

QuentinT
Ja igen... a csoportban a Real Madrid, a Basel és a Dinamo Kijev lesz az ellenfélünk... A csoportkörbe való bejutással megdupláztuk a klub vagyonát...
Jó éjszakát mindenkinek!

QuentinT
Komolyan mondom, hogy engem most szívat ez a ro...t program. Moszkvában a visszavágón 4 lövésünk ment kapura, abból 3 gól. Így aztán 3:3-as összesítéssel, idegenben lõtt több góllal továbbjutottunk<#wow1> Azt hiszem, mára befejezem mert ez árt az egészségemnek...

gabber_saviola
West Brom-Reál az Uefa kupa fináléjában <#hehe><#hehe>

gabber_saviola
köfi

5w0rdf15h
<#gonosz1><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship>

<#worship><#worship>Grat😊

gabber_saviola

okkés...lehet azér van ez a spanyol fanatizmus mer miota Raul vágta azt a mester3ast a fradinak azota full raul fan lettem...és hát a spanyoloké is😛

gabber_saviola
értem -.-

nálam alapember nem adom el (még)

johogy😊 csakis a spanyolok😊

zaki
Õ nálam is játszott, tavaly adtam el a Standard Liegenek 8.5m euróért.

gabber_saviola
Te ilyen nagy Spanyol fan vagy? -.-

én abban a szerencsés helyzetben vok h a spanyolokat is irányithatom😊

QuentinT
Kikaptam otthon egy nyomorult öngóllal<#falbav><#violent><#mf3> Bár igaz, hogy nem sok közünk volt a meccshez...

5w0rdf15h
kösz kösz

azér nem is olyan egyszerû ám szöv. kapitánynak is lenni, majd 1 órát dolgoztam mire összehoztam egy ütõs svéd keretet 😛

gabber_saviola
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

QuentinT
Meglátjuk, mert most fogom kezdõdik a meccs és sérült a kezdõ kapusom... Azért teljesen ledöbbentem azon, hogy mekkora volt a játék sebességének a különbsége a GAK elleni meccseken, meg a Fradi elleni elsõ bajnokin<#ijedt>

Seraf
Csö mindenkinek en is lepek asszem...

5w0rdf15h
elsõ Libertadores kupa meccsem <#smile>

gabber_saviola
csoki és yo8 Imre

fsgh
Hello És GRAT!!😊 Szerintem tovább jutsz😊

Mentem aludni jo8 all

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Seraf
150-1 az eselyem arra hogy megnyerjem a Bajnokságot hat majd meglatjuk<#eplus2>

Seraf
ooo hogy azt a Román tevenyereggyarto qrva i stenit hat nem az Interrel kerultem ossze az 1.korben...😄

gabber_saviola
csoki

QuentinT
Hali all! Jöttem panaszkodni: Annyi a hozzászólás, hogy nem gyõzök utánaolvasni. Lehet, hogy erre hivatkozva fogok lógni a tanfolyamomról<#idiota>
Egyébként grat miondenkinek! Nagyon jók vagytok! <#worship><#worship><#worship>
A Szolnokkal lejátszottam az elsõ BL meccseimet, úgyhogy volt ám anyázás, szentségelés, hajtépés és billentyûzet horpadás... Szolnok - GAK 2:1 és GAK - Szolnok 2:2 után az ellenfél a CSKA Moscow lesz<#rinya>... Azért szép volt a BL-ben.

Seraf
A 2 csatáros dolog nem jon be annyira dehat ha Luca Toni es Bojinov is serult...

fsgh
GRAT!!!😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

vajon mitõl függ hogy milyen fiatalok kerülnek a U18csapathoz??!!

Seraf
Olasz szuperkupa Juve-Inter 4-1 ha ez eletben lenne😄

krac

BUDA > miskolc.

gabber_saviola

látnád a Rayo-ét...egy használhato se került még ki közülük

Seraf
Luca Toni kidolt 1honapra ki tudna most ot helyettesiteni, Németh?😄

gabber_saviola
még nem

Seraf
22 jatekosombol kemeny 6-nak ajanlottam uj szerzodest szanalmas a Fiorentina U20-as csapata:'(