Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
jók vagytok mint állat!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
köcce😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
Grat a Lyonnak, Liverpoolnak, Fradinak(<#ravasz1>), ZTE-nek, és a Crystal Palacenak.<#smile>

SzakYy
jó8

iden csak ket embert vettem, Thiagot es Rincont, mindketto portugal, bal es jobb bekkek, valamint mindketto jol nyomja kozepen. Thiago 190/172, Rincon 192/166. 18-18 evesek tutcsy nagy sztarok lesznek, Thiago elso hivatalos goljat is megszerezte, szvsz ev golja mar megvan most D:

BUDA > miskolc.

Mor3llo
Nézd meg az edzésterveid! Különben most jött Recoba, jön Juanfran,Rodrigo Diaz,Delgado, és jönne Karimi, és Raul TAmudo is!Csak az utobbi kettõt nemtom érdemes e, mert lehet akkor már túltelítettség lenne a klubnál 😞 nehéz a választás, majd holnap lerendezek mindent.Mentem, by3by3 all, jóccak!

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Helló! Valaki megtudná mondani, hogy miért van az, hogy az egyik játékosom 19 éves, fantasztikus formában van mégis mindig csökken a tudása (befejezés, csel, stb.), na meg az ára is.
Mor3llo
De ingyen jött a kicsike 😉

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Nálam 30 éves😊

Mor3llo
Jó kis bevétel:

SzakYy
Nálad hány éves Recoba? Nálam már visszavonult.

SzakYy

fsgh most lebuktál 😄, nem az internek lett 2-1

Mor3llo
Recoba jönne, csak az az igazság, meg szeretném várni a VB-t.De Recobának iszonyat jó a pot abilityje!

Mor3llo
Az nem kifejezés, pedig a rendes játékidõben köze nem volt a meccshez a Milannak, és mégis 1:1 lett...aztán felszívták magukat a hosszabítás 2. félidejére.

SzakYy
grat, szoros meccs lehetett

bye fecoh

Mor3llo
Hát igen, már megegyeztünk szinte mindenben év közben, de aztán visszautasított, mert szerinte egy francia klubhoz való átigazolása nem tenne jót a karrierjének...ahha, persze..

fecoh
Na léptem bye <#wave>

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Nagy GRAT! <#hawaii>

Rosicky-t ajánlani tudom,tényleg remek támadó középpályás és a szabadokat is remekûl nyesi<#eljen>

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
köfi az infót,megnézem majd õket 😉

Nyáron majd egyébként nem árt az edzõi stáblistámat is frissíteni majd egy-két helyen,fõleg az orvosi stáblistában.

Y\'oull Never Walk Alone

Mor3llo
Igen, sikerüüüüüüüült!!!Már épp készültem arra, h eldöntsem, ki rúgja maj' a tizenegyeseket, mikor jött Tiago 25méteres bombagóljaaaa😊 a 120.percben meg Shevchenko rúgott 1 lesgólt, amit a bíró csak nagy nehezen fújt be lesnek...csak a vér hûlt meg bennem 😄 DE A LÉNYEG A SIKERÜLT!!!!!!!!!!!!!Hátha így már több játékos akar majd hozzám jönni..Kapo,Podolski,Rosicky...

fecoh
Nálam is rendben van nagyjából minden a csapatnál,mert az edzéssel és taktikával eddig hozom a meccseket a sok sérülés ellenére is, illetve majd a nyáron lesz minõségi generálás a csapat háza táján remélem.

A bajnokságban elsõ vagyok 19 pontal a Chelsea elött 26 forduló után. Az F.A. kupában az elõdöntõben vagyok, megnyertem az európai szuper kupát és a klub világbajnokságot, igaz a liga kupából kiestem a negyeddöntõben büntikkel a Man.City ellen.

Y\'oull Never Walk Alone

SzakYy
Ezequiel Garay, Simoes, Nik Besagno, Joao Leonardo -->ezek fiatal és elég jó védõk

SzakYy
nekem minden rendben a MU-nál, csak venni kéne 1-2 kapust mert van der Sar visszavonul és így marad Zieler, a tartalékoknál meg csak Dida van, az U18-ba meg sza@rok

fecoh
A védõim A.Cole-Traore v. Antwi(Hyypia sérûlt)-Carra-Finnan. Szóval elkél majd az erõsítés,mert a finn ha fel is gyógyúl sérülésébõl már kifele jár a kora miatt. Traore nem jön be nekem, Antwi jó lesz,de még rutintalan és nagyon fiatal.Warnock se tetszik,meg Finnan se,de majd a nyáron.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Biza bagóért mert túl akartak rajta adni! Ráadásúl a hírek között az szerepelt,hogy üdvrivalgásban tõrtek ki a MU szúrkolói mikor meghallották,hogy Rossi távozik a klubtól <#hehe> rábasztak ,mert el volt hanyagolva ,de most már sikerûlt egy kicsit önbizalmat adnom neki meg az edzések kezdenek nála is kifizetõdni<#wink>

Védõk terén vagyok gondban,mert sok gólt kapok,igaz ezt eddig sikerûlt ellensúlyozni gólok tekintetében kiv. Charlton elleni derbi.Company-t próbáltam magamhoz csábítani ,de az Anderlecht makacsúl ragaszkodik hozzá,nembaj majd a nyáron bevetek mindent<#ravasz1>

Egyébként még a nyáron Rosicky, Gera, A.Cole jött,majd télen Rossi és Fowler. Hamann már biztos távozik a nyáron a (Stuttgart elvitte). De nagytakarítás lesz a nyáron,de ehez kellenek a sikerek illetve a stex majd.

Y\'oull Never Walk Alone

SzakYy
grat, látom megszerezted Rossit a MU-tól 😄

fecoh
Na megvan az elsõ BL odavágó meccs ehh...nagy gyõzelem volt az abrakadabra gárda ellen,mert hiányzott a csapatból sérûlések miatt Gerrard,X.Alonso,Hyypia,Kewell...ráadásúl a meccsen Riise is lesérûlt.És a fiatal Rossi második gólját is megszerezte <#circling>

Y\'oull Never Walk Alone

SzakYy
jó az :]

gabber_saviola
töltsed vissza <#ravasz1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
na mára elég ebbõl

gabber_saviola
jaj micsoda szövege van a srácnak 😄DDDddddddddddddd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fecoh
Na megyek lejátszom a BL negyeddöntõ elsõ meccsét a kékek ellen,majd jelentkezem mi volt az odavágón.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Közben lejátszottam az F.A. Kupa 5-6-ik fordulóját.Mindkét meccsen idegenben kellett játszanom ,de az ellenfelek verhetõek voltak, igaz a wolves wllwn nagy vérveszteségeket szereztem ,közvetlenûl a BL elõtt a Chelsea ellen<#gonosz3>

UI: Az F.A. kupában az elõdöntõben megint összekerûltem a cselszkijvel...de legalább otthon játszom<#bee1>

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Üdv skacok! Rég jártam erre ,így megmutatom az elsõ vereségem a bajnokságban...nem jött ki a lépés sajna <#wilting>

De a kövi meccsemen vígasztalódtam kicsit <#buck>

Y\'oull Never Walk Alone

McFrost
akkor gyorsan scrollozd át a képeket

Tök jo ez a forum föleg oyg már minden 5 perceb irnak!!!!!
én inkáb csak olvasgatom nem szertenénk okoskodni😛
tul jok vagytok😄😄😄
Csak ez a rengeteg kép szreintem idegesitö nem kéne minden mecset képben is emgmutatni!!elég a recordokat!!
McFrost
szép , de semmi több😊
KICSINYÍTÉS FOREVER!

SzakYy
grat

Atesz89
Most nem jött össze a gyõzelem de sebaj:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zaki
Nekem is az a szerencsém, hogy már évek óta kiemeltként indulhatok a 3. selejzezõ körben, így nem kerülhetek össze vmi brutál csapattal.

kul, nem kell bl csoportselejtezot jaszanom, egybol bekerultem legjobb 32 koze, a loki kiesett pedig csak egy fordulot kellett volna jatszaniuk

BUDA > miskolc.

Mor3llo
Hna, megtanultam gyorsan mindent, meek, legyûröm a Milant 😊

SzakYy
grat, 1félidõ alatt megverted õket 😄

Atesz89
Mega Grat apró fölényben voltál

McFrost
még jobb vagy vazze😊

lal, elpasztam a kepet, szal ez az 😄D

BUDA > miskolc.

McFrost
jóvagy vazze!

kracc

BUDA > miskolc.

Atesz89
Gabber millió thx negyon szépen köszönöm

Atesz89
Légyszi küld el ide:[email protected]