Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jolwan mind1...kicsit megtúráztattam argentinba meg brazilba õket...levezetésképp meg andorraikat meg ien lol csapatokat adtam nekik...hadd jöjjenek a fiatalok is😛
Kicsit 😄
Elég 6-7 bõven, én annyit szoktam játszani, most a téli szünetben lenyomtam 7 meccset, 6 naponta 1et.
Elég 6-7 bõven, én annyit szoktam játszani, most a téli szünetben lenyomtam 7 meccset, 6 naponta 1et.
ha szezon elött 18 barimeccset jtcottam az sok?😄
mexikói és holland válogatott annyira nem fogott meg, pár hónap után leléptem
most ez a brazil teccik, van anyag 😄
most ez a brazil teccik, van anyag 😄
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
jó vagy Franco
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
persze
teveznek is, fél évig itt volt genro pótlására de nem vált be, 20ért vettem 20ért adtam
Rodrigo Tiuí meg spanyol válogatott 😄
teveznek is, fél évig itt volt genro pótlására de nem vált be, 20ért vettem 20ért adtam
Rodrigo Tiuí meg spanyol válogatott 😄
"Leo Franco a kapusom nyilván"
Ezt gondoltam!
"7.30 és 7.50 között"
Erre voltam kíváncsi!
Köszönöm a választ!
Ezt gondoltam!
"7.30 és 7.50 között"
Erre voltam kíváncsi!
Köszönöm a választ!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nem rossz. Nálam az Inter 58m-t ajánlott (pontosabban annyit kértem poénból, erre elfogadták) az 1ik pléjámért. (172/193) Végülis nem jött össze az üzlet, mert inkább 10 gurigáért elment 1 évre a Liverpoolhoz. <#smile>#smile>
welwel, nálam ez a kombó mintha 5x bejáccott volna 5 év alatt😄
jókora bug. szinte már csótány :C
jókora bug. szinte már csótány :C
Grat
Nem nem, nem lehet a tied a vilag legjobb csapata amig a vilag legjobb kapusa nincs nalad😄😄
Nem nem, nem lehet a tied a vilag legjobb csapata amig a vilag legjobb kapusa nincs nalad😄😄
magyarok...😄
ugyi vagy franc0
BUDA > miskolc.
Grat!
A Kapusodnak milyen az átlaga?
A Kapusodnak milyen az átlaga?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Nálam is vannak ilyen érdekességek. Pl 5 milkáért adtam el egyik pléjámat a Fradinak, 2 év múlva meg 100 ezerért eladják.<#lama>#lama>
Nem nem....nálam a Hertha BL-t uefát nyert😛 amugy grat menedzserek😛
nem elég hogy kávézom, dohányzom és iszom, még ez is...

próbáltam minden õs-Atleticos-t megtartani, ezért is bántott ez az üzi

feyenoord klónozza lazovicot.
és még asziszitek vagytok valahol csítelésben lol😄

és még asziszitek vagytok valahol csítelésben lol😄
Utso meccs evben modnhatni lefociztak megis izgalmas volt egeszen orultem a 88.percben amikor 2-0-rol forditottam aztan a 90.percben egyenlitettek akkor nem orultem annyira😄

neked is sikerült remélem nekem is meg lesz amúgy grat<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
sziasztok
elkezdtem ujra jatszani hogy legyen kihivás a Honvéddal 😊
egy kis móka kezdésnek

elkezdtem ujra jatszani hogy legyen kihivás a Honvéddal 😊
egy kis móka kezdésnek
GanXstaZolee#2709
Azer eleg fura nehany dolog az FM-be ha a gep iranyitja a Gladbach es a Hertha mar kiesett a Bundesligabol:S
Grat all
Szanalmasan keveset csinaltunk pedig tobb mint 1 felideig emberelonyben voltunk dehat a gyozelem a lenyeg😊

Szanalmasan keveset csinaltunk pedig tobb mint 1 felideig emberelonyben voltunk dehat a gyozelem a lenyeg😊