Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Plusz Kallströmöt lerúgták wááááááááááááááááááááááááááááá

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zaki
😄DDDD

gabber_saviola
<#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Atesz89
voltam már elmúlt

Atesz89
Bocs csak nagyon ideges vagyok

gabber_saviola
héééééééééééééééééééééé

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Atesz89
A kurv anyját az Auxerri csicskáknak a 94.percben egyenlítenek b@sszák meg <#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf3><#mf3>

fsgh
vagyis nem tod hogy kell?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DONGUBA
erdekes eddig soha nem kellett ilyet csinalnom😊)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Holdpro
vagy csak az hogy ez volt az elsõ gyõztes meccs.. 1-6-2 a 9 meccsen elért mérleg, talán felébredünk

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

fsgh
Ja és Hello & Grat all😊)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
kompatibilitás Windows nt-re álítsd!

DONGUBA
GYEREKEK EZT MIERT IRJA KI NEKEM?????

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zaki
Grat!

Úgy látszik nem hozza lázba a nézõket az 1. osztály! <#fejvakaras>

Holdpro
sziasztok
folytatom Budafokkal.. 172 nézõ ?? NB1 rulezz

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Atesz89
Hali

gabber_saviola
használd nyugodtan.......én kb. annyit használom mint az efemszáucsot 😛

gabber_saviola
Hail All!
Bizony jók vagytok😊

zaki
Nekem gallyra teszi a mentést. :d

McFrost
eddig semmi gond, 300-ból lefaragott 60 megát, igaz így már nem tom megmutatni hogy az Auokland Cityt 16-0-ra ütöttem😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

9csöves9
csinálsz egy biztonsági( benne van a nevében hogy biztonság) mentést és nem kell félned semmitõl

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Mor3llo
lenne 1 kérdésem...a Save Cleaner mennyire biztonságos? vkinek már okozott hibát ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Sztem elég lesz!ÉN annak idején 256-os Rammal, 750Mhz-es procival nyomtam 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

sza23
az az igazság, hogy csütörtökön mennem kell gyógyfûrdõbe három hétig és ez alatt csak a Laptopot tudok vinni magammal.ez egy 2.8as procit és 196Mb ramot jelent.Remélem elég lesz.

franc0
1,2 ghz celeron 256mb ddr és 1 ligával vígan szalad, mellette még winamp és msn is megy nálam

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

McFrost
mindenen elmegy, de 2ghz proci, 512 ram már elfogadható

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Mor3llo
csoki all, lenyomok még 1 meccset, de majd mennem kell edzésre félötre :S ..de legalább ottis focizoook😄

sza23
Szeva All!!!
Grat mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy mi a legkisebb konfig, amin még a game jól elmegy?

McFrost
Hail All!
Bizony jók vagytok😊

9csöves9
hello szia

mibe Zsolti?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

R10

jó kis meccs volt

elõtte a Derby-t alig tudtam kiverni a Liga Kupából csak tizikkel nyertem :S

!!!Hajrá Brazília!!!

zaki
Üdv.

R10
hali all

!!!Hajrá Brazília!!!

Atesz89
Hali és grat minden fmezõ managernek

Sysfox
Én sem adnám el, fizikailag nagyon ott van, fejelése, szerelése, emberfogása is jó...

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Igazából a meccs végén mondtam neki, hogy mérges vagyok rá. Nem akarom leszidni nagyon, mert idén végre jól játszik.

Magic Boy
Én Se adtam el végül!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gabber_saviola
én nem adnám el, mert lehet hogy fejlõdni fog még a srác

Magic Boy
Van 1 fiatal védõm Wright aki 55000-et ér:

Ezt az ajánlatot kaptam rá:

Szerintetek eladjam?

gabber_saviola
szevsz Foxi <#wave>

Magic Boy
Hogy fogadta a leszidást?

Magic Boy
Szia!<#wave>

Sysfox
Megint a "Blackburn" effektus...

Blackburn Rovers - Everton 1:1

Nekünk állt a meccs, Brown góljával vezettünk is sokáig, de a 86. percben ellenem ítélt a bíró, és megadott egy 11-est az Evertonnak. Amit természetesen belöttek...

Persze ezt is úgy kaptam, hogy én rúgtam szögletet, a kipattanóval megindult a Everton csatár, Edílson meg felrúgta a tizenhatoson belül. Természetesen ott, ahonnan nem lehet gólt lõni. Így lehetett. Köszi Edílson! A meccs után leszidtam, de megérdemelte.

Sysfox
Sziasztok! <#wave>

Magic Boy
Oké Köszi!

gabber_saviola
csoki mindenkinek

médzsik, ez csak egy béta.... de ha tényleg jól megy vele a szekér, akkor megosztom persze

Magic Boy
Gabber feltöltenéd valahova a taktikádat?

jo játékot😛 ma suli helyett játszom😛

Iceman79
Sziasztok!
A Magyar mezcsomag folyamatosan fejlesztés alatt van, ezért arra kérlek benneteket, hogy ha tudtok, küldjetek nekem alsóbb osztálybeli csapatokról képet!Bármelyik csapatról, amelyik benne van a játékban!Sokat segítene!Köszönöm szépen!
Jó játékot mindenkinek!
[email protected]

soma22
na végre sikerült elmenteni, megyek feltolom magam a töltöre.
üdv mindenkinek

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...