Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaaa!!!! cunya zakiiii :c
egyebkent meg gratzor Dnyepreknek (Y) zaki te meg menjel vissza a debrecenhez ^^

BUDA > miskolc.

zaki
Ez neked spamm? Lassúak vagytok! <#mf2>

9csöves9
köcsög Zaké

Atesz te meg ne lökjé ki😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
<#duhos2>fujj megint szpemmel!!!!!!<#duhos2>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Atesz89
1-1 a félidõ😞

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zaki
Minnyá ték!

fsgh
Szerintetek megéri megvenni Vucinict(Leccébõl)?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

BlueMaster
Köszönöm mindenkinek!!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

fsgh
😊)))) Pedig õ ált. azzal szokta😛PP

9csöves9
fu emberek ultrajok vagytok

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zaki
Huhh, ez igen, grat! <#wow2><#eljen><#worship><#taps><#smile>

Atesz89
Grat azt hiszem megnyugtató az elõnyöd 😄DDDDD

gabber_saviola
spammal nem visszük a téket...kapisi? 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Mindjárt 60ká! <#vigyor>

McFrost
Bizony jók vagytok😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
Elleszel a medencében, csücsülsz a vízben ezerrel, közben meg tolod a efemmel! <#email><#vigyor>

Atesz89
Sztem nálad már visszavonult

BlueMaster

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

fsgh
jókvagytok krat

Atesz89
Asszem meglesz az elsõ vereségem a bajnokságban a Monacotól rossz elõérzetem van

gabber_saviola
hirtelen nem ugrik be , de ha hazaérek megnézem

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Atesz89
Anglia az elég gyilkos (46 meccs+a kupák)

sza23
Azért annyira nem vészes a helyzet.Ebben a három hétben Hévizen kezeltetem a gerincsérvemet és ha minden igaz el tudok vinni egy laptopot, amin managerezhetek.Csak az a baj, hogy nem a leggyorsabb, mert csak 196mb ram van benne, de hát ne legyek már olyan telhetetlen<#email><#email>

BlueMaster
Mindjárt amúgy ellenük lesz a köv bajnokim mióta Ukrajnában vagyok a 3. managerüket fogyaszják....

Atesz89
Kösz te is,te aki az olasz bajnokságban tengeted napjaidat mi a véleményed Daniele Portanováról

hali!!grat mindenkinek!!!

azt szeretném kérdezni hogy kezdenénk egy uj játékot de ha lehet valami kiscsapatal kezdenénk ahol feljutok stb!!!
mit ajánlotok hol kezdjem??😄
Magic Boy
Grat!
A Shaktar, hogy szerepel nálad?
Dobsz egy tabellát?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

BlueMaster
Köszönjük Mester!

gabber_saviola
jókvagytok krat

BlueMaster
😄DDDDDDDDDDDDDD

BlueMaster
<#shakehead><#shakehead><#rinya><#rinya><#rinya>

Atesz89
A szemét a tarcsiba vele 😄DDDDDDDDDDDD

sza23
nagyon jók vagytok!Sajna valószínû három hétig nem leszek internet közelben<#rinya><#rinya>.Úgy hogy mindenkinek elõre is hatalmas grat!

BlueMaster
Basszus Priskin elszúrta minek kell a 90. percben gólt rúgni??? 😄DDDDDDDDD

BlueMaster
Én megnyertem a bajnokságot a Lokival és már jöttem is így mindenki szívesen jött mert sokkal jobbak voltak a körülmények és a fizu is.
Itt júliustól júniusig tart a bajnokság és télen van a hosszú szünet nyáron csak 2 hét... De így is sokszor játszunk piros labdával...

Atesz89
Mondtam csak egy gólt kell rúgnod de te nem hallgatsz rám 😄DDDDDDDD(Grat)

zaki
Hatalmas grat! <#wow2>

zaki
Jah, természetesen megvan még a Lokis mentés, csak kell egy kis változatosság. 😄

Seraf
<#worship><#worship><#worship>

zaki
Kösz!

MOnduk cask 2-3 kulcsjátékost sikerült elhoznom a Lokiból, mert itt max heti 20 ezres fizetést tudok adni, Lokinál meg ennél jóval többet kerestek...

Kicsit fura itt a helyzet, mert márciustól novemberig tart a bajnokság... Mondjuk meg tudom érteni, mert qrva hideg van ott télen... 😄

BlueMaster
IGEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!
Kiejtettük a címvédõt!!!!! Úgy idultunk neki a BL-nek, hogy a leggyengébb csapatok ellen is csak a tisztes vereség lehet a cél....
Totógyilkosok vagyunk... <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Seraf
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee😄
Egyébként Grat😄

valaki tud adni egy linket ahonnal letudom szedni a magyar csapatok mezeit?
BlueMaster
Grat! <#worship><#worship><#worship>
Én ugyanezt csináltam csak a Lokiból Ukrajnába mentem...

Atesz89
Nem én voltam kiemelve ez egyszerûen vicc:

BlueMaster
Sziasztok!

zaki
Ott hagytam a Debrecent, mert már elég volt belõle, és most Oroszországban próbálok szerencsét. 1-2 kulcsjátékost el tudtam hozni a Debrecenbõl, de alig akart eljönni vki Moszkvába, különben teljesen szétszedték a nagycsapatok a Lokit, kb 30-40 játékost adtak el télen. Mondjuk a fél u20-at hoztam magammal, elég olcsón meg tudtam õket szerezni. Mikor átvettem a csapat irányítását Moszkvában, volt kb 1.5 guruga a kasszában, aztán eladtam kb egy tucat pléját, így már 10 misi áll rendelkezésemre igazolásokra+20 guriga van az egyenlegemen. Uefa kupában még állt a csapat, 1. meccsemen õsszel 7-3-ra vertem a Middlesbrough-t, következõ meccsen 4-1-re idegenben 1 dán csapatot, most taasszal az Interrel kerültem össze a kieséses körben (aki az én bl csoportomból nem jutott tovább anno), itthon kikaptam 4-2-re, mert meccs elején kiállították az 1ik pléjámat, kint ugyan nyertem 2-1-re, sokat nem értem vele.

1. bajnokim a Lokomotivval:

1ébként ilyen stadionja van a csapatnak, nem rossz! 😊

Seraf
Csá Grat all!
Itt a realis eletbeli eredmeny😄😄 Elsõre😛

Atesz89
Itt az az ominózus meccs 😞(((((((((((:

fsgh
Asszem lesz keresni valonk idén a kupában is😊) pedig fáradtak voltak a pléjáim😊))(az õvék is de nem jobban ráadásul jobbak a játékosaik..)Frau elsõ meccse mióta visszajött a cserébõl😊)))