Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
külön gratuláció jár Somának az uefa döntõért,és Dzsekinek a Bl-be jutásért<#bohoc>#bohoc>
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
akkor következõ szezonban már benevezem õket tényleg a bajnokságba.
mert tényleg jó lenne...van két fiókcsapatom,oda szoktam küldeni azokat a játékosokat,akik még csak a pad közelébe sem férnek,meg akik fiatalok,de nem elég jók.hát,mondjuk utóbbiból nem sok van 😄
nyáron próbálok egy kis pénzt gyûjteni,és megpróbálok a vezetõségtõl kicsikarni egy utánpótlásképzés fejlesztést.
ReaL MaDRid x siempre
most zaki taktikját próbálgattam,bár a sok sérült miatt át kellett egy kicsit módosítanom
utóbbi meccseim...
a Pápa elleni meccs kupameccs volt tartalékos csapattal,úgyhogy annak örülök is,fõleg,h a legvégén kaptuk a gólt.de most is a Veszprém ellen...rúgtunk 2 gólt,utána meg kiállítottak 2 veszprémit,és nem tudtunk több gólt lõni,pedig a Veszprém 11 emberrel sem olyan ajjjdejóó.
úgyhogy mostmár innentõl ebben az évben a csapatot próbálgatom(ha csak nem nyerem meg a következõ 3 bajnokit)
ReaL MaDRid x siempre
Nem csak a saját nevelések miatt, de ha igazolsz egy fiatal tehetséget sokkal jobban fejlõdik meccseken mintha csak edz.
\"Never say never!\" W Churchill
nem lehet vhogy benevezni az U19-et és a tartalékot vmi bajnokságba? 😄
mert h ezt kéne...
ReaL MaDRid x siempre
az edzésekbõl pedig levettem kicsit,tényleg átment már a középpályások és a csatárok nevû edzésben a tehelés keménybe :S
ReaL MaDRid x siempre
\"Never say never!\" W Churchill
ReaL MaDRid x siempre
ha már a legjobb játékosomnak,Szatmárinak le kellett sérülnie,akkor legalább játszhatott volna Szili Attila,de persze õ is sérült,és a 3.számú jobbközéppályás Szauter is...(Szauter adta az elsõ évben a legtöbb gólpasszt,és úgy kellett visszahoznom,mert akkoriban hiányposzt volt a jobbközéppálya Lipusz távozása után)
ReaL MaDRid x siempre
grat mindenkinek fõleg somának majdnem meglett az uefa de egy lila majom miatt elvesztetted:S majd jövõre meglesz bl😄
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
pedig fizikoterápia egyiknél 20,másiknál 19,egy gyúrónál még mi más számít?
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Dortmund:Köln 3:0 ( Carvalho 3 )
Chelsea már 30 M fontot is meg adott volna Carvalhoért,de nem adtam el,inkább egy 4 éves szerzõdést választott 😊
Bazz, nekem meg elsõ edzõmeccsemet lerúgtak egy emberemet...Hát persze hogy Klosét, ha lesérül hosszabb idõre akkor megõrülök<#boxer>#boxer>Õ a csapat lelke, tavaly is a sérülései miatt nem futott a szekér
<#beka3>#beka3><#wow1>#wow1><#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#mf1>#mf1><#wow1>#wow1><#mf1>#mf1><#beka3>#beka3>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
és egy meccs sem volt...
ReaL MaDRid x siempre
Télen 37 ponttal fordulok,Münchennek ugyanennyi van,Hamburg 1 ponttal lemaradva. Egész évben egy embert sem igazoltam fõkeretbe,csak U23 és U19be. Szóval 5M fontnál nem nagyon költöttem többet. De a donyeckbõl egy 100valamennyi/192 PA 18 éves ukrán DC-t elhoztam 2M fontért. Nyárra tervezek 2 embert. Pepet(Porto) meg Chyrgiskyt(Shakhtar) Ez a csirginszki gyerek most 5 meccsen ( 4 bajnoki 1 bl ) 10es osztályzatot kapott zsinórban.
Most Nani leigazolásán dolgozok, figyelõmet ráküldtem és azt mondta hogy brutális fejlõdésen mehet keresztül<#smile>#smile>
Avanti Crociati!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
(egyébként szerintem nem)
mit mondtok,szerintetek az aszisztens jól tudja,h melyik a legideálisabb kezdõ felállás?arra gondolok,hogy van ez a "jelentés a csapatról",és itt megmutatja,h szerinte melyik a legjobb kezdõ 11,erre a "tanácsra" érdemes hallgatni?
ReaL MaDRid x siempre
robo:ahogy megláttam ezt a képet,leesett az állam,most tornásztam vissza,az ilyen játékosokért nem szabad sajnálni 30 milliót,de még akár 50-60-at sem szvsz.
no,kipróbálom zaki taktikját,mert újra megjött a minden bajnokságban megjövõ rossz forma,és hátha bejön ez a taktik.
ReaL MaDRid x siempre