Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
csocsesz grat

külön gratuláció jár Somának az uefa döntõért,és Dzsekinek a Bl-be jutásért<#bohoc>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

robotnyk
olympus
én nem😛

Divatcsapatok OLÉ!

JackDaniels
Úgy látom, még mindenki alukál.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

totti10
hanyadik szezonod a Dunaújvárossal?

hajrá,lilák!

JackDaniels
Van egy pár.😊

JackDaniels
Kis szerencsével meglehet. Az lenne a nemsemmi.😊)

kraawz
azta mennyi noname csapat ... cádiz djurgarden stb..😮

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
ez minimum UEFA lesz, de a második helyet is elkézelhetõnek tartom 😉

JackDaniels
😄DDDDDD

JackDaniels
THX😊Közben megvót a csoport beosztás sorsolása is. Nem könnyû, de lehetett volna nehezebb is.😊 Majd meglássuk mi sül ki ebbõl.😊

Fabio Capello
grat! csoportban kik örvendeztetnek majd meg?

JackDaniels
Gondolkoztam meccs elõtt, hogy álljunk be védekezni és kontrázzunk, vagy jáccunk most is mint eddig bátor támadó focit. Az utóbbinál maradtam, úgyláccik jó döntés vót.😊))

hunbasser
na látod,még ezt sem vettem észre 😄
akkor következõ szezonban már benevezem õket tényleg a bajnokságba.
mert tényleg jó lenne...van két fiókcsapatom,oda szoktam küldeni azokat a játékosokat,akik még csak a pad közelébe sem férnek,meg akik fiatalok,de nem elég jók.hát,mondjuk utóbbiból nem sok van 😄

nyáron próbálok egy kis pénzt gyûjteni,és megpróbálok a vezetõségtõl kicsikarni egy utánpótlásképzés fejlesztést.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ez az év el lett k*relva,már bocsánat a kifejezésért.

most zaki taktikját próbálgattam,bár a sok sérült miatt át kellett egy kicsit módosítanom

utóbbi meccseim...

a Pápa elleni meccs kupameccs volt tartalékos csapattal,úgyhogy annak örülök is,fõleg,h a legvégén kaptuk a gólt.de most is a Veszprém ellen...rúgtunk 2 gólt,utána meg kiállítottak 2 veszprémit,és nem tudtunk több gólt lõni,pedig a Veszprém 11 emberrel sem olyan ajjjdejóó.

úgyhogy mostmár innentõl ebben az évben a csapatot próbálgatom(ha csak nem nyerem meg a következõ 3 bajnokit)

ReaL MaDRid x siempre

JackDaniels
A szezon elején mindig felajánlja a gép, akkor lehet.
Nem csak a saját nevelések miatt, de ha igazolsz egy fiatal tehetséget sokkal jobban fejlõdik meccseken mintha csak edz.

hunbasser
hát,jó saját nevelésû fiataljaim nem nagyon akadnak,max 1-2,de azok sem olya n hudejók.

nem lehet vhogy benevezni az U19-et és a tartalékot vmi bajnokságba? 😄
mert h ezt kéne...

ReaL MaDRid x siempre

JackDaniels
Akkor gondolom edzõmeccseik sincsenek. Pedig a legjobb megoldás sztem, hogy akiknek nem jut rendszeresen játéklehetõség, azok is formában maradjanak és a fiatalok is fejlõdnek.

hunbasser
sem az U19,sem a tartalék nem indul semmiféle bajnokságban,szóval tartalék szinte nincs is.

az edzésekbõl pedig levettem kicsit,tényleg átment már a középpályások és a csatárok nevû edzésben a tehelés keménybe :S

ReaL MaDRid x siempre

JackDaniels
A tarcsiba sem játszottak?

JackDaniels
Az új személyzetnek ugyanúgy össze kell "szokni" a régiekkel, mint a játékosoknak. A sérülések jellegeibõl ítélve pedig sztem is az edzésbõl kell visszavenned egy kicsit.

hunbasser
sem bal,sem jobb,sem védekezõ egészséges középpályásom nincs pillanatnyilag 😄 szerencsére elég bõ a keret,úgyhogy vannak még itt emberek...csak most olyanoknak kell bizonyítani a Pápa elleni kupameccsen,akik egész idényben nem játszottak le egy egész meccset sem(csereként is jó,ha egyszer pályára léptek)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
az utóbbi napok/hetek termése...

ha már a legjobb játékosomnak,Szatmárinak le kellett sérülnie,akkor legalább játszhatott volna Szili Attila,de persze õ is sérült,és a 3.számú jobbközéppályás Szauter is...(Szauter adta az elsõ évben a legtöbb gólpasszt,és úgy kellett visszahoznom,mert akkoriban hiányposzt volt a jobbközéppálya Lipusz távozása után)

ReaL MaDRid x siempre

lokika28
sztem a gyurók tul jók😄 ojan keményen gyurják a játékosokat meg masszírozzák meccs elõtt hogy a játékosaid belesérülnek😄 amugy nemtom érdekes dolog:S

grat mindenkinek fõleg somának majdnem meglett az uefa de egy lila majom miatt elvesztetted:S majd jövõre meglesz bl😄

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

hunbasser
szerintem nem.eddig nem volt túl sok sérültem,de mióta leigazoltam ezt a két új gyúrót...lehet,h az a baj,h 2 gyúró van? 😄ddddddddd nem hiszem,sõt...

pedig fizikoterápia egyiknél 20,másiknál 19,egy gyúrónál még mi más számít?

ReaL MaDRid x siempre

Fabio Capello
nem túl kemény az edzés?

hunbasser
az új gyúrókkal egy hét alatt 7 sérülés már,és egyik sem meccsen meccsen sérült le,és persze egyik sem influenza...

ReaL MaDRid x siempre

Tojesz
Megvan mind2, remélem hozni fogják magukat

Most megyek, majd késõbb folytatom

kraawz
Klasnic Almeida páros is adja,ne aggódj 😛

5w0rdf15h
úgy úgy 😄 hajrá

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kraawz
Dortmund:Stuttgart 2:0 (Pato , Carvalho)
Dortmund:Köln 3:0 ( Carvalho 3 )

Chelsea már 30 M fontot is meg adott volna Carvalhoért,de nem adtam el,inkább egy 4 éves szerzõdést választott 😊

Tojesz
most nézem sry a muszáJ-ért...

JackDaniels
Az odavágó megvan.😊

Tojesz
Hmmm... Most ne legyek ideges??<#shakehead>
Viszont ezzel a kis Bojannak muszály lesz bizonyítania, 1. számú cserecsatárrá lépett elõ

JackDaniels
Na asse piskóta, de hajrá😊)

Tojesz
nájszos, grat hozzá!

Bazz, nekem meg elsõ edzõmeccsemet lerúgtak egy emberemet...Hát persze hogy Klosét, ha lesérül hosszabb idõre akkor megõrülök<#boxer>Õ a csapat lelke, tavaly is a sérülései miatt nem futott a szekér

kraawz
spartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ?

szabocsaba1983
This is:

<#beka3><#wow1><#mf1><#wow1><#mf1><#wow1><#mf1><#wow1><#mf1><#beka3>

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

hunbasser
leigazoltam most egy új gyúrót,mert a régi elég rossz volt,a mostani elfogadható tulajdonságokkal bír.2 nap alatt össze is jött 4 sérülés :@@@@@

és egy meccs sem volt...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
nb2-höz nem rossz...egy próbát azért megér

ReaL MaDRid x siempre

kraawz
gratulálok mindnekinek,de somát nekem is illik kiemelni.

Télen 37 ponttal fordulok,Münchennek ugyanennyi van,Hamburg 1 ponttal lemaradva. Egész évben egy embert sem igazoltam fõkeretbe,csak U23 és U19be. Szóval 5M fontnál nem nagyon költöttem többet. De a donyeckbõl egy 100valamennyi/192 PA 18 éves ukrán DC-t elhoztam 2M fontért. Nyárra tervezek 2 embert. Pepet(Porto) meg Chyrgiskyt(Shakhtar) Ez a csirginszki gyerek most 5 meccsen ( 4 bajnoki 1 bl ) 10es osztályzatot kapott zsinórban.

Tojesz
Elkezdtem igazolgatni, majd dobok képet ha meglesz a végleges keretem.
Most Nani leigazolásán dolgozok, figyelõmet ráküldtem és azt mondta hogy brutális fejlõdésen mehet keresztül<#smile>

soma22
köszkösz😊)

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Tojesz
Ha jó az asszisztensed akkor nem sokat szokott tévedni, csak figyelmen kívûl hagyja pl. a pillanatnyi formáját egy játékosnak, meg a sérülések sem igazán zavarják

Fyrex
grat mindenkinek, fõleg Sauma barátomnak!<#worship><#worship><#worship><#eljen><#eljen>

Avanti Crociati!

soma22
sok esetben haszno, a kezdésnél mindenképpen, de kell a saját akaratod is.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

szabocsaba1983
Áttól függ, milyen szinten van az asszisztensed.

(egyébként szerintem nem)

hunbasser
szép volt grat!

mit mondtok,szerintetek az aszisztens jól tudja,h melyik a legideálisabb kezdõ felállás?arra gondolok,hogy van ez a "jelentés a csapatról",és itt megmutatja,h szerinte melyik a legjobb kezdõ 11,erre a "tanácsra" érdemes hallgatni?

ReaL MaDRid x siempre

szabocsaba1983
Nnna, 'azé a spanyol kupa csak megvan!!!

hunbasser
nagy gratulációmat fogadja mindenki,de kiemelném azért somát,mert ez nem semmi teljesítmény volt,gratulálok!

robo:ahogy megláttam ezt a képet,leesett az állam,most tornásztam vissza,az ilyen játékosokért nem szabad sajnálni 30 milliót,de még akár 50-60-at sem szvsz.

no,kipróbálom zaki taktikját,mert újra megjött a minden bajnokságban megjövõ rossz forma,és hátha bejön ez a taktik.

ReaL MaDRid x siempre