121242
Football Manager
  • Zsolti9014
    116488-ban találtam egyet, amit írtál, bocs :D
    remélem ez magyart is frissít.
  • Zsolti9014
    gratula

(#116544-ben tudnál segíteni?)
  • kraawz
    Első tétmeccsen

Intertotó-kupa

Rubin : Atlético 0:4
  • Zsolti9014
    valaki feltöltené valahova a magyar ligát frissítő adatbázist?
    mert az efemhungaryról nem hajlandó tölteni: kiszolgáló nem található, ha a letültésre kattintok.
    előre is köszönöm.
  • kraawz
    Igazad van kipróbáltam. Tényleg a részletnek csak a felét veszi le. Gondolom a 12 hónapit,mert az vonatkozik erre az átigazolási szezonra.
  • kraawz
    Na A keretet kialakítottam,22 pleja maradt. A mostani keretbe nem kell senkit igazolni szerintem évekig,leginkább ifiket vettem , abból is minél több spanyolt ( Nsue , Niguez , Ismael, Carlos Saez ) meg par alap plejat ( Andrade, Musacchio, Delle , Quintana és társai .. )
  • kraawz
    Meglátod. Nekem meghozta kedvem ismét. Már csak a skinben kéne ezt a 2 dolgot korrigálni. A színeket átírtam,amiket fyrex mondott,de nem ment. Meg a scrolling bart kéne vhogy eltüntetni,az sem megy :S
  • JackDaniels #116540
    Az baj, nah mindegy. Akkor majd legközelebb.:)
  • kraawz
    új gammát kell kezdeni
  • JackDaniels #116538
    Mongyuk sortin láma xar cuccok nem szoktak fent lenni.:)
  • JackDaniels #116537
    Engem az érdekelne, hogy ehhez új játék kell, vagy megy a mostani mentéssel is? Lehet hülye kérdés, de nem tudom.:DD
  • kraawz
    Nálam 1860 München a nevük a hivatalos 7.02 updateben.
    De ha kell,megnézem,új frissítésben mi a nevük.
  • totti10
    ez engem is érdekelne
  • gabber_saviola
    szijasztok és gratall:)

kezdtem egyet az ezernyócszázhatvan-nal. de nem vágom, hogy lehet rendes német csapatneveket elővarázsolni? köfipuszi
  • 0202milan
    hy,grat mindenkinek!ma délután(egy kemény hétvége után)szerencsére már én is betölthetem a játékot!
  • Mor3llo
    2.meccs, már kicsit visszafogottabb tempóban, és elég tartalékos kerettel.Vki megmondaná h lett 3 kapuramenő lövésből 4 gólom ? :P
  • Atesz89
    Grat!
  • Mor3llo
    1. meccs:
  • kraawz
    grat

atléticos adatbazisfrissites meg skin megint meghozta kedvem a gémhez. megprobalok idot szoritani ra :)
  • Mor3llo
    Hosszas keresés után kezdtem egyet a Herthával :) kisebb pénzügyi gondok fizetésügyileg, elég sok lejáró szerződés, szóval van mit tenni!Eddig egy barátságos mérközést játszottam, ahol az Anderlecht ellen 1-0ás vereséget szenvedtem.Most jön 1 Intertoto meccs, majd tolok pikcst.
  • Atesz89
    Hali és gratula mindenkinek!
    Egy kis helyzetjelentés a 2009-10-es idényből:
  • eLiXir
    Üdv, megint ittvagyok, gratula mindenkibe :d
    Vasas-sal elkezdtem, első 5 baráságos mérkőzés a következőképpen alakult:
    Michalovce ellen vereség 1-3
    Fradi ellen vereség 1-2
    Százhalombatta ellen vereség 1-0
    Szentes ellen győzelem 1-0
    Létavértes ellen győzelem 3-1
    Szentlőrinc ellen győzelem 5-1
    A csapat vezetőségének az elvárássa a csapat megújítása minden téren, volt egy játékos akit kritikán alulinak találtak aki helyett már vettem is egy csodamagyar srácot :d és a kiesés elkerülése az NB1ből. Sok dolgot kell még tanuljak, a taktika sem túl bonyolult amit csináltam (bár ez a 1 perc alatt összedobom szerintem meg is látszik az eredményeimen). Van egy nagyon gáz kérdésem, de nem jöttem rá hogy lehet mérkőzés közben cserélni. Félidőben behozza a panelt és mérkőzés közben is 2x talán behozta eddig, de megnyitni manuálisan nem tudom. Ezt jólenne ha elárulnátok, köfi :p
    Nagyon tetszik a játék, igazán remek az egész. Még 1 kérdésem lenne, nem akarlak titeket zaklatni: lement az első 5 barátságos mérkőzés és az NB1 14 nap múlva kezdődik, addig nem lehet szervezni mások ellen bari meccseket?
    Köszönök mindent és sok sikert, holnap jelentkezem! ;d
    köszöntem
  • Fyrex
    nem dobálózom szarral ;)
  • kraawz
    Ezt az updatet most már nyugodt szívvel javaslom. Nagyon korrekt,részletes, és megbízható,nemvágja tönkre FMet -.- Feljutók,anyagiak,játékosok,jegyárak,reputációk,mindenre oda van figyelve.
  • totti10
    http://www.fmhungary.hu/letoltes.php?letoltid=8216
  • totti10
    idén is megvan a mk szuperkupa!
    csak azt nem értem h az 1. meccsen kiállították leonardot és játszott a 2.meccsen, szuperkupában nincs eltiltás??

• vmvr
    most az NB1-ben szeretnék kezdeni, azért is kértem nb1 frissítést a helptopikban. remélem egy nb1-es klubbal már hosszabb ideig is elszórakozhatok
  • hunbasser
    mondtam én,hogy ne a PL-ben játssz :)
  • vmvr
    nem is az a baj, hanem hogy a Newcastle-t is nagy erőlködések árán válaszottam ki. a bajnokságot sem élveztem, és örülök, hogy vége:)
  • hunbasser
    irl örülnének neki :)
  • vmvr
    a Newcastle-nél is lehúztam egy évet, jó szar volt, unalmas.

5. lettem. UEFA kupában elődöntőig jutottam.
  • DaMarcus
    én a man city-vel első évben bajnok lettem a rendes PL-ben :P
    persze egy kis szerencse is kellett hozzá ami mostanában elkerül :(
  • DONGUBA
    jaja ugy konnyu mutassam?
  • Fyrex
    ezaz akinek kimaxolt csupa 20as játékosa volt anno annak semmi sem lehetetlen :P
  • soma22
    hm, az idén nem voltam még első a bajnokságban...bl csoport is necces lesz.
    kép mindjárt.
  • soma22
    hajrá:)
  • JackDaniels #116511
    Sok sikert!
  • JackDaniels #116510
    Sok sikert!
  • JackDaniels #116509
    Így állunk most.:)
  • eLiXir
    Üdv! Megszereztem a játékot, ezúton is köszönet totti10-nek. Angyalföldi vagyok és szeretem a kihívásokat, szóval Vasas-sal kezdek. :)