Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
zaki ujra ugyanaz a kerdes. megnyerted mar a bl-t?
BUDA > miskolc.

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Ja és ne legyen nagyon béna😊
Grat!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Elsõ évben én is bekerültem a BL-be, Idegenben kikaptam 2-0-ra a Sportingtól, de itthon 6-3-ra(!) vertem õket! 😊
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
hát valami órjási mákkal bekerültünk a béelbe
aztán elsõ béelmeccsen hihetelen feltámadás
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
De akkor brutálnagy, alig marad bevethetõ ember
A szezon más részeiben meg max 2 sérült
gyáááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8