Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
kérdezz nyugodtan..😄😄nemtom..😊

ForRedGlory
Régen magyar volt 😊
És a Sortival mi történt hogy a letöltések eltûntek? Vagyis csak alig van fetn valami 😊
Utolsó kérdés eskü 😄

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

b4rc4
sztem mert nem 100%-s a magyarosítás😉

ForRedGlory
Tudom sokat kérdezek, de miért nem magyarul írja ki nekem a sorozatokat? Németül van hogy Bajnokok Ligája, stb :S
Nézem meg a FAQ-ban? 😊

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

b4rc4
óóóóóóóóóóóóóóó😄😄😄😄

Fabio Capello
grat! <#taps><#taps><#worship><#worship><#taps><#taps>

ForRedGlory
LOL Nistelrooy patch 😄DDD

biztos ezt érdemeljük a bundás juve scudettojáér... sorry az OFFért

5w0rdf15h
jaja mikor én a Bocaval toltam nagyon állat volt

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

b4rc4
rakd is..nemoylan sok idõ az..😊😊😊én a thai baht-l szivok folyxamatosan:S😄<#falbav>midnenkinek kijár a rosszbol ugylátom😛

Fabio Capello
hát az... de csakazértis újat fogok kezdeni <#ravasz1><#nyes>

nem cs.szhet ki velem a gép 😄

pfff...pedig nem péntek 13adika van...de te legalább tudsz játszani....sztem rakom ujra FM-et...

b4rc4
úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú az gáz...😞😞😞<#pardon1><#ijedt><#ijedt><#ijedt>

ForRedGlory
Boca Juniors-ból Fernando Gago jó kis játékos, 19 éves, de állat statja van.

Fabio Capello
Nekem meg tönkrement a kölnös mentés, pedig oan jól álltam :'( 😞((((((((((

ForRedGlory
Hm ezt a magyar mezcsomagot honnan lehet leszedni? <#wave>

ForRedGlory
Rá lehet valahogy venni a gémet, hogy 1024*758-ban ablakban fusson? Valami konzolparancs esetleg?

ez vicces...belépek játékba azt eszembe jut h szedjek uj skint...kilépek szedek ujat..mondom jo akkor ugyebár berakom..berakom uj skin indit fm beállitásoknál nincsenek uj skinek...mondom töröljünk régit hátha...na most ez annyira hátha lett h nem indul a gém...<#boxer><#boxer><#boxer><#violent><#violent><#violent><#violent><#gun><#gun>

b4rc4
szevaa!! 😊óóóóóóóó hát reménykedünk😄azért kössz😄<#ravasz1><#ravasz1><#email><#integet2>igyekszünk azééé...😊

nálam is volt oan de akkor legalább belépett játékig és ott halt meg...most full rákattintok azt xsemii:S😞

Tono34
Nálam volt, hogy vmelyik skin-t nem bírta.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

:S:S FM nem indul...lehet azért mert kitöröltem az alapszkineket???:S

Tono34
2006. október 21.

Üdv és grat(Köln jo csapat😛 meg azár a honvéd 6:1es gyõzelme se semmi😊;roni meg remélem már megnyeri a PL-t a Poolal😛 kevés a kép😞 na én is jászok picit😛

Tono34
Bárkivel.

Helló!
Az FM 2006-ban az elején bármelyik csapattal kezdhetsz, vagy csak gyengével???
andrijcar
Szerintem vicces volt a kép, rádásul a focimanagerhez is köze van.

Forza Milan!

McFrost
ez egy játék topik ,nem ide tartozik!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

andrijcar
Moderálva lettem, vagy mi? Minek?<#szomoru2>

Forza Milan!

Fabio Capello
helló

Tono34
Napot!
Grat Mindenkinek!

Fener ellen kiestem az UEFA 1 körébõl.
Honvéd - Fener 1:2
Fener - Honvéd 0:1

A bajnokság egy kicsit döcögõs (nem bírjuk berúgni a helyzeteket)
Kivétel is akad:

McFrost
gabber nem akarta tovább csinálni és engedélyem nélkül rámsózta a melót😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Szevasztok! <#wave> Több hónap után asszem újra elkezdek fmezni. Foytatom a Bari-s mentésem.
Amint látom tulajdonosváltás volt a topikban 😊 mi végett?

NA UEFA csoportom.
Rangers, Valencia, Mainz , Grashopper. Érdekes lesz ^^ Jha és Love-t lerúgták 2 hónapra

neharagudjatok hogy zavarlak titeket de a magyarmezcsomagot nemtudom beteni!
az mi hogy gabber féle clean.txt legyen bennük! (nekem nincs ilyen)! ha tudnátok segiteni mert szerintem ez lehet a hiba!<#help>
franc0
nálam is mindig a benfica az akit súlyosan le lehet akasztani

Aissatit megvettem 5m fontért, majd 1 hét múlva vitték is kölcsönbe ugyanennyiért...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

arshavin elsõ félidõben metallburgnak lõ egy hármast. Második félidõ , elsõ jelenet arshavint lerúgják

McFrost
ementek boré😊

b4rc4
<#idiota>az lol😄

zaki
Nálam az volt a csúcs, mikor a Benficának 29m euróért adtam kölcsön fél évre a jobbszélsõmet... 😄

fsgh
<#taps><#taps>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

b4rc4
grat mester😛

5w0rdf15h
😊 érdekes húzásai vannak a gépnek és Lauren-t adtam kölcsön 14,5 milláér a Werdernek 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Fabio Capello
Hehe... Leverkusen oda-vissza leverve 😄DDDD

fsgh
Pedrettit megint kölcsönadtam😊 De most a Barcának 5,5 milla fontért😄DD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

sideris
én Besiktassal Trabzonnal és konyasporral nyomtam, rohadt jó, csak unalmas a max 6 fgn 😞((

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

sideris
igen, max 6-an, és ebben benne van a tarcsi is, ráadásul nem nagyon engedi az elnökség, hogy kirugd a fiatal idegenlégióst akkor sem ha szar és nem kell senkinek 0 fontért sem 😞 Bajnokság kezdete augusztus vége máju-junius!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

tudom ott a jó ,,
Besiktast néztem FM2007re le is foglalom õket most szólok😛
Rengeteg tehetséges pleja , nagyon jó abilytikkel mindne. Sok jó edzõvel star-team lehet belõlük

zaki
Hollandiába meg nincs korlát... 😄