Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a kitûzött céllal (lelkesen küzdeni a kiesés elkerülése érdekében) már nem lesz gond
Viszont nagyon sok gólt kapok....2x már berámoltak 4-et is egy meccsen
Lux gyerek sokáig vezetett de eladtam másodosztályba 475000 euroért

Hamburg , Everton , vmi olasz csapat (nem tudom kivel tolták régen) , Celta Vigo , és társaik. plz pár ajánlatot
ma befejezem a Budafokkal elsõ NB1es szezonomat..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
második hellyel feljutottam a francia másodosztályba úgyhogy faxa😄
majd nemsokára tolok képet is
Nálam nyári szünet van, de zajlik az élet. Az egyenlegem 30 millió fölé kúszott, a fizetési keret 1.86 millióról 2.3 millióra emelkedett. Igaz, így csak 3 m marad az új igazolásokra, de az UEFA kupa miatt kell a több játékos.
Viszont meg is szívtam, mert találtam a Chelsea tartalékban egy D. Moreno nevezetû "kolumbiánert". 6.75 m-ért odaadja a Chelsea, és nagyon jó értékei vannak (177 pot ab.). De most nincs rá pénzem. El kellene adnom valakit.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Chelsea-Sevilla 1-1 Pdig vezettem(Fabiano) de a végén akár 3-1re is nyerhettek volna de nembaj ha megverem az ajaxot 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Naon jó formában van a csapat a barca után Blbe 7-2re vertem a Baselt Riq mesterhármas,Recoba2,Bojinov Maduro 1-1. Recoba naon jó Blbe 3meccs 5gól Riquelménél pedig 3meccs 5gól 😊 az új igazolásaim naon jók 😛
Szerintem jó eséllyel továbbjuthatok mert a Baselt tavaly agyonvertem😊 Ajax ellen nagyonjónak kell lennem õk nyerték tavaly a BLt 😮 a Chelseat pedig edzõmeccsen megvertem(3-2) +1x se kaptam még ki a chelseatõl bármeik csapattal voltam FMben =)
hogy állsz Sevillával? én tegnap letöröltem a játékot spanyol kupa elõdöntõ után... :$ 😊
Nem mentem ma suliba mert rosszul vok(voltam),hányinger,stb :S
Riquelmét egész olcsón megkapom(12milla)+Santanát még jobbszélsõnek leigazolom 😊