Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
köszi😊neked is grat!

2005 után meglett a 2006-os FM is. Az lenne a kérdésem, hogy az F1 gombra elõhozató tutorial, miért nem mutat semmit? Beírok a keresõjébe, de semmit nem talál. Internet kapcsolat kell hozzá?
Tojesz
Grat!
Ez sem rossz😊😊

b4rc4
ez nem érdekes 1 kicsit?😛

Tojesz
Inter ellen úgy készültem hogy kapok vagy 5-6 gólt, erre megvertem 2-0-ra😊

grat!! nálam az Inter volt a mumus, akárkivel voltam nem tudtam megverni õket. Kupás helyre nagyon jó leszel 😊

b4rc4
😊grat grat andris , ööö jaja az nemrossz 6 gol a barca elleni meccseken😊

Tojesz
Érdekesen alakul az olasz bajnokság....

Szerintem a kitûzött céllal (lelkesen küzdeni a kiesés elkerülése érdekében) már nem lesz gond
Viszont nagyon sok gólt kapok....2x már berámoltak 4-et is egy meccsen

miután leírtam nekem is beugrott a tegnapi meccs 😄 az a hihetetlen számomra h mindig minimum 6 gól van egy Barca elleni meccsemen

b4rc4
nálam olyan volt 4. fordulóig,hogy a cselzit midnenki verte 3-0-re..😄😄

b4rc4
am grat😊

b4rc4
mééért? Real Madrid ellen tegnap megcsinálták😉

erre szoktuk azt mondani hogy hihetõ kategória 😄DD

b4rc4

énse amradjak ki a képberakásbol😊

thx

zaki
Grat!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

zaki
Sneijder<#awink>

Lux gyerek sokáig vezetett de eladtam másodosztályba 475000 euroért

köszi 😊 azért jobb oldalra kéne még valaki

Én is ilyeneket gondolkodom hogy:
Hamburg , Everton , vmi olasz csapat (nem tudom kivel tolták régen) , Celta Vigo , és társaik. plz pár ajánlatot

b4rc4
charlton se rossz sztem..😊

b4rc4
angliából kell?

Na mondj pár csapatot plz 😊

zaki
Jó napot! <#ravasz1>

b4rc4
jónapot Zaki mester😄<#integet2>

Én is most Angilián gondolkodom. Evertom vayg ilyesmi

zaki
Portsmouth. Az új peccsel.

zaki
<#taps><#taps><#taps>

Tabella? <#papakacsint>

Melyik csapat az , ami elit bajnokságban játszik , pénz van és nem nagyon imsertek?

Holdpro

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

zaki
Óriási grat! <#taps>

zaki
Szép kis keretet sikerült összeraknod... <#eljen>

Holdpro
sziasztok
ma befejezem a Budafokkal elsõ NB1es szezonomat..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

b4rc4
grat!!!

Hi!
második hellyel feljutottam a francia másodosztályba úgyhogy faxa😄
majd nemsokára tolok képet is

Sysfox
Üdv!

Nálam nyári szünet van, de zajlik az élet. Az egyenlegem 30 millió fölé kúszott, a fizetési keret 1.86 millióról 2.3 millióra emelkedett. Igaz, így csak 3 m marad az új igazolásokra, de az UEFA kupa miatt kell a több játékos.

Viszont meg is szívtam, mert találtam a Chelsea tartalékban egy D. Moreno nevezetû "kolumbiánert". 6.75 m-ért odaadja a Chelsea, és nagyon jó értékei vannak (177 pot ab.). De most nincs rá pénzem. El kellene adnom valakit.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

franc0
frankó keret, Grosso-t be

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

GTheo
A sok non-eu miatt sztem add el klébert grossot kezdõnek; nálam most Luis Fabiano nagyon jó formában van nemtom nálad mien de azért fura h nem is pados 😊 agüero helyére szerintem beférne cserének bár lehet akkra tehetség agüero...kül grat elég faxa csapatod lett ;>
Chelsea-Sevilla 1-1 Pdig vezettem(Fabiano) de a végén akár 3-1re is nyerhettek volna de nembaj ha megverem az ajaxot 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

andrijcar
Grat mindenkinek! <#worship>
Megnyertem a klub 8. BL trófeáját!

Forza Milan!

ezt a csapatot favorizálnám ha mindenki épp és fitt lenne:

GTheo
andris plz mutasd meg a kezdõdet h te hogy játszatod és a cseréidet kiváncsi vagyok erre mert sok hasonló jó képesságû játékosod van

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Kompanyt én szerettem volna de 10milla lett volna(ha elengedik) és akkr már csak 5 millám maradt 😞

2008/2009es keretem:

GTheo
MUta gyorsan a keretedet😊
Naon jó formában van a csapat a barca után Blbe 7-2re vertem a Baselt Riq mesterhármas,Recoba2,Bojinov Maduro 1-1. Recoba naon jó Blbe 3meccs 5gól Riquelménél pedig 3meccs 5gól 😊 az új igazolásaim naon jók 😛

tegnap este még visszaraktam FMet, BLt és bajnokságot sikerült nyernem 😊 olyan játékosokat tudok ingyen elhozni hogy csak néztem 😊 mindjárt rakok képet a keretrõl. Amúgy a non-EUs probléma nálam is bõven fent áll, el is kell adnom majd télen pár játékost sztem

GTheo
Bojinov bemutatkozása a csapatban Barca ellen: 4-1re nyertünk mesterhármast rúgott 😊

GTheo
Most bejutottam a Bl-be Fenerbahce ellen(3-1(recoba2,riquelme)4-2(recoba2,riq,kanouté) de sajna sérült fabiano, bojinov :S A középpályám nagyon erõs lett(JesúsNavas(Santana)-Renato-Recoba(JesúsNavas)-Riquelme) és csatárnak is ottvan cserének recoba priskin antonito kanouté meg a védelmem egész jó:Alves-Barzagli-Maduro-Vanczák(barzagli) Adrianot elkellett adnom mert non eus volt és én nem figyeltem és santana és riquelme is non-eus +Fabiano de nembaj 😊 Bl-Csoport: Ajax,Basel,Chelsea
Szerintem jó eséllyel továbbjuthatok mert a Baselt tavaly agyonvertem😊 Ajax ellen nagyonjónak kell lennem õk nyerték tavaly a BLt 😮 a Chelseat pedig edzõmeccsen megvertem(3-2) +1x se kaptam még ki a chelseatõl bármeik csapattal voltam FMben =)

hali, grat mindenkinek!

hogy állsz Sevillával? én tegnap letöröltem a játékot spanyol kupa elõdöntõ után... :$ 😊

GTheo
Reggelt!
Nem mentem ma suliba mert rosszul vok(voltam),hányinger,stb :S
Riquelmét egész olcsón megkapom(12milla)+Santanát még jobbszélsõnek leigazolom 😊

Atesz89
Semmi el is felejtettem(én is írhattam volna többet)

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!