Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ti kit ajánlotok az olasz keretbe a 2006-os németországi vb-re? Kiket érdemes kivinni, és kiket nem?
Grat mindenkinek!
Vissza tértem az Ajaxos mentésemhez és a legutóbbi év termése: bajnokság és BL gyõzelem(gól rekorddal), 3 játékos eladéséval, közel 150M Eurós bevétel, Kineveztek a Brazíl szöv kapnak és a (játék szerint) már én vok a vilg legjobb managere.
I love this game!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
de nem hiszem el hogy megint mikor kaptam gólt, Kompanyi repül januárban

Mit lehet csinálni 46 másodperc alatt?
<#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5><#vigyor5>#vigyor5>
Evertonhoz kedvem nincs (Bl meg 648 kupa még) , német bajnokságot meg nem élvezném ^^
Bau valami eszméletlen nagy gólt lõtt szabadrúgásból <#merges2>#merges2>
everton - 10M
hsv - 4,5 M
zaragoza - 700e
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Akkor 3 tím: Zaragoza , Everton , Hamburg !??!?!?!?!?!?!
Az a klényeg hogy pénze legyen ne játszanak vele és ne legyne nagy csapat 😊