Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrá Magyarország!
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
am ennek a skinnek mi a neve?
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
Egy kis érdekesség:
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
www.smart-bus.hu
FORZA MILAN!!
\"Never say never!\" W Churchill
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
kiket ajánlotok?
meg egy Tkp JBK
köszi elõre is!!!
Hajrá Magyarország!
URL=http://s2.supload.com/free/brekdown-20070807065626.jpg/view/]
FORZA MILAN!!
Valaki akinek be van töltve a német harmadosztály, tegyen már be egy képet a tegnapi meccs hõsérõl, Manuel Riemann kapus profiljáról ( Burghausen )!!!
Köszönöm elõre is!
Hajrá Magyarország!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
München ellen félidõben 0:4 10 emberrel :S büntetõt kapunk,pirosat,4 helyzet 4 gól. gecijó
dundee utd-et kaptam uefában, itthon kaptak egy laza 4est, a továbbjutás ugy gondolom itt el is dõlt.
sajna távozók egy részét nem tudtam pótolni, így a bal oldalunk igencsak meggyengült, illetve a csatársornak össze kell még szoknia.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Német Ligakupa Qtr Final.
Dormund:Hamburg 4:0
Gólok: Pato (3), Alex
Szegény Hamburg. Utóbbi 3 meccsükön 4:1,7:0,4:0ra vertem õket. Pedig bajnokságban 3.ok lettek 😉
Sampdoria 0-1 Ascoli...kiestünk a kupából
rögtön a meccs elején (3dik perc) lesérült az 1ik középpályásom (volpi) és a 19dik percben a másik középpályásom (Olivera). 1 helyzete volt az egész meccsen az Ascolinak amíg nekünk 17 ebbõl 15 talált kaput...és egyik se lett gól :@
Volpi 1-2 hónap között fog gyógyulni, amíg Olivera-nál azt javaolják, hogy bontsam fel a kölcsönszerzõdésést és had menjen haza a klubbjához gyógyulni 😞...
a Reading-gel az elsõ szezonom után 14dik lettem és mentés közbe áramszünet volt és elszállt a mentésem 😞, ezért kezdtem 1et a Sampdoriával.
Jelenleg a második kupameccsemet játszottam le.
Az elsõt 4-0ra nyertem a beveneto ellen.
A másodikat pedig 2-1re az Udinese ellen.