Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg csak 1 edzõm lehet?
Mert ha pl jelentést akarok kérni egy játékosrol, akkor sok edzõ külhet jelentést... vagy az más csapat edzõje? (uj vagyok az fm-ben, bocs)
Fyrex jó keret de irl Tevez csak kölcsönben van 2 évre és elsõ opciós joga van megvennie fix összegért csak nem jut "eszembe" mennyiért 😞
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
vagy az az edzés keménységétõl függ?(nem hiszem)
[/url][/img]
Kérdés: Ajánlani tudok eladásra játékost? (találtam vmi olyat hogy rámegyek a játékosra és bal alsóban ajánlás, vagy mi. az az?
Másik: Nekem az ificsapattal, meg a 3.kkal kéne foglalkoznom? még hozzájuk se nyultam. mit kell velük csinálni?
felipe befigyel😊)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
remélem róluk szól a kép, de sajna nem látom, idebenn tiltva van a cjb😄
12 ponttal, 4-0ás gólkülömbséggel továbbmentünk. most go filmnézés, majd utána folyt
2. év:
[/url][/img]
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
köszi mindenkinek egyébként
uefa döntõhöz meg cselzi veréshez külön nagy grat<#worship>#worship>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
kicsit megcsûrtem csavartam a taktikát a cselzi ellen, úgy látszik bejött😊
ráadásul idegenben, melegség önti el a szívemet😄
sikereteiken felbuzdulva kezdtem egy új gémet a portóval.majd dobok képeket ha említésre méltó eredmények lesznek de addig is grat mindenkinek és így tovább
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
NAGYGRAT capsoff 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
és vmvr kollégának is, meg a többieknek akik valóban jóak!
Avanti Crociati!

elsõ két csoportmeccsem uefában:

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
vége a bajnokságnak, azt hiszem premier league újoncként ez egy jó eredmény
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix