121242
Football Manager
  • dalackraul
    mert unom ezt az ezüstérem szíriákat sajna:(
  • kraawz
    lényegtelen
  • dalackraul
    na spanyol kupa döntő

Valencia-Madrid 2-1 ilyen nincs

43 millióból kit vegyek neveket please help my team:)
  • Csesza
    :DASdasdasdasdasdsads
  • Fyrex
    elszámoltam :DDDDDDDDddddd de még mennyivel. NEM VAGYOK OKOSABB MINT EGY ÖTÖDIKES! :P

este van, elnézést :) és hajrá akkor
  • Fyrex
    hm ne haragudj, de ez nagyon kevés :) tudom a sérülések meg minden, de ez tényleg nc. pedig jól indult.

spanyol bajnokságban meccsenkénti két pont az elvárható egy ilyen csapattal

egyébként olvasok mindenkit, és gratulálok az eredményekhez
  • vmvr

az Old Trafford-on már megkaptam a magamét

• KoniZTE
    nekem a Barca a 4. évemben most kb. ugy a 7-10. helyen van
  • kraawz
    Hát féltávnál még korai lenne ilyet mondani. Most jött ki a sérüléshullám,már most könnyű meccseim vannak (Almeria(?) , Getafe , Espanyol ). Realt Valenciat verni kell,és meglesz.
  • eLiXir
    grat sword, dalackraul, totti
    első szezonom a vasassal 9. helyre sikeredett, vettem jópár játékost, és a 2. szezon kezdete előtt egy barátságos mérkőzést elfogadott a steaua bucuresti, aki tavaly BLben továbbjutott a csoportmérkőzésekben. eredmény 3-3. vezettem 2-0ra, és ez is votl a félidei eredmény, majd 3-2... szóval nagy reményeket fűzök erre az idényre.
  • dalackraul
    grat megnyered a bajnokságot!!!
  • dalackraul

Itt azért esélyt nem adtam nekik:):):):):):):)
  • kraawz
    grat sword , dalackraul

19 forduló alatt 46 pontot gyűjtöttem,1 ponttal vagyok lemaradva Mardid mögött,aki most bukott Barca ellen 2:0ra. Szal átvehetem a vezetést. Hálistennek lesérült Reyes,Simao,Leo Franco és Abbiati. Leo Francoa 19 meccs alatt 5 gólt kapott,igaz ebben Pernia ( 6 gól 12 assist ) Pablo ( 7.61) Zé Castro (7.49) és Pernia (7.25) is segitett :P
  • dalackraul

Most meg csak 1 pont én soha nem tudom megelőzni ezt a mocskos Barcelónát pfff de gyűlölöm őket:)
  • 5w0rdf15h
    előszedtem Espanyolos mentést, előző évben UEFA kupa győzelem és spanyol bajnoki cím, most így állunk:
  • miki36
    téli átig. szezon van, Iaquinta eddig 17 meccs 15 gól, 5 gólpassz.
    nem vettem észre, h mikor új szerződést adtam neki, 10 millió font elengedési záradék is ott volt, így hát Roma el is vitte 10-ér :I

érkezett viszont Zarate kölcsönbe, Floro Flores, Balzaretti, Alex(nem a feneres), Pedro León, valamint egy két ifi is
  • miki36
    nemrossz az:P
    jövőre juss fel aztán:)
  • miki36
    grat!
  • kraawz
    grat totti
    hunbasser neked jövőre meg feljutni ;)
  • totti10
    köszönöm a gratulációkat!
    BL selejtező körében túléltem a második furdulót is

jöhet az olimpiakosz

• hunbasser
    :DDDDDdddddddddddd
  • hunbasser
    hát reméljük :)
  • kraawz
    biztos a kilós bugyipóló business-re váltott :D
  • stoner27
    jövőre meglesz a feljutás
  • hunbasser
    ez is de hülye...

• hunbasser
    13.helyen vettem át a csapatot,12 forduló volt hátra a bajnokságból,a vége az 5.hely lett.nem mondom,hogy csalódott vagyok,csak lehetett volna jobb is.jövőre már a feljutáson is gondolkozom,csak még csapatot kell építenem,mert egy széthullot gárdát kaptam kézhez,nem véletlenül rúgták ki Csankot...igazolgatni nem nagyon fogok,bár van már vagy 5 játékos,aki jön,de ugyanennyi szerintem menni is fog...mostmár pénzügyileg kell valamit alkotnom,mert jól elköltöttem az összes pénzt,a legtöbbet a játékosok kirúgása kóstálta,most a nyáron játszok egy rahedli meccset elsőosztályú csapatokkal,és majd meglátjuk,hogy mi lesz.
  • vmvr
    grat

1-1 lett a manchesteres odavágó
  • hunbasser
    úristen,most kaptam egy hármast a bvsc-től :SSS

és az a szégyen,lehetett volna 0-3 is az eredmény,nem pedig 3-0.8 lövésből 1,azaz EGY lövés találta el a kaput.volt vagy 4 olyan 100%-os ziccer,amit még én is begurítottam volna....tizit is kaptunk,Dumitrescu kihagyta...és még emellé jön az is,hogy Szatmári Lóránd lesérült

no mind1,most az 5.helyen szerénykedek,a feljutásra valymi kevés esély volt,12 forduló alatt nem lehet csodát csinálni,úgyhogy egy dobogós helyjel megelégedtem volna,de úgy néz ki,hogy csak a 4.hely lehet meg(még 2 forduló van,a Karcag van előttem 1 ponttal,és pont velük játszok most)
  • hunbasser
    grat! és elég sima volt :)

jövőre sok sikert a bl-ben!
  • totti10
    na végre megvan a bajnokság! + U19 1.hely, tartalék 1.hely

további díjak:

• hunbasser
    hát,ilyenkor mondjuk sztem nem gáz,ha addig játszod a meccset,amíg megint 0-0 nem lesz.csalás a visszatöltögetés,de hát itt már kib@szott veled egyszer az áramszünet,basszál ki vele te is -.-
  • hunbasser
    nálam is volt olyan még a Fulhames időmben,hogy meg akartam venni egy játékost,és inkább hogy hozzám jött volna,visszavonult 18 évesen -.-
  • totti10
    hátha behúzod:D
  • Atesz89
    köcce
  • vmvr
    grat mindenkinek!

én szívtam egy nagyot, tegnap áramszünet volt este, és ment az efem is.

aztán már csak ma kapcsoltam be a gépet, és látom, hogy a manchester meccs a következő(az odavágó).

hát nem mondom, elég ideges lettem, de hát nem tudok mit csinálni le kell játszani megint:(
  • totti10
    grat mindenkinek!

ez most hogy?

• miki36
    grat!
  • Atesz89
    Első győzelmem a Bl csoportkörében a pályafutásom alatt :)
  • Italiano
    vki tudna nekem oanba segíteni h a 2007hez legfrisseb adatbázis patchek és minden ujdonság hol találhato? és van e oan adatbázis hozzá ami már tartalmazza a nyűri átigazolásokat? előre is köszi annak aki segít:)
  • dalackraul

Rangersen túlvagyok megkaptam a Valenciát:) az már nem lessz egyszerű