Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
Elsõ nagy vereségem a fradival 6-0ra kikaptam idegenben az AZ-tól uefában ^^
Leandro 1-0nál kihagyott egy büntetõt ha belövi még van esély de így...
Szar a védelmem...:S
Bognár-Tímár-Botis-Balogh :S Starkot szeretném most 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

b4rc4
magyarok közül válogathacc sztem..😊

Magic Boy
A Soca-t nálam nemtudja kezelni!
Hibaüzenettel kidob az aztalra és amig ki nem töröltem addig a játékot se tudtam elindítani!<#szomoru1>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Üdv!
Tudna valaki mondani jó pléjert aki eljön francia másodosztályba?

Zsolti9014
Azért mondom már napok óta h jó. Nekem a válogatottban volt meg.

Hajrá Magyarország!

Magic Boy
Létezhet olyan, hogy a játék nembír több skint megjeleníteni akkor se, ha ba van másolva a Skin könyvtárba?

Ez a SoCa skin, fifahungaryrol letoltheto, de mar parszol le lett irva.

Tojesz
Saját taktik😊
tabellát meg majd pár forduló múlva, elõbbi óta egy forduló telt csak el😊

zaki
Nagy grat.

Magic Boy
Grat!
Melyik taktikával játszol?
Diobsz egy képet a tabellárol?

Tojesz
Lecce második volt😊

Amúgy azért néztem meg Bellettit, mert tegnap õ szerezte a gyõztes gólt, és ezért elõrelépett nálam<#wink><#wink><#wink>

b4rc4
csak nem vásárolgatunk a barca-ból?😛😛😛<#idiota><#ravasz1>

b4rc4
grat!!😊😊

Tojesz
Itt a tabella féltávnál, 10 meccs óta nem bírtak megverni😊

Remélem BL hely meglesz....Üldözõk elég nagy nevû csapatok

GTheo
A skineket bemásoltam de nem lehet választani :S de a taktik jó 😊 Nem változtatok a sajáton nagyon csak a szélsõ védõket nyíllal feljebb kül marad a 4-4-2 diamond v2 aka fradi tactic 😄DD
Eltudom adni szerencsére szûcsöt úgyse akar szerzõdést hosszabbítani,lipcseit is elküldöm priskint hozom,némethet is megpróbálom majd még1párszor+Bozic jó aki fiatal és ügyes

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Mor3llo
Csá és grat all!Rég jártam erre :o
Rögtön itt egy kiütésgyanús eset:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

csm
😄DDDDD

BMW 325 iX Rallye Car :)

Atesz89
Kell egy kis bemelegítés a szezonra😊:

Még kell fejleszteni az U20-as csapaton:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Redvin! Honnan van ez a jó skined a játékhoz, ha megkérdezhetem? Nekem is teccik csak azért
zaki
Bizony... 😄

Magic Boy
Én még nemírnék amig nem mosolyog SAF mellett a szerzõdése aláírása után!

Fabio Capello
Üdv mindenkinek!

Sysfox
Ilyet már láttunk 15 éves játékosnál is. Szép kis bug.<#vigyor1>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Atesz89
Lol<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#guluszem1><#guluszem1><#wow1><#idiota>

Matthew Prosac
gondoltam örömbe beírom ide is. valakivel meg kell osztani! írok is haveromnak sms-t gyorsba' <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Tojesz
Ez szép<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>Most írta ki a játék

Magic Boy
Zaki már belinkelte a hírt, de én is nagyon örülnék neki, ha megvalósulna!

Matthew Prosac
nemtom mennyire off,mindenesetre érdekes és számomra örömteli:

Szinte bizonyos, hogy a Manchester United játékosa lesz a brazil labdarúgás egyik legígéretesebb tehetsége, az “új Ronaldinhónak” tartott Kerlon Moura Souza. A The Times címû londoni napilap úgy tudja, hogy a Vörös Ördögök 6 millió fontot fizetnek a Cruzeirónak, a tinédzser mostani klubjának.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Sysfox
Nem lopom, csak kipróbálom... 😄

Amúgy eddig kb. 5 taktikot próbáltam ki, amire mindenki azt mondta, hogy hiper-szuper-beszt, aztán mindig visszatértem a sajátomhoz.

Atesz89
skin:Beállítások és kiválasztod a skint
tactic:bemész a taktika részbe és a taktika választásnál benyomod a taktika szerkesztése gombot és beimportálod

Sysfox
Persze...

GTheo
Oks mert a tacticot bemásoltam az alaptaktiktokhoz úgy nemvolt jó :S de így remélem jólesz 😊

McFrost
taktik: document & settings-dokumentumok-SI-FM2006-taktik
skin: FM2006 game-data.skin

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
:A:AS:A😄D:A😄:F::F:FF::FSD:😄:SD:F:S😄😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jobbtól.....

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

GTheo
Ha ti egy skint vagy egy tacticot pl bemásoltok akkr az azonnal választható?Vagy hogyan kell ezt megcsinálni h választhassam a skint?Plz help

Ne lopd mások taktikját. HIdd el saját a legjobb mindenbõl

GTheo
Plz egy képet a taktikról, nekem vmiért nem lehet választani, és a skineket amiket benyomtam azokat se :S vki tudna segíteni?

Sysfox
Ekkora égést...Kipróbáltam Redvin taktikáját, az elsõ meccsen kikaptam 5:1-re a Chievo-tól baratságos meccsen... <#nemtudom>
De lehet azért voltunk gyengék, mert ez volt az elsõ meccs a szezonban. Még senki sincs formában ilyenkor. Mindegy, pár meccsen még ez lesz a taktik.

GTheo
Húzzúnk bele és küzdjük vissza magunkat az top10be 😊

McFrost
ez igaz , talán most *-*

rég jáccottál -.-

McFrost
na mi van csajok?😛

GTheo
Egyéni rekord: 15seces gól fradival 😊 Birkirkara elleni Uefa-selejtezõ még megy a meccs =) Tõzsér 😄

Õ 110e font volt. Többieket nem is mutatom

9csöves9
neve is van?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Na õt igazoltam most a 4-5-6 hónapra lesérült kapusom helyére 1.1 M fontért
megérte mi ?<#idiota>

sziasztok! én most kaptam meg az fm2006-t. kicsit gondjaim vannak a játékkal. nem igazan tudom úgy beállítani, hogy ne felejtsenek el a játékosok focizni. tud nekem valaki segíteni, hogy induljak el?
GTheo
Iet mint most történt velem bazz 😊 Leakartam szerzõdtetni bozicot de nem adták el :S erre jön az ajánlat erõsért(érték:180k) 180k+Bozic elõtte meg csertõi aztmondta h nem adja el 😊 mázlim van 😛 kell az erõsítés az elsõ fradis szezonomra 😊

kb 😊 vagy ha kicsit feljebb céloznak akkor a feje 😄D
de attól függetlenül ügyes kölök...