Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McFrost
chievo keretet dobd má be plíz

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
állandóan kritizálják a válogatott keretem , mer kihagyom a vén faszokat<#wilting>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Sysfox
Õ sem rossz! <#smile>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Helló mindenki!
Vki tudna nekem segíteni abba, hogy az fm2006 tal, hogy lehet onlineba játszani?
tudok servert csinálni, csak mikor belépnek akkor azt írja ki, hogy Új Hálózati Kliens...és ha új felhasználót akarnak csinálni akkor ledobja õket a server.mit lehet ilyen esetben csinálni?
vki segítsen...elõre is köszi
McFrost

Tojesz

Most vert meg az Inter 2-1re de volt elõnyöm😊

McFrost
Franco taktik:

nem tudom h ez most vmi új szabály-e, de így nekem kell most selejtezõt nyomnom. pedig h örültem amikor utsó fordulóban bejöttem a 2. helyre...
Sysfox
Sokat várok tõle, az elsõ meccsen bíztatóan mozgott, gólt is szerzett. Ha így marad, Sinama-Pongolle megy a levesbe...

Hi!Leszedtem ezt az angol superpackot az FH-ról,felraktam,kicsomagotlam mindent rendesen,de a játékban mégis a régi logok,mezek és fényképek vannak😞Tudna nekem vki segíteni?
Sysfox
Jobban játszottunk, mint a Chievo ellen, de az ellenfél is jóval gyengébb játékerõt képviselt. Gama és Elmander megszerezte elsõ gólját a klub színeiben.

McFrost
hööhhhõõõõõõõõõõõjjjjj
kira szállóige😊

Sysfox
Ez így igaz. 😄
És nem nyerem veretlenül, unalmasan a bajnokságot. Majd idén...<#hehe>

Blackburn mind felett, a Blackburn kegyetlen, a Blackburn sötétbe zár, Blackburn az egyetlen!! <#vigyor1>

McFrost
de legalább jót jáccol és izgulsz-anyázol-kikerülsz az intenzívrõl<#vigyor1>
<#worship><#puszi><#law>

b4rc4
na basszus elbukom a bajnoki címet amit 19meccsig vezettem😞😞😞😞 kivált Gerrard a Pool-ból😞😞😞 3honapra vádliszakadás miatt a francaba és ebben az idényben ez a 2. sérülése :S

b4rc4
nemugyvan a bl-ben h ha selejtezõbe kéne ekzdenie és megnyeri a bl-t akkor rögtön fõtábla?<#fejvakaras>(lehet h nemigaz)

Sysfox
Ez a hátránya a módszeremnek...<#vigyor1>
<#mf2><#idiota><#smile><#puszi>

Sziasztok!
Tapasztaltatok már olyat h:
MU-val nyomom (alap😊) és 2. lettem a Premier League-ben. A 4. helyezett Liverpool pedig megnyerte a BL-t, így én szorultam BL-selejtezõre a Pool pedig egyenesen a csoportkörben találta magát.
McFrost
nem is értél el még semmit<#vigyor1>
<#worship><#eljen><#law><#love11>

McFrost
és kérdezel hülyeségeket😊

Tojesz
Hali!
Betöltöm a Barit😊

Sysfox
Én is így szeretek játszani, sokáig azért nem használtam az FMScoutot és játszottam a saját taktikámmal. Szerintem is így nyújtja a legnagyobb játékélményt a játék. Sokan kérdezgetnek itt is, hogy "kiket igazoljak", de akkor lesz egy szép csapata, amihez köze sincs. Valakinek biztos így is jó.

Magic Boy
Én is hasonló okokbol játszom kiscsapatokkal csak én mániákusan gyûjtöm a taktikákat és a Skineket!<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

McFrost
elnézzük

Nem akartam lehordani szegényt. Ha annak sikerült, akkor elnézést. Csak így nem használják ki a játékban rejlõ lehetõséget. Azt sem tudják, hogy mûködik a játék. Bizonyos kapcsolókra hogyan reagál játék közben a csapat, a játékosok. Szerintem tök jó "szenvedni", s úgy sikereket elérni. Ezért játszom szinte mindig kis csapatokkal. De mondom, biztosan én veszem komolyan. Akit megsértettem attól elnézést.

Holdpro
Elsõ NB1es tabellám a Budafokkal, elégedett vagyok

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Iceman79
EZ AZÉRT TÚLZÁS VOLT!Miért kellett szegényt így lehordani!Szerintem nincs abban semmi rossz, ha segítünk egymásnak! Vagy csak én vagyok túl segítõkész? <#vigyor3><#nevetes1>

Grat !

franc0
igazad van, nem vagy bolond nyugi 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Holdpro

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Hogy jön így meg a játék varázsa? Idegen tollakkal ékeskedni? Miért nem szenvedsz meg egy kicsit, gondolkozol? Ugyanez a játékos keresésnél? Miért kell kérdezõsködni? Keress, találj! Mindig ez a tudtok ajánlani ezt v. azt? Hát nincs keresõ a játékban? Taktikát, edzést, játékosokat copy-zni... Hol marad a "feeling"? Vagy én veszem túl komolyan? <#nemtudom>

Holdpro
sziasztok
Budafok tovább menetel

GTheo
Egy Vadon Dávid nevezetû kapusért tettem ajánlatot(Mancity).17éves és egész ügyes lesz remélem =) Év végén ingyen elakarom hozni Kemenest meg még pár kira playát :] Tökölit is esetleg, Priskin mellé vagy Németh cseréjének 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Azt néztem lejáróknál van sok jó csak most kezdõdött a szezon ingyen pedig annyira Udvarácznál jobb kapus nemjön Szûcsöt meg eladtam mert nem akart szerzõdést hosszabbítani...Lipcseivel is ezlesz 😄DD

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Magic Boy
Nézz szét a lejáró szerzõdésüek és az ingyen igazolhatóak között is!

GTheo
Én nálam jön télen jön Priskin eddig és még van pénzem 😛 Vmi jó kapus kéne(325k-m van) meg szerintem starkot megpróbálom elhozni esetleg Németh a jönne...

Magic Boy
Nem mellékesen gondolom azóta csiszoltál rajta csak azt elfelejtetted megosztani velünk!<#ravasz1>

DONGUBA
Koszonom😊

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Magic Boy
Na ja azóta rájöttünk, hogy aki ért kicsit a taktikához és jól igazol annak itt is jönnek az eredmények!<#vigyor0>

franc0
emlékeztek mekkora rinya volt hogy még a chelsea-vel is kikapunk mindenkitõl? 😄
nagyot fordult a világ

franc0
az a vicces, hogy az a taktik olyan régi, hogy már magam sem tudom miféle pontosan :d
még a demóhoz csináltam mikor kijött

Csõ!

Most kezdenék egy újat a west hammel!A diamon v2 taktika tényleg annyira jó?eddig saját taktikkal nyomtam!Vagy esetleg franco mester elsõ taktikájáról mondjatok valamit😊Azt hallottam az is nagyon korrekt!és kell e ezekkel a taktikokkal valamit bûvölni vagy csak hagyni hagy menjen?😊
addig elkezdem!válaszoljatok légyszi!köszi
Magic Boy
Na ja,de az ritka!
Az köztünk a külömbség, hogy máshogy állunk hozzá!
Én a biztos védekezést favorizálom te pedig a rugjunk egy-el többet játékfelfogást!
Az már a foci szépsége, hogy mindjkettõ létezik, használják és élvezet nézni!

franc0
de magyaros hozzáállás.
és gólt ki fog lõni?

legjobb védekezés a támadás 😉

McFrost
és ha az elején 4-5 apró góllal megleped az ellenfelet , na az a lekjopp

Magic Boy
Miért lenne marhaság, ha a védekezésed jó akkor egy x-re már jó vagy!<#vigyor0>

franc0
nemis az, hanem hogy ilyen marhaságot 😄

Magic Boy
Szerényen írtam!
nálam tényíleg ezek az alp igazolások akiket minnél hamarabb megpróbálok szerezni akkor is, ha minuszba megy a kluub!

McFrost
szeretem mikor ilyen szerényeket írsz....

Magic Boy
Nálam egy jó kapu, jó védõk és egy jó VKP az alap akiket elsõnek igazolok!