Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

billywood
Hali és grat all!
MOst töltöm a Wolves-os mentésem, majd jönnek képek is😊

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Schumacher-t leigazoltad a Ferraritol?😊

GTheo
annál a xar chelseanél mennyi az á.k?200milla?😄DD

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

engem is érdekelne...
biztos abramovics hawerja vmeik

fsgh
Öcsém a Portsmouth honnan lopott ennyi pénzt???

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

GTheo
onnan mindent vagy a könyvtárat is?😊
Mert nekem a könyvtár is kivan törölve 😄DD
Lehet újrateszem a gamet,csak akkr a patchek...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

" A játék \Data\Cache könyvtárából törölj mindent!!! "
Ha onnan lehet akkor tiedet is lehet tuti

GTheo
Documents and Settings\felhasználó neved\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager\cache\
ezt nálatok teljesen kilehet törölni?mert ha elindítom nekem mindig újra lesz egy ien...

nekem on-on van , és sztem neked kéne off

Aki BArcával MUval v Arsenalal tolja ott mennyi az á.k ?

GTheo
Felületcache off/on?

GTheo
Portsmouth 😄DDDD
Bazz, nemjó!!!
D:\Documents and Settings\Georgiou Theo.THEOPC\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager 2006
ide mindig csinál egy cachet :ASSSSSSSS

porstmouth

[ átigazolási keret ]

Fiúk egy kis help kéne:
Everton - 10 M
Tottenham - 6 M
Portsmouth - 45 M Kivel tolnátok helyettem ?

GTheo
De mindig csinál magától egy cache filet :SSSSS
A documentshez :S

GTheo
Iet még nem halllottam(láttaM), Franco megdicsért vkit ahelyett h nyomatta volna a képeit a kir csapatáról 😄DDDDDDDD

franc0
egye-fene grat 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

GTheo
Yes, Sir!
😄DDDDD

franc0
Én??

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

na theo. Nekem is az volt 1-2 skinnél a probléma , hogy több subfolder(almappa volt) ! Aza lényeg hogya skin neve legyen a mappa és azon belül ne legyenek más mappák vayg ha vannak a lénywg az hogy ebben a mappában legyenek az .xml fileok !

GTheo
Hívjatok theonak az a nevem csak az foglalt vok 😊
Várjál mindjárt kipróbálom h jó-e csak elõször megvertem az Ajaxot elsõ meccs bl elõdöntõ ajax-sevilla 1-2 😊
Óriás Köszönet
Már cksa 1 linket benyomhatsz az iTunesról 😛
Kerestem de nem találtam :\

Gtheo rájöttema a skin problémád megoldására <#gonosz1>

GTheo
Csak az 1ik cachet, most a másikat is kilépek és megpróbálom.

gabber_saviola
itunes a neve a skinnek

törölted mind2 cache könyvtárat?

egyik könyvtár:
Documents and Settings\felhasználó neved\Dokumentumok\Sports Interactive\Football Manager\cache\
másik könyvtár:
\data\cache\

és a skineket meg ide másoltad?
\data\skins\

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

b4rc4
<#wave>grat!!!!<#worship><#worship><#worship><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt><#ijedt>

GTheo
Ez meik skin?
Bár nekem egyiket se lehet választani csak az alapokat 😞((
AZok pontosan hol is vannak?😄

soma22
no mégegy emberem megy el aki oszlopos tag volt: ujfalusi.
az õ helyére kit ajánlotok ha hosszabb távban gondolkodom?ár relative mindegy mert ez az egyetlen poszt ahol nincs minõségi csere, és kell egy biztos pont.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

gabber_saviola
a magyarosítás filejaiban 😊

nah egye-fene ezeket még berakom -.-

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Tono34
Napot!

Sajna megint 1 ponttal maradtunk le a bajnoki címrõl 😞
A Magyar Kupát ismét sikerült megnyernünk.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

GTheo
Srna eus ugye?😛

zaki
Legkisebb.

GTheo
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Bojinov 2 hónap :'((((((((((((((((((((((8
Na így ha kiejtem az Ajaxot a BL elõdöntõben 😄

GTheo
Depor,Parma,Palermo,Udinese,Everton,Aston Villa,Sociedad
Tess válassz 😛

b4rc4
Luis Garcia jó formába van😊))))

LANon akartunk velük lenni, csak onnan tudom 😊

GTheo
Magyarítás néhány szövegét hol tudom átírni?
ez faxa 😊

Akkor mondjatok plz valakit !!!
Tottenhammel franco tolja , sword arsenallal....

gabber_saviola
csoki és grat mindenkinek, simán csak benéztem és muzizok egy képet (kicsit untakoztam a magyarítással -.-)

GTheo
Én azért mondtam a Betist mert õk nagyon nagyba igazoltak, Kranjcar, A.Smith, Blasi, legalábbis nálam ;>

hát ha a Betis 1-2 millája elég... 😊

GTheo
esetleg Betisben is van money, Depor?

GTheo
Tottenham?Villareal?Sevillával nem lehetsz 😄

5w0rdf15h
én -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Sword

b4rc4
Nah, bye-bye Juve 4-2es összesítéssel jutottam tovább😉

pl. Arsenallal ki tolja most?

soma22
na ugy néz ki flamini lesz a nyertes.remélem beválik. köszi a tippeket.

amugy most kértek fel a szerzõdéshosszabbitásra, eddig 3. vagyok a bajnokságban, le vannak nyügözve. kis mázlival bajnok is lehetek. végre az idényben a toni-priskin páros hozta a kötelezõt😊

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

na mégis felteszem a gémet. Valami csapatot pénzzel mondhtatnátok (olasz , német , angol ... ) akik ismertebbek mert nem akarok most kis csapattal kezdeni thx

GTheo
196 Pot Abilitys 21éves Középhátvéd hónaponta védekezõ dolgokból minimum mindig eggyet fejlõdik ien edzést csináljatok 😄DDDD