Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehh, most hogy feljutottam egybõl jön hozzám mindenki a lejáró szerzõdésû játékosok közül... 😄
😄DDDD
nekem basszus belassult a laptop nemtom miért, kénytelen vagyok pc-hez odamászni :c
laptopon újraraktam, majd ha ráérek 6.0-val fogom tolni. ahol még Genro meg Porcellis nagyon nagy ász
nekem basszus belassult a laptop nemtom miért, kénytelen vagyok pc-hez odamászni :c
laptopon újraraktam, majd ha ráérek 6.0-val fogom tolni. ahol még Genro meg Porcellis nagyon nagy ász
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
A 7. percben lefejelte? (headbutted) a chelsea csapatkapitanyat 😊
hi<#wave>#wave>
új szezon,elsõ meccs

új szezon,elsõ meccs

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
A legutóbbi meccsen 2 játékosom megsérült+Priskint zöld kereszttel intézték el (sérült Kirkland,Gera,Kranjcar,Kamara)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Hali!
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
<#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
hogy vágnák le a lábát annak amelyik hazaadta<#falbav>#falbav>

Most tolom a West Brommal,nem elég hogy nem tudunk nyerni még a fél csapatomat lerúgják lassan ki sem tudunk állni 😞
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
<#worship>#worship><#worship>#worship>
Folytatom a Bolognával. Kivertem a kupából a Palermo utána Milant is! <#taps>#taps> Jöhet a Juventus... <#falbav>#falbav>

nah elsõ bajnokim elég könnyû volt...

nah elsõ bajnokim elég könnyû volt...

<#wave>#wave>
az igen...nekem eccer dopping miatt tiltották el keane-t fél évre
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Jah, a donton sem, mivel ez +5 eltiltas, tehat 6 meccset kell kihagynia 😊

Ilyet sem lattam meg, 5 mecces eltiltas. Igy a csapatkapitanyom csak a donton jatszik ujra a bl-ben (ha eljutunk addig) 😊

Úgy tûnik mûködik...két nyert meccs, kapott gól nélkül 😊

add el (vagy ultesd le a kispadra) aki rosszul teljesit es vegyel fiatal tehetsegek a helyukre, a bevalt taktikan nem kell valtoztatni szvsz.
Tudtok segítséget nyújtani? Az az igazság, hogy a csapatommal az elsõ három évben mindent megnyertem. A negyedik évben azonban összefingotta 😊 magát a gárda, ÉS BÁRMILYEN MÁS TAKTIKÁT PRÓBÁLOK NEM JÖN ÖSSZE. Lécci adjatok már tanácsot.
nah, ilyet sem láttam még...nem találtam a fórumot a kezdõ oldalon 😊