Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Itt van egyik igazolásom, egy norvég irányító középpályás.

Üdvözletem
2 bajnoki cím zsinórba a Lokival😄
Nem vagyunk benne a legnépszerûbb 10 fórumban!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Es grat mindenkineki 😊
nem hittem a szememnek,de miután kiütöttük a CSKA-t az elsõ kiesési körben,megkaptam a Juventust.gondoltam itt a világvége stb.
aztán egy idegenbeli 3-2-s vereség után már kezdtem érezni hogy ezek simán verhetõek
a továbbjutás után pedig megkaptam a lehetõ leggyengébb ellenfelet😊
komikus lenne ha a Bl-ben döntõt játszanék,mikor a gyenge német bajnokságban 5 ponttal le vagyok maradva kevéssel a vége elött
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Csatárokat nemtom eldönteni ki kezdjen, az asszisztens szerint jovánczai,leandro de az hüeség mert leandro nem csatár de még van egy szupertehetséges barthám és egy nógrádim?Waltner tuti kezd sztem, priskin még nem fejlett ki eléggé 😄
Szerintetek?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Kérés, kérdés, óhaj, sóhaj?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
a Palermo nem más mint a Chievo klónja

még a real van a csoportomba,meglehetõssen nehézkes lesz a továbbjutás :>
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
😄