Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA MILAN!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA MILAN!!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
A tabella hátsó részét nehezebb nekem megverni
FORZA MILAN!!
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
FORZA MILAN!!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Na lépek shba, majd holnap, vagyis holnapeste, péntek tolom fmet 😉
Pénzt miért "nem látod"??? Gera ingyen megy ? :S:S
Nálam Gera volt már Valenciában, Lyonban, de mindig elmegy elsõ szezon után...El kell adni rögtön az elején sztem.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Én letolom majd hét végéig 4. szezonom. Ha idén nem nyerek vmit ( bajnokság BL németkupa) akkor lemondok én is valszeg. De hogy 60M eurobol adnak 5öt igazolni azkészvicc. Pedig erõs keretem van,csak nemjönnek az eredmények. Vagyis BLbõl simán továbjutottam,bajnokságban mindig elsõ 3ban vagyok,de ez kevés.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Yo, Bitch!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
természetesen kirúgtak😞
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Yo, Bitch!
Carrasso (Schmeichel)- Cantareil, Civelli, Zubar, Beye- Cana, Ribéry, Palladino, Nasri - Niang, Matusiak.
Hajrá Magyarország!
Majdnem feladtam a Marseille-jel, de inkább folytatom.
Januárban megszereztem Palladinot és Matusiakot, ráfért a csapatra az erõsítés, pénzt meg adott a vezetõség bõven. Nyáron jön ingyen Faty, sajnos télen a védelembe nem tudtam venni senkit. Kupából 11-esekkel estünk ki, pedig Schmeichel egyet fogott, egyet belõtt. (Nasrinak a valósághoz képest nagyon kicsi a 11-es rúgó értéke).
Cissé visszatért sérülésbõl, két meccs/1 gól, vádliszakadás, újabb 3 hónap, valószínûleg nem igazolom le végleg. Némethet kölcsönadtam (értéke most 3,3 millió, Kocsisnak 500 ezer !!!).
Matusiak és Palladino is betaláltak elsõ meccsükön (az a kupában volt, a kiesés elõtt 6-0), Matusiak azóta is jól termel. Ezzel jöttünk vissza a 6. helyre (4 pont hátrány az elsõ 3-tól akik 40 pontosak):
Hajrá Magyarország!
most jött a másik nagy ász
ReaL MaDRid x siempre
FORZA MILAN!!
\"Never say never!\" W Churchill
München ellen végigtámadom meccset,2 szabadrúgás 25rõl,8as freekickel,2:0 oda. ááábazdmeg:@
A legkönnyebbet akkor kaptam vóna, ha a Diósgyõrrel sorsolnak össze minket.😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"