Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zizou5

Zizou5

soma22
basszák meg:

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
sok sikert!

BL elõdöntö : Nehézkes továbbjutás de megvan . A Valenciai fiuk nem tudnak 11-est rugni...

Döntöben az Inter lesz az ellenfél

Zizou5
sracok. akarmien kis csapattal vagytok vagy akar naggyal, senkinek nem ajanlom diego lopezt, ha esetleg a reallal vagy kuld el a Cbe add el, mert egyszeruen akkora SZAR kapus, hogy az mar hihetetlen.. szoval csakezt a jotanacsot akartam megosztani veletek.

soma22
gratula mindenkinek!

megvan a sima továbbjutás, köv ellenfél a charlton lesz.

0202milan
grat😄

FORZA MILAN!!

Fyrex
nos, az elsõ szezont legeneráltam, pocsékul is sikerült, nem is kell rá szót fecsérelni, a második idényre összehoztam egy olyan fiatal keretet, amilyet akartam

Avanti Crociati!

0202milan
ö gondolom eu-n kivüli!és eddie johnson is eu-n kivüli!vagy az angol ligában ez nem számit?

FORZA MILAN!!

Gunnersboy
omar esparza :o

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

0202milan
majd késöbb próbálkozom velük is,de már elkezdtem a man.citiyvel!(egyébként kössz a tippet😄)eddig jött:dzsédzsák,eddie johnson!még tervezek egy balhátvéd vásárlását,csak kevés a zsém(3.5milla)

FORZA MILAN!!

Gunnersboy
pl Blackburn Rovers

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

0202milan
bocs,7 országot,és 1 jáccható ligát

FORZA MILAN!!

Tojesz
Utálok defenzív focit játszó együttesek ellen játszani...
A tabella hátsó részét nehezebb nekem megverni

0202milan
7 ligát töltöttem be,és nagy adatbázissal

FORZA MILAN!!

hunbasser
ez pontosan hány liga? nekem még 15 liga 512-vel tûrhetõ volt.

ReaL MaDRid x siempre

Tojesz
I love the game...

0202milan
na,most elöször próbálom a legnagyobb adatbázissal!+ még betöltöttem 7 országot!sztetek lassu lesz 512 rammal?

FORZA MILAN!!

hunbasser
ahol szeretnél játszani,azokat töltsd be,és állítsd játszhatóra,és még érdemes a dél-amerikai ligákat bejelölni,meg itt közép-kelet európa környékén is teremnek jó játékosok.

ReaL MaDRid x siempre

0202milan
ja,és melyik ligát érdemes betöltetni?

FORZA MILAN!!

hunbasser
és szeretnék gratulálni mindenkinek,mert látom megint voltak durvulások 😊

ReaL MaDRid x siempre

0202milan
na sfélre teszem egy kicsit a fiorentinás mentésem,kezdek eggyet az angol premier legueban!sztetek kivel?

FORZA MILAN!!

miki36
elsõ meccsünk az elsõ ligában:

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

hunbasser
ejj paszmek,részvét 😞

ReaL MaDRid x siempre

GTheo
Az para :S:S:S
Na lépek shba, majd holnap, vagyis holnapeste, péntek tolom fmet 😉

Pénzt miért "nem látod"??? Gera ingyen megy ? :S:S
Nálam Gera volt már Valenciában, Lyonban, de mindig elmegy elsõ szezon után...El kell adni rögtön az elején sztem.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

kraawz
uh részvét :S

Én letolom majd hét végéig 4. szezonom. Ha idén nem nyerek vmit ( bajnokság BL németkupa) akkor lemondok én is valszeg. De hogy 60M eurobol adnak 5öt igazolni azkészvicc. Pedig erõs keretem van,csak nemjönnek az eredmények. Vagyis BLbõl simán továbjutottam,bajnokságban mindig elsõ 3ban vagyok,de ez kevés.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Tojesz
Sziasztok, mai elsõ meccsem

ForzaInter
Kuszcakot eladtam 2,9 ért de pénzt sehol nem látok Gera is megy juliustól parmába...

Yo, Bitch!

GTheo
Adj el vkit...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

vmvr
hát én beszarok komolyan mondom, elkezdõdik a második PL-es szezonom, jó játékosokat igazoltam, uefa kupában indulok minden szép és jó. mindössze hét meccset játszottam, és mind a hét vereséggel zárult, pedig több taktikát is próbáltam a leggyengébb csapatoktól is kikaptam, ezt nem értem, pedig nem volt rossz csapatom:S

természetesen kirúgtak😞

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ForzaInter
na én lemondok a fenébe wes bromall... adnak 3,5 millio eurót átigra mennyenek a picsába ebbõl senkit nemtok venni, ilyne kerettel simán kiesünk, plymouth a másik feljutó meg már t9b mint 10 millát költött átigra, 3,6 ból senkit nem tok megvennni, kéne ehy jobhátvéd, denilson megszreztem kölcsönbe kp-ra oda már nemkell ember de csatársorba min 2 mber kell, de senki nem kaar jönni, Rossi se Lupoli se jön kölcsönbe... Van den Borre se védelembe pedig már 2,4-et ajánlottam Anderlchenek de visszautasították... többet adok meg nem marad semmi pénzem... ez így lol...

Yo, Bitch!

Zsolti9014
Jelenlegi kezdõ (majd hozok képet is holnap, ha nem felejtem el):

Carrasso (Schmeichel)- Cantareil, Civelli, Zubar, Beye- Cana, Ribéry, Palladino, Nasri - Niang, Matusiak.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Grat mindenkinek!!!

Majdnem feladtam a Marseille-jel, de inkább folytatom.

Januárban megszereztem Palladinot és Matusiakot, ráfért a csapatra az erõsítés, pénzt meg adott a vezetõség bõven. Nyáron jön ingyen Faty, sajnos télen a védelembe nem tudtam venni senkit. Kupából 11-esekkel estünk ki, pedig Schmeichel egyet fogott, egyet belõtt. (Nasrinak a valósághoz képest nagyon kicsi a 11-es rúgó értéke).
Cissé visszatért sérülésbõl, két meccs/1 gól, vádliszakadás, újabb 3 hónap, valószínûleg nem igazolom le végleg. Némethet kölcsönadtam (értéke most 3,3 millió, Kocsisnak 500 ezer !!!).

Matusiak és Palladino is betaláltak elsõ meccsükön (az a kupában volt, a kiesés elõtt 6-0), Matusiak azóta is jól termel. Ezzel jöttünk vissza a 6. helyre (4 pont hátrány az elsõ 3-tól akik 40 pontosak):

Hajrá Magyarország!

hunbasser
no,a múltkor elkezdtem egyet a Reallal,mert már mondogattátok,hogy kezdjek már nagycsapattal is.elsõ meccsemet egy el clásiconak szenteltem,egybõl be a mélyvízbe.3-4-re kikaptam,0-4-rõl hoztam fel az eredményt 3-4-re,hülye voltam,hogy egybõl egy jobb csapat ellen teszteltem.

most jött a másik nagy ász

ReaL MaDRid x siempre

0202milan
ilyen nem létezik,ma 3x baszik ki velem a gép!és mindig akkor,mikor az elöttem lévö csapat megbotlik,és átvehetném a vezetést a tabellán! 14 meccsböl 6gy,6d😞,2 vereség!nem tom mi a baj,nagyon sok az x

FORZA MILAN!!

nah elsõ két bajnokim

JackDaniels
Nekemis vót ilyen. Alig idegeskettem én is.<#szomoru1>

\"Never say never!\" W Churchill

kraawz
Sztem is a legkönnyebb ellen.
München ellen végigtámadom meccset,2 szabadrúgás 25rõl,8as freekickel,2:0 oda. ááábazdmeg:@

JackDaniels
Thx mindenkinek!😊
A legkönnyebbet akkor kaptam vóna, ha a Diósgyõrrel sorsolnak össze minket.😊

5w0rdf15h
szvsz a legkönnyebbet kaptad simán meglehet az 😛P hajrá

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

5w0rdf15h
naugye megmondtam én hatalmas GRAT 😊

5w0rdf15h
köfi

soma22
okés😊gratula és sok sikert

Fabio Capello
hehe az én gammámban pont ennyire vertem õket 😄

JackDaniels
Nah, sztem eddig tartott manager-i pályafutásom BL rekorddöntögetése.😊)) A címvédõ az ellenfél.😊

JackDaniels
Kis változtatással, átszabva az emberkéimre, de amúgy igen.😊)<#eljen>

kraawz
ááá. Itt még az van irva,h Barca döntetlent játszott. 89.percben 1:1 volt,aztán 2:1 Barcanak. Igaz Steauanak 0:11 gk-t ír. Bugos szar :S Szal a Camp Nouban dõl el a csoportelsõség.

kraawz
grat jackek 😊)

kraawz
Ez a Sporting olyan szerencsétlen,mint a Hamburg. Most is kaptak egy 4:2 ill 5:2t. Hamburg volt talán,akinek 3 meccs alatt lõttem 15öt 😄

http://s2.supload.com/thumbs/default/sungoesdown.