Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az odavágó megvan, már csak Henry miatt kell reménykednem, mert ha több meccsre eltilják, akkor még a döntõbe sem játszhat, persze oda még bekell jutni
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
megvan a továbbjutás a bl negyeddöntõben, jöhet az elõdöntõ, ahol a Real Madridot kaptam, nem lesz egy könnyû menet😊
Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
wigan-nel így áll a bajnokság:
és it van a keret:

Glory, Glory Man United! We are the champions! Rest in peace Roberto Antonio Puerta... (1984-2007)
\"Never say never!\" W Churchill
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
most kezdtem egy újat a Serie B-s Bari-val...háát van mit építgetni, taktikát kitalálni, de ugytûnik azért kezdem megtalálni a helyes utat 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
FORZA MILAN!!
Freddy Guarin (õ nemtom hány éves kezdéskor, de fiatal), Lorik Cana, Matteo Paro. õk a játék kezdésénél 23-24 körül vannak, tehát nálad 30 körüliek.
Hajrá Magyarország!
FORZA MILAN!!
mióta a derbys pályafutásomnak vége, az Arsenallal kezdtem újat.
abból is lement már egy bõ félév, a bajnokság is közeledik a hajrához, a bl-ben pedig megkaptam a barcelonát, otthon szoptunk 1-2-re, féltem a visszavágótól, de sikerült nyernünk. nagy meccs volt, nem kicsit izgultam, fõleg a végén, de sikerült.
a bajnokságban a 3.helyet fogalom el, de a Manchesterrel elég gyakran cserélgetjük a helyeket. a Chlesea eléggé meglógott, még mindig cél lehet a bajnoki cím, de erre már nem látok sok esélyt, majd jövõre.
inkább akkor ezüst érem.
Fontosabb Érkezõk: Alex, Enke, Tudor, Hildebrand ( mind ingyen), Huntelaar (25 millió )
Távozók:Buckley, Tinga, és a Smolarek,Valdez,Frei trióból valaki elfog menni...
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
grat mindenkinek
folytattam a wigan-nel és nagyon fut a szekér elsõ ott meccsen rugtam 23 gólt, elsõ két meccsen 4-4-t és a másik 3-n 5-5-t(Coventry, Newcastle, Nantes, Sunderland, Man City)
most vezetem a tabellát (!!!) 1 ponttal a chelsea elõtt 😊
jó8!
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Az edzéslehetõségek nekemis most lesznek a maxra fejlesztve(2013), illetve a felnõtteké már 3éve rendben van. A stadionbõvítésünket vétózták meg idén😞 Pedig nagyon kellett volna a BL miatt.