Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Lenne egy kérdésem. Hogy lehet rávenni a jobb játékosokat, hogy hozzám szerzõdjenek (persze csak olyanokat akiket meg tudok fizetni). Mindig olyan választ kapok, hogy eszük ágában sincs magyar klubbhoz szerzõdni, meg hogy visszalépés lenne szánkura, meg ilyenek....
www.gamecityeast.com PSN ID: tomy8614(UK)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Én most a Nürnberg ellen 4 kapufát lõttem, de így is 3:1re nyertem .
Nem tudja vki, hogy a FIFA Manager 07-hez van-e magyarítás, vagy a játékban be lehet állítani magyar nyelvet? Válaszokat elõre is köszönöm!
Én is tudok ma du. egy ki idõt az FMre szakítani. Lejácottam elsõ meccsem,Hamburg ellen nyertem idegenben 2:0ra,így ezzel a gyõzelemmel megelõztük a Hamburgot és elsõk vagyunk ismét. Nem mellesleg ez volt a 100. gyõzelmem. Tavasszal eddig 7 forduló alatt 18 pont,így már csak 3 esélyesre szûkült a játszma.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Ja és nézétek meg ezt is mert itt mindent le tudtok tölteni amire szükségetek van! www.mp3000.mlap.hu
Van egy kis idõm játszani megkezdtem a 3. szezonom a ZTE-vel!
A Bl 2. fordulójában 4-0-ás összesítéssel búcsúztattuk a Venspils-t.A 3. fordulóban a Stuttgartot kaptam aki 3-2-es összesítéssel ejtett ki úgy, hogy mind 2 meccs 1-1 lett rendes játékidõben de a 2. meccs hosszabításában rúgtak egy gólt :S
Az Uefában A Rapid Bukarestet kaptam.1. meccs:
Bajnokságban 4 meccs 10 ponttal állok az 1. helyen 😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
mentem, jóéjtjógammát neked !
Heló szia remélem hogy vagy
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
40 milla az egyenlegem, 3 millát adtak átigazolni, most nem adnak többet, fizura se....nocomment.
Ja és nem növelik a stadiont hanem "beszékezik" 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
mivel csináljam?:S
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
átgázoltunk a Real Madridon, jöhet a BL döntõ a Chelsea ellen.
rossz hír, hogy Henry-t két meccsre tiltották el, így õ nem játszhat