Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
Jó estét mindenkinek!

Látom közvéleménykutatás van folyamatban, úgyh én Románia mellett tenném le a voksomat 😉

b4rc4
sztem spanyol. és bõven jó egy cádiz ha kisebb csapattal akarod tolni.

Magic Boy
Spanyol Román 2-2 szavazatal vezet eddig.
Valaki még Zaki, Franco többiek?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

billywood
ez jó 😊
én is romániára szavazok

SCHUMI, thank you for the FANTASTIC 16 YEARS you bring us! May you stop, but our love NEVER!

Magic Boy
Na már mindenki szavazott akitöl reméltem(kivéve Franco és Zaki úgyhogfy fiuk légyszives), de bárki más szavazatának is örülök aki még nemszavazott és úgy gondolja, hogy mond egy országot!
Eddig spanyolország vezet(van egy 3. osztályu kiscsapat akik szimpik, de minden országban(amelyiknek a játékban van bajnoksága és van profi csapata)van szimpi kiscsapatom.

Be akarok rakni ESMTK szurkolói hangot. Ki tudja, mi a csapat sorszáma ?

Magic Boy
Országot mondj légyszives ne csapatot(csapatot én választok)!

gabber_saviola
románia

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

McFrost
alul van a csapatod neve , ráviszed a kurzort és ott a legalsóra klikkelsz
az egy sérülés jele

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Hellassal?
összes kommentet kitörlöm😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

franc0
Magicboy: kezd a Veronával 😄

Istres, CSKA Moszkva, Saarbrücken, Deportivo Cali, Salt Lake City esetleg

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

olympus
Ilyen még nem volt velem.
Büntetõhöz jutunk Recoba kihagyja. Kipattan Da Rocha rámozdul felrugjak ujjabb büntetõ de ezt már berúgjuk😄

Divatcsapatok OLÉ!

Max08
Lehet,hogy én vagyok a vakond,de meccs közben hogy és hol lehet cserélni???Jaj,és meccs közben a játékos mellett az a kis karika(egy kis labdára hasonlít)az mit jelent???

GTheo
Én Iaquintát a barcából 14milla euroért adtam még kölcsön 😄😄😄

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

olympus
Nem is hittem volna h. kölcsön lehet adni egy mebert 2.5 m³-ért😄

Divatcsapatok OLÉ!

Magic Boy
A többiek is mondjanak legyenekszives egy országot(lehetõleg olyat amelyiknek van bajnoksága az FM 2006-ban és amelyiknek van pofi csapata),mer amelyik országot a legtöbben mondjátok abban az országban kezdek új játékot.
Eddig spanyolország vezet 2 szavazattal, de kapott szavazatot még USA, Mexikó, Dél Afrika és Magyarország is.

McFrost
mexico

ok😄

Magic Boy
Ne csapatot országot.<#vigyor0>
A Bolíviai bajnokság nem szerepel így momdtad Mexikót és Kolumbiát.
Maradjon ez vagy mondasz új országot(klubb-ot én választok)?

McFrost
a meccs közben futó szöveg a kommentár, szóval rakjál még bele

olympus
de GONDOLKOZZZZZZ MÁÁÁÁRR vérpistike...
kommentár az ami alul van a mecs közben. No para...
Vérpistikák 4ever

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
<#vigyor1><#vigyor1>
lefordultam a sékrõl és összetört egy lemezem😄
nem volt szép<#zavart1>

Divatcsapatok OLÉ!

ok ha ilyen vagy csak egy kis segítséget kérnék

McFrost
nem is vártuk hogy tudd

üdv komolyan lehet kommentárt rakni a gamébe? mert én nem tudom hogy hogy kell? valaki segítsen please

Magic Boy
Én a profi státuszra gondoltam Profi cspat alatt és olyan van Délafrikában a másodosztályban is!
Eddig a spanyol vezet várom még a szavazatokat!

McFrost
Chivas(Mex)
Bolivar
Once Caldas

Magic Boy
Izlandnak nincs proficsapata én meg nemjétszoom csk profi(lehet akárhanyad osztályu)csapattal).
Légyszives mondj egy rendes szavazatot!

Max08
légyszi válaszoljatok a 70042 kérdésemre!!!!!

Max08
olympus--->Dél-Afrikának hol van profi csapata???Én egy magyar bajnokságot ajánlok 😄😄😄!!!

Magic Boy
Az ne zavarjon, ha a Fizetések meghaladják az engedélyezettet, mert ha jól igazolsz akkor jönnek az eredmények és nõ a nézõszám is így a bevételeid símán fedezik azt a minuszt amit a fizetésikeret túllépése jelent!

McFrost
ne fárassz senkit!
indulj az izlandi bajnokkal!

GTheo
Spanyol

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

olympus
Dél-Afrika.

Divatcsapatok OLÉ!

Magic Boy
Láttam és a Spanyol szavazatot is(eddig 1-1), de a többiek nem reagáltak.<#szomoru1>
Szóval akkor mégegyszer:
Srácok szavazást inditok.
mondjon mindenki egy országot(lehetõleg olyat amelyiknek van bajnoksága az FM 2006-ban és amelyiknek van pofi csapata)és amelyik országot a legtöbben mondjátok abban az országban kezdek új játékot.

GTheo
Éger talán, Halmosinál szerintem Greening jobb 😄
és hát rajczi 98/122 csak, priskin: 104/149
Szerintem Ellington-Earnshaw kezdõcsatársos lesz elõször, de lehet érkezik Larsen(schalkéból) és akkr ellington csere csak.
Majd eldõl 😄
Lehet nem is tok igazolni mert fizetés felett vok :S

sza23
Hali all!
Gratulálok mindenkinek!Az lenne a kérdésem, hogy hova kell másolnom a Premier ligás mezeket, hogy mûködjenek?

Max08
Lehet,hogy én vagyok a vakond,de meccs közben hogy és hol lehet cserélni???Jaj,és meccs közben a játékos mellett az a kis karika(egy kis labdára hasonlít)az mit jelent???

Atesz89
Grat!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Én igen. Magicboy!én már nyomtam egyet USA-ra

b4rc4
grat!!!😄

Pisti1026
Ti már játszottatok már a Fifa Manager06-al?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Atesz89
Akkor összeáll a Gera-Halmosi szésõ kettõs 😊))Jó lesz a Csapatod Kranjcarral kiegészülve

Magic Boy
Zaki 70022?

Pazzini jo igazolasnak tunik, 6 meccs 10 gol:

b4rc4
hát jaja

zaki
Vedd meg Magyarországról a védelembe Égert, középpályára Halmosit, ha kell csatár (de sztem nem) akkor Rajczi, Priskin.

b4rc4
😊)) öö sikerült megoldani...😄 1brazilt átkellet küldenem a b keretbe..:S😄

b4rc4
spanyol szvsz ha izgi focit akarsz😄

zaki
Sokat nem látok a képbõl... Mikor írja ki ezt? Lehet, hogy a b-ben, vagy az u21-ben van 1-2 nem eus pléja!