Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zenszkij
adok neked én is egy szavazatot, legyen román LOL....jó szórakozást hozzá

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
Eddig.
Románia:4
Magyarország:3
Spanyolország:3

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Iceman79
Magyarország!

Zenszkij
vazzeg te nem vagy épeszû, szerinted román kölök jáccik magyar ligával, térj már észhez, nyiss már ki egy történelem könyvet, hogy vagy képes román csapattal lenni, röhej.....ez kb olyan mintha zsidóként belépnél a náci pártba...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
Eddig õk vezetnek pedig és én állom a szavamat.
Románia: 4
Spanyol: 3
Magyar: 2
USA: 2
Kolumbia: 2
Dél Afrika: 1
Mexikó: 1
Peru: 1
Francia: 1
Orosz: 1
Német: 1
Ha Franco szavazatait külön veszem ahogy McFrost-ét is tettem amikor csapatokat mondott.

szöröstalpuakat hagyd, akkor mar inkabb spanyolok, +1 szavazat rajuk
Magic Boy
Csak egy országot kértem(csapatot én szeretnék választani).
Anyit megtehetsz, hogy mondassz egyet nen?
Ha humorizál gabber, ha nem akkor is Románia vezet 4 szavazattal Spanyolország és Magyarország elõtt akiknek 2-2 szavazata van!
Ha gondolod az általad ajánlott csapatok országát veszem szavazatnak csak szólj, hogy jó lessz-e így?

Iceman79
Laller!
Ritkán töltök fel képet, de ennek nagyon örültem:
[/url][/img]

franc0
Románia bazmeg....Gábor csak humorizált. õ is megfojtaná õket egy kanál vízben 😄
asszem Taki nyomta ott anno.

Magic: nem lógok ám itt egész nap. másrészt, amíg kinéztem neked azokat a csapatokat, az negyed óra volt. szal haggy :c

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Hello és grat mindenkinek. Lenne egy kérdésem. Hogy lehet nem nb2-es csapattal lenni, vagyis ami még nb2-be sem indul? És ha lehet akkor hogy lehet betenni kiscsapatot ide? Nem kéne sem lóvé bele, sem játékos, csak a név lenne a lényeg, meg a stadion és infók. Ha vkinek van rá ötlete azt nagyon megköszönném. hali

magyarország 😊

Atesz89
Én is léptem aludni hali,jó éjt mindenkinek

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
jó éjt

GTheo
jeeeee 😄
WBA-val bajnokságba 2meccs 2 gyõzelem 😛
Most jön a Chelsea és a Liv'pool egymásután 😄
na jó8t
bye all

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Magic Boy
Ott is van olyan csapat ami szimpi úgyhogy oda is mehetnék, de úgylátszik, hogy románia nyer.
bár holnap 10-ig még sok idõ van úgyhogy megkérek mindenkit aki még nemmondott országot(ha csak benéz akkor is mondjon, sõtt azok is mondjanak kik benéznek, de nemjátszanak az Fm 2006-al).
Nemazért kérem, mert nemakarok Román csapattal játékot kezdeni(szivesen játszom román csapattal is fõleg, mert, ha jólemlékszem még senki se játszott ott)csak azt szeretném, ha minnél többen szavaznátok!

zaki
Olyat mondok, amit még senki: Peru. <#nevetes2>

Atesz89
Cejas a kapusom (õt cserélni szándékozom) átlaga:7.12
nem használok vkp-t csak kpk(Zahinos vagy Borges)
cserevédõk:Loe Bing,Broggi,Teani,Besagno

Atesz89
A 4. a góllövõlistán 16 góllal 23 meccsen

Magic Boy
A kapusod ki és hanyas az átlaga?
Ha használsz VKP-t akkor õ ki és hanyas az átlaga?
A cserevédõid milyenek?

Magic Boy
Joelson hány gólnál(és menyi meccsen lépett pályára ehez a gólmenyiséghez) jár és hanyadik jelenleg a góllövö listán?

Atesz89
A Boumsong-Mokoena-Cassetti hármas sztem elég erõs csak egy jó bal bekk hiányzik

GTheo
Guarínnak és Mokoenának nem adtak munkavállalásit :S:S:S
mittegyek???

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Atesz89
thx 😊

Magic Boy
"Az a gáz hogy nemsokára jön a Juve,Milan,Roma,Fio meccs egymás után.Akkor nem itt fogok majd állni."

Ha ebbõl a sorozatból jól jössz ki akkor akár még bajnok is lehetsz, de az idény végén én mindent megtennék, hogy megerõsítsem a védekezõ alakzatát a csapatnak(a támadóval a jelek szerint semmi baj nincs).

gabber_saviola
gratula

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Atesz89
Dehogynem engem is idegesít mondjuk felvállalom a támadójátékot a nagycsapatok ellen is(ez nem mindig jönbe:Juve-AlbinoLeffe 7-2,Roma-Albinoleffe 5-2)
Az a gáz hogy nemsokára jön a Juve,Milan,Roma,Fio meccs egymás után.Akkor nem itt fogok majd állni

Magic Boy
Grat m,ég bármi lehet(bár az Inter nagyon megy ahogy látom), de nemkapsz túlzottan sok gólt?

Atesz89
Hát valahol ez a realitás 😞

Atesz89
Így állok 25 kör után:

gabber_saviola
jah és gratula mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
hát kipróbáltam a Fradit, de rájöttem, hogy nagyon messze van onnét Európa 😞

Magic Boy
Legalább olyan sikereket kívánok neked, mint a régi szép idõkben(nálam 2010-re kiesett a Palermo a 2. osztályba)!

Magic Boy
Eddig Románia(Precizia Sacele) vezet 4 szavazatta Spanyolországnak van 2 és több országnak 1 szavazata, de még Zaki, Franco és még pár ember nem szavazott és az õ szavazatukra még kíváncsi lennék(csak holnap 10 körül generálom le a játékot úgyhogy addig remélem mindenki szavaz).

Atesz89
Hali!!! visszatérsz kedvenc csapatodhoz,legalább olyan sikereket mint a régiben

gabber_saviola
István látom rontod a népszerüséged 😛

amúgy jóestét mindenkinek

Romania

b4rc4
köszi

Atesz89
Grat elég simának tûnik

b4rc4
1tétmeccsem ami forumra illik...😄 atletico ellen volt 1-0.... de vegig egykapuztunk😄

Magic Boy
Miért az elsõ fordulóban elszenvedett 1-0-ás vereséggel(ki ellen volt)mi a helyzet?

b4rc4
1. meccsem a sevilla színeiben...vagyis 1. tétmeccs😊

b4rc4
figy akkor mért aakrsz harmadosztályú csapatokkal lenni?😛 azzal még feljutsz az élvonalba jóesetbe 2év..:S aztán utána még a nagy csapatokkal szemben 4.helyezés....:S:S:S sztem bõven elég 1 gyengébb 1. osztályu team😊

Magic Boy
Épp mást csináltam ami mellett nembírta volna el a gép a játékot<#szomoru1> így gondoltam kikérem a segítségeteket, hogy kivel kezdjek újat!
Velük nemakarom addig föladni míg Bl gyõztes nem lessz a csapat vagy ki nem jön az FM 2007.

McFrost
nem off csak uncsi!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

b4rc4
ez igaz.

Max08
Sziasztok!Hol találom azt a menüpontot,ahol be tudom állítani hogy ki legyen a csapatkapitány,ki rúgja a büntetõket stb.??Légyszi segítsetek minnél hamarabb!!!

Magic Boy
Na ja, de az a 2 hét alatt hány órát játszottam és hány szezon lement?
Amúgy mivel a játékhoz kapcsolódik így nem OFF!<#vigyor0>

McFrost
ahelyett , hogy jáccanál ezzel baszod el a délutánod , meg a topikot!
eddig minden csapatod 2 hét után meguntad , minek akarsz újat kezdeni?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Románia(Precizia Sacele) vezet eddig.

b4rc4
jóestét capeelo ur😊