Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Románia:4
Magyarország:3
Spanyolország:3
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Románia: 4
Spanyol: 3
Magyar: 2
USA: 2
Kolumbia: 2
Dél Afrika: 1
Mexikó: 1
Peru: 1
Francia: 1
Orosz: 1
Német: 1
Ha Franco szavazatait külön veszem ahogy McFrost-ét is tettem amikor csapatokat mondott.
Anyit megtehetsz, hogy mondassz egyet nen?
Ha humorizál gabber, ha nem akkor is Románia vezet 4 szavazattal Spanyolország és Magyarország elõtt akiknek 2-2 szavazata van!
Ha gondolod az általad ajánlott csapatok országát veszem szavazatnak csak szólj, hogy jó lessz-e így?
asszem Taki nyomta ott anno.
Magic: nem lógok ám itt egész nap. másrészt, amíg kinéztem neked azokat a csapatokat, az negyed óra volt. szal haggy :c
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
WBA-val bajnokságba 2meccs 2 gyõzelem 😛
Most jön a Chelsea és a Liv'pool egymásután 😄
na jó8t
bye all
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
bár holnap 10-ig még sok idõ van úgyhogy megkérek mindenkit aki még nemmondott országot(ha csak benéz akkor is mondjon, sõtt azok is mondjanak kik benéznek, de nemjátszanak az Fm 2006-al).
Nemazért kérem, mert nemakarok Román csapattal játékot kezdeni(szivesen játszom román csapattal is fõleg, mert, ha jólemlékszem még senki se játszott ott)csak azt szeretném, ha minnél többen szavaznátok!
nem használok vkp-t csak kpk(Zahinos vagy Borges)
cserevédõk:Loe Bing,Broggi,Teani,Besagno
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Ha használsz VKP-t akkor õ ki és hanyas az átlaga?
A cserevédõid milyenek?
mittegyek???
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ha ebbõl a sorozatból jól jössz ki akkor akár még bajnok is lehetsz, de az idény végén én mindent megtennék, hogy megerõsítsem a védekezõ alakzatát a csapatnak(a támadóval a jelek szerint semmi baj nincs).
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Az a gáz hogy nemsokára jön a Juve,Milan,Roma,Fio meccs egymás után.Akkor nem itt fogok majd állni
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
amúgy jóestét mindenkinek
Velük nemakarom addig föladni míg Bl gyõztes nem lessz a csapat vagy ki nem jön az FM 2007.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy mivel a játékhoz kapcsolódik így nem OFF!<#vigyor0>#vigyor0>
eddig minden csapatod 2 hét után meguntad , minek akarsz újat kezdeni?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8