Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hívott nemrég a Milan meg az Inter is,egy percig nem gondolkoztam😄
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
végre megnyertem a bajnokságot,azonban újabb bl döntõt buktam el
a csapat 10. a ranglistán
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
csak bug volt az elõbb. asszem ez egy jó szezon lesz.! kiváló a keret, csak az a baj hogy semmilyen kupában nem indulhattam. marad a domestic 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
miután a sérültek felépültek azután sem volt jobb mert akkor már gödörben voltam.
nyáron eladtam a 3/4-ed csapatot és nagyon jól igazoltam helyettük. nagyon jó szezon vár rám, ha a gép is úgy gondolja. stadiont is bõvítem, decemberre készen van.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
kiváncsi vagyok most milyen szöveggel jönnek majd meccs után.
már a szünetben 2-4 nekem, félek hogyha túlságosan nyerek akkor ismét kib***nak, mert túl jó a csapat.
azért kiváncsi leszek...
Elég szûk a keretem, és sok a sérültem... Volt olyan, hogy mind3 kapusom sérült volt, lol... Na nem baj, nyáron jön Frey meg Lehmann...
ez kimaradt
Debrecennel 2006-és 2009 között magyar minden évben kupagyõzelem és bajnoki cím + jó BL szereplés, most 2009-2010-es bajnokságban viszont morálisan széthullott a csapat és 7.-ek lettünk. a vezetõség elnézte, új szezon, új csapat, remek felkészülés, elsõ meccsen 1-4-re vertem idegenben a Fehérvárt, majd meccsután beközlik hogy mostmáraztánvégleg elveszették a türelmüket és kövi meccsem meg kell nyernem. Nézek egy nagyot dehát mondom OK, Paks idegenben nemprobléma, még hacsak bugról van is szó. Erre meg 2 nappal meccs elõtt kirúgnak... Vélemény, ötlet?
Én most a Fioval nyomom...29.forduló Elsõ vagyok mööttem a Juve 1 ponttal a harmadik a Palermo 2 ponttal😮
Uefában még állok😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
és pénzért vettem Guarint meg Frey-t
sok jatekost eladtam szoval minden posztra johet jobb 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Landreau év kapusa és az év sztárkapusa.
Faé második az év sztárja szavazáson.
Gasbarroni második az év játékosa szavazáson.
Vucinic a legigéretesebb játékos.
Mokoena a legjobb afrikai.
Az év 11-be: Landreau; Gasbarroni; Faé; Vucinic; Mokoeana.
Zsinórba másodszorra lettem az Év Menedzsere.
Divatcsapatok OLÉ!

kisgifi
kisfigi1993
és mindig azt mondja h nem õaaz.
meg danióra, erõs srác hadd ne soroljam
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
a másodosztálybna emg 3.osotályban ott vna a castilla ,barcelona b stb... enyémek meg sehol :.. .!?