Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
jaja

hívott nemrég a Milan meg az Inter is,egy percig nem gondolkoztam😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

fsgh
Hello😊 (kivel is? St.Pauli?)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

9csöves9
jóreggelt és grat mindenkinek

végre megnyertem a bajnokságot,azonban újabb bl döntõt buktam el

a csapat 10. a ranglistán

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zaki
Vége a bajnokságnak:

Nem túl fényes. Majd jövõre.

Legalább a kupa meglett:

fsgh
ja és aki ért a konfigokhoz mondja már meg ha lesz egy ilyen gépem(úgy tûnik lesz😊 ):ADM Athlon 3700-as proci 2x 1gb ram dualban Geforce 7600gt videó kártya akkor kb hogy tudom majd nyomatni az fm-et hogy még gyos legyen?😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
húú bazz most jött meg az uefa negyeddöntõ sorsolás Tottenem ellen játszom és ha megnyerem az At.Madrid-Liverpool gyõztesével játszom:S

fsgh
ismerõs...Én is 100x elhúzhattam volna a követöktõl de neeem inkább maamra húzom õket:S

Matthew Prosac
HÁLISTEN MOST NEMSZÖVEGELNEK és NEMFENYEGETÕZNEK.
csak bug volt az elõbb. asszem ez egy jó szezon lesz.! kiváló a keret, csak az a baj hogy semmilyen kupában nem indulhattam. marad a domestic 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
a fél csapat unhappy volt meg biggerebb klubban akarta folytatni azt a fantasztikus pályafutását, a másik fele 3-4-5 hónapra lesérült, a szezon középsõ felében kb 10 meccsen át épphogy kiraktam 11 embert a meccsre, cserének volt egy kapusom meg esetleg egy csatárom...
miután a sérültek felépültek azután sem volt jobb mert akkor már gödörben voltam.
nyáron eladtam a 3/4-ed csapatot és nagyon jól igazoltam helyettük. nagyon jó szezon vár rám, ha a gép is úgy gondolja. stadiont is bõvítem, decemberre készen van.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

zaki
Téli szünet után tök jól kezdtem, simán 3. helyen voltam, 6-7 meccsen keresztül gólt sem kaptam, aztán jöttek a sérülések+nagy hullámvölgy, 5 meccsen nem gyõztem, szépen le is csúsztam a dobogóról. Ettõl függetlenül elégedettek velem, kupában döntõs vagyok, a Mainz-zal fogok játszani. Jövõre minimum a 2. helyen akarok végezni. Csak kell pár jó igazolás.

Matthew Prosac
88' perc Fehérvár - Debrecen 2-5.
kiváncsi vagyok most milyen szöveggel jönnek majd meccs után.

fsgh
Hello😊 UTÁLOM az ilyen meccseket...Nekem a Fioval csomó ilyen meccsem van ami döntetlen lett pedig közük nem volt a játékhoz...

zaki
Én nem értem, ha egy csapattal bajnok leszek, onnantól kezdve mindig megnyerem a bajnokságot... Legyen szó bármelyik csapatról...

Matthew Prosac
beloadoltam, ugyanis meccs elõtt elmentettem. nehogymár egy bug elrontsa több évi melómat.
már a szünetben 2-4 nekem, félek hogyha túlságosan nyerek akkor ismét kib***nak, mert túl jó a csapat.
azért kiváncsi leszek...

fsgh
ez oriási szop.. nincs ötletem:SS szerzõdj el máshova...

zaki
Na hát ezért leszek csak a 4. a Brámával... Az ilyen f@szszopó mocskos meccsek miatt.

Elég szûk a keretem, és sok a sérültem... Volt olyan, hogy mind3 kapusom sérült volt, lol... Na nem baj, nyáron jön Frey meg Lehmann...

Matthew Prosac
"2009 között magyar SZINTEN minden évben ... "
ez kimaradt

Matthew Prosac
******* hülye FM!
Debrecennel 2006-és 2009 között magyar minden évben kupagyõzelem és bajnoki cím + jó BL szereplés, most 2009-2010-es bajnokságban viszont morálisan széthullott a csapat és 7.-ek lettünk. a vezetõség elnézte, új szezon, új csapat, remek felkészülés, elsõ meccsen 1-4-re vertem idegenben a Fehérvárt, majd meccsután beközlik hogy mostmáraztánvégleg elveszették a türelmüket és kövi meccsem meg kell nyernem. Nézek egy nagyot dehát mondom OK, Paks idegenben nemprobléma, még hacsak bugról van is szó. Erre meg 2 nappal meccs elõtt kirúgnak... Vélemény, ötlet?

fsgh
Hello és grat all😊

Én most a Fioval nyomom...29.forduló Elsõ vagyok mööttem a Juve 1 ponttal a harmadik a Palermo 2 ponttal😮
Uefában még állok😊

kozepso tamado kozeppalyast hasznalok, a ket szelsot nem tolom annyira fel, kozepre pedig ott van Vilakazi,Kranjcar és Daniel Carvalho
Gasbarronit tkp poszton használd, a newcastleben nekem ott vállt be a többi poszton elég szar volt!Tkp viszont kira és kedvenc lett!Jól tetted hogy Givent eladtad, mert minél öregebb annál szarabb lett!
Freyt 3,8 millioért vettem és jobb mint Given akit 7 millioért adtam el ManUTDnek, ráadásul Given 5 évvel idösebb😊
Atesz89
Nah megnézem a német meccset mert délután nem voltam itthon jó éjt mindenkinek

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Csak Frey és Gasbarroni játszott nálam azok jók a többivel nincsenek tapasztalataim 😊

ingyen igazoltam már nagyon jokat: Gasbarroni, Jimenez, Simunic, Upson

és pénzért vettem Guarint meg Frey-t
Bojinov a kedvencem, öt akartam, de elsõ héten a keresett régieket adtam el gyorsan, és mire oda értem hogy elkezdek igazolni, Bozsit elvitte az Arsenal <#rinya><#rinya><#rinya>

sok jatekost eladtam szoval minden posztra johet jobb 😊
Atesz89
Kiket akarsz elhozni?

Atesz89
Jó játékosokat lehet ingyen szerezni

kösz😊 most épp uj játékosokat keresgélek a nyáron
én is...úgyhogy marad az összefoglaló az rtl-en 23.50kor...

Atesz89
kifogytam az ötletekbõl sajna

és az se akar elindulni...

Atesz89
Az tényleg szívás esetleg neten keresztül(pplive.uw.hu vagy streamforums.tk)

nincs...

Atesz89
ORF 1?Amúgy hali és grat olympus és G. Freeman

b4rc4
a kqurava életbe mindenki vébét néz nekem meg nincsen sportklubom...

b4rc4
😛

gabber_saviola
viszlát

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

eh naon nem

olympus
Elismerések év végén:
Landreau év kapusa és az év sztárkapusa.
Faé második az év sztárja szavazáson.
Gasbarroni második az év játékosa szavazáson.
Vucinic a legigéretesebb játékos.
Mokoena a legjobb afrikai.
Az év 11-be: Landreau; Gasbarroni; Faé; Vucinic; Mokoeana.
Zsinórba másodszorra lettem az Év Menedzsere.

Divatcsapatok OLÉ!

b4rc4
GRAT!

b4rc4
sry az offért befejeztem😊

És ez a vége <#nyes>

b4rc4
te bf topikba is irogacc?:S

jó van kisfigi
kisgifi
kisfigi1993

és mindig azt mondja h nem õaaz.
meg danióra, erõs srác hadd ne soroljam

McFrost
ráadásul Punker fan regnév, tuti ban

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

egy kérdés: a b csapatom mért nem indulhat vmien bajnokságban?
a másodosztálybna emg 3.osotályban ott vna a castilla ,barcelona b stb... enyémek meg sehol :.. .!?

b4rc4
kis off.ismerek 1 srácot bf topikbol kb 8reggje van abbol 4et bannoltak...😄DD ON!

b4rc4
szevaa rég láttalak<#idiota>