Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
😊) milan vert is 3-2-re 😊 jön a parma..😄 am sok sikert Atesz😛

Atesz89
Hát necces lesz nálam is pont így van egymás után juve,milan,roma,fiorentina,parma

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

b4rc4
csak most megnéztem a sorsolááást😄DD milan,roma,inter,palermo hátravan😄

BlueMaster
Grat!!! <#taps><#taps><#taps>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

b4rc4
köszi...😊 remélem VUcinic marad..😛

Atesz89
Azért a Leccével nem olyan rossz ez meg egy jó sorozattal följebb jöhetsz simán!
Grat!

b4rc4
Hogy ez mértnem megy mindig?😄DDD bajnokságba elég ratyi heleny állunk..😞

b4rc4
grat!!!!<#worship><#worship><#worship>

Max08
Atesz,király vagy!Válasszujk meg Ateszt moderátornak!Nekem eddig mindig segített!Király vagy!!!😄😄😄

BlueMaster
Nagyon köszönöm mindenkinek!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Atesz89
Grat!!!

fsgh
<#worship><#taps><#taps>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BlueMaster
Baszki ilyenkor öregszik az ember 20 évet... Az Arsenal kihagyott büntetõit mind a kapusom fogta tizenegyesölõ!!! A mieink viszont mellé és fölé mentek... <#whatever><#vigyor5>

Atesz89
Edzés:#45396
Taktika:pl. faq-ban (francoelsotaktikaja,a gépi alaptaktikák közül a 4-4-2 diamant v2 vagy a 4-4-2 counter

fsgh
szewa

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
kössz!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

BlueMaster
Szevasztok és grat mindenkinek!

Max08
Szia Atesz!Ha már ugyis te vagy az én segítõtársam az FM-ben,akkor be tudnál nekem linkelni egy szép tactics és egy training csomagot???!!Lécci lécci lécci 😄😄😄

fsgh
Gratula😊

b4rc4
GRAT!

Atesz89
Grat!!!

McFrost

Pisti1026
Levittem a szezonomat a Haladással és mit ne mondjak nem sikerült úgy ahogy terveztem!! A bajnokságban 5 lettem de viszont a kupában az elõdöntõig meneteltem, és csak a Fradi tudott megakadályozni hogy a döntõbe jussak!(Otthon4-4-, Idegenbe3-1)Most kezdem a következõ szezonomat és igyekszem úgy megerõsíteni a csapatot, hogy fel tudjak jutni.

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Max08
Sziasztok!Nemrég kezdtem egy munkanélküli carriert,Zalaegerszeggel vagyok!És néha már a t*k*m kivan a játékkal!Ugy csinálom,hogy csak a kulcshelyzeteket mutatja meg!Ha én támadok,kb.5 kulcshelyzetbõl 1 lesz gól,nála 1\1 az átlag!Nem tudtok mondani egy jó taktikát!Vagy valaki nyomhja be a saját taktikáját képpel!!!Légyszi 😄😄😄!!!

Atesz89
Thx,de az a vicc hogy a Juve meccs elõtt 2-1-re kikaptam a Leccétõl

fsgh
hello

Atesz89
Hali Frost!!!

b4rc4
Hali és grat all!

fsgh
anyáám😮O GRAT!😊

Hali Frost!

McFrost
Hail All & Grat All!

5w0rdf15h
huhh ha a stuttgart kiesett vásárolj be 😄 ljuboja meg ilyenek jóak 😊

amúgy hiall és grat mindenkinek a szép sikerekhez

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Atesz89
Ez a Cselszki szintje kész,vesszen a cselzi

egyébként Cselzi elsõ volt, amikor meccseltünk és vágtam neki egy ötöst, annyira megrendult hogy már csak 7., most épp a Boltontól kapott ki <#nevetes1>
Atesz89
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Fõ a Fegyelem 😊)))

ja, megis 1 döntetlen 2 vereséggel kezdtem az idényt, és 5 játékosom bekattant hogy már nem hisznek a képességeimben...eladom mindet, vesszenek az árulók <#mf1>

azóta már felkusztam a tabellán, de heteken belül összes kis mocskot elpasszolom FC Szibériába <#mf2>
Atesz89
Jó a csapat fõleg Mascherano és Van der Vaart

ilyen csapatom van:

Frey-Rafinha,Taylor,Simunic,Upson-Mascherano,Jimenez,Van der Vaart(õt nagyon bírom),Daniel Carvalho-Owen,Luque/Delgado
elég lett volna atmeretezni es feltolteni szerverre ujra, nem meg 1x berakni, de sebaj, grat 😊
Atesz89

Mégegyszer bocs

fsgh
éppen azon gondolkodom hogy melyik lenne a jobb ha tovább jutnék az uefában vagy ha nem... mert ha igen akkor a sok nehéz mérközés közé péelõdne be az elödöntõ:S

zaki
<#alien><#ravasz1><#alien><#ravasz1><#alien><#ravasz1><#alien><#ravasz1><#alien><#ravasz1>

9csöves9
van egy olyan érzésem hogy te megtudod oldani<#gonosz1>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

zaki
Hát, nekem most kezdõdött el a következõ szezon, adtak 10 millát... Aztán kéne vagy 4-5 embert igazolni minimum... 😄

9csöves9
igaz van 40 milla igazolásra de én garasoskodok😊

fsgh
Leo Messi sérült 3hónapra... és Toni 1hét ulva épül fel egy 2 hónapos sérülésbõl... olyan siralmas értékei lettek hogy az borzalom szval még az 1 héten felül várni kell hogy visszanyerje formáját..(2 kulcsjátékos elvesztése elég nagy érvágás...)

zaki
Priskint leigazoltam, beb@sztam a B-be, a 3. osztályban gólkirály lett+ õ lett az év játékosa... 😊

9csöves9
meglesz az nyugi<#bohoc>

zaki
52 meccsen 9 piros laptot kaptam, az kicsit sok, nem? :s

fsgh
Basszus!!! 31.forduló elsõ vagyok 1ponttal mögttem Juve 2vel Palermo... maradék 7 meccsemben benne van Inter,Roma,Palermo,Juve...:SSSSS elég lesz nekem a 4. hely is:S