Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adrian Ilieét akartam ingyen 115/175 de 1hónap alatt sokat fejlõdött ovlna tuti, sõt ingyen jött volna szezonközbe, de orvosi vizsgálat 😮
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Kéne egy kis segítség: Miért van az hogy beállítoma pénznemet Euróra és a játék mindig visszaállítja vm ithai pénzre
A másik pedig hogy miért nem engedi hogy ne teljes képernyõs alakalmazásban játszak?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
maradtak: Simunic,Taylor, Upson, Vanden Borre - ebbol elsõ harmat jobbnak hittem nala, Borre meg a jövõ reménysége 😊
2-2 elsõ meccs után nem akartunk szenvedni 😊
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
én most adtam el 4 millio euroert, mert azt hittem nem olyan jo...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
I’m Forever Blowing Bubbles...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Na így néz ki a keretem. KÉne egy csatár. Vucinic és Fred is átadólistán van, 12milláért vihetném õket, de van 400 ezrem... 😄 Gavent remélem el tudom adni, meg most próbálom elsõzni Váldezt, és akkor valamelyiket meg tudnám venni. Meg Fahrenrostot is el akarom passzolni, Aogo érkeztével feleslegessé vált.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!