Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DONGUBA
Szasztok nemtok kerni uj szerzodest a vezetosegtol meg mielott ajanlananak nekem,?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

<#taps>
zaki
Megint kártyaparti volt... 😄DDD

zaki
KÖvetkezõ meccsen kidühöngtem magam... 😄

Ez a Klasnic besz@rás. Tavaly is jól játszott. 40 meccsen 29 gól. Mindjárt mutatok róla képet, meg Fredrõl is. Életveszélyesek õk ketten elöl.

McFrost
<#wilting><#csodalk>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki

1. vereségem. Vicc.

GTheo
Angliában a 7dik, 8dik intertotóban indul?

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

GTheo
Január van de szinte senki nem akar hozzám jönni az ingyenesek közül... :S:S:S
Egyedül Pantelic de neki a munkavállalásija nem biztos 😮

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

McFrost
óriási pléja!!!!
de nálam most ráérzett a gép és nem tuttam leigazolni😞((

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

nekem kb sorozatban a harmadik...de az a uefa kupa megvigasztalna...

zaki
Semmit. Kb egy tucat ilyne meccsem volt tavaly.

na most errre mitmongyak?

cenobite
Üdv, és gratula mindenkinek! <#wave>

Végre-végre megtört a jég, helyet cseréltünk a Juve-val! Mostmár csak tartani kell magunkat.

gamertag: kenobita

Atesz89
Mennyit fizettél a bírónak????😄DDDDDD
Grat és hali mindenkinek!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

zaki
Mennyi sárga lap... <#vigyor>

zaki
Így állok a bajnokságban:

zaki
Jó reggelt, grat mindenkinek. Folytatom a játékot egy kicsit:

10 emberrel nem rossz. 😊

fm scout...

Max08
Sziasztok!Mit jelent az hogy mittudomén 124\146???És ezt hol lehet megnézni?Légyszi magyarázzátok el!!!!!

nekem kevesebbet ir ki szemelyi infonal, miert?
JackDaniels
McFrost kollegának.😊)
Aszem emléxel még, te ajánlottad ezt a kis brazilt, még amikor a DVTK-val toltam. Ott is jó kis játékos volt, ezért gondoltam, leigzolom a Real Sociedad-hoz is a játék legelején. Megérte!😊 Nem semmit fejlõdött és nem akármit terjesztenek róla.😊)) Itt a két kép.😊

\"Never say never!\" W Churchill

b4rc4
oké köszi😊))

soma22
nem kiválaszthatod, de ha a tied akkor álltalában nálad marad

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

fsgh
nem feltétlen...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

b4rc4
köszi😊és azalatt az 1év alatt a másik csapatban jáccik a pléja ugye!?😄

soma22
megkapod azt a pénzt amit kinálnak, majd egy év után csináltok egy licitálást és aki nagyobb összeget ajánl a plejáért azé lesz. namost nekem Bajuszért adtak 7.5 millát, értéke 1.2 volt. mikor licitáltunk akkor 2 millás licittel megnyertem, igy nyertem 5.5 millát, és a pleja is nálam maradt.remélem érthetõ volt a példa.

JackDaniels
Nah, az nem lenne semmi.😊 CM/FM-ben még nem láttam ilyet.😊)

b4rc4
Hihetetlen,hogy 10kapuralövésembõl 8eltalálja a kaput abbol 4 kapufa...a MEssina 1et lõ kapura az góól...:S

komolyan nem tudom sajnos, engem is érdekelne
b4rc4
na de komolyan...

kettös játékjoggal a maffialigát szimulálják <#eplus2>
ha részletre veszek játékost akkor a klub pénzének kell fedeznie, vagy az átigazolási keretnek?
soma22
sziasztok!
nos elkezdtem a cordobával egy uj gamet.
mostovoi-t és dino baggiot meg is szereztem egy kis erõsitésre😊

b4rc4
Uraim lenne 1 kérdésem...😊) Mivel nem nagyon toltam az Fm-t még Olasz csapattal,megszeretném kérdezi,hogy a kettõs játékjog az 1 csapatnak miben éri meg ...? vagy éppen miben nem!?Ezt azért kérdezem mert ebben még más ligákban nem találkoztam... elõre is köszi a választ😊<#help>

b4rc4
<#worship><#worship><#worship>

Atesz89
Grat!!!<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>

GTheo
Earnshaw a gólkirályom 2 hónapja sérült Horsfield egész jól helyettesíti 😛
Mostani meccs, lefújta a bíró rá 1 másodpercre horsfield gólt fejelt, picit ideges lettem de nembaj nyertem, geráé a gyõztesgól<#hawaii>

olyan szinészek játszanak nálam hogy egyszer az 5 piros is összejön talán 😊
JackDaniels
Csúnya vóna. 7 emberrel még mehet a meccs, ha 7 alá csökken a létszám, akkor kell lefújni.

fernando torres
uhh már nem emléxem,csak arra hogy jó lett volna ha jön és 1 cseppet ideg lettem amiért mégse.

Atesz89
Grat enyhe alázás...

zaki
Bárcsak mindig így játszanánk...

Fred elõször volt kezdõ, 1 gól, 3 gólpassz, 40 kihagyott helyzet... 😛

GTheo
Üdv!

Atesz89
Hali!!!

DONGUBA
Sziasztok😛

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

GTheo
Neked vmi jobb playánál?
Mert nálam ilie csak tartalék lett ovlna, de ha feljebb ment volna az abilityje és fejlõdött volna akkr akár befér volna még idén.

fsgh
De rohadt jó ez az uj skin😮OOO

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fernando torres
nekem volt.

Atesz89
Nekem még nem.Ilyet nem is láttam

Atesz89
Szívesen nekem is bejön