Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Ez a Klasnic besz@rás. Tavaly is jól játszott. 40 meccsen 29 gól. Mindjárt mutatok róla képet, meg Fredrõl is. Életveszélyesek õk ketten elöl.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Egyedül Pantelic de neki a munkavállalásija nem biztos 😮
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
de nálam most ráérzett a gép és nem tuttam leigazolni😞((
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Végre-végre megtört a jég, helyet cseréltünk a Juve-val! Mostmár csak tartani kell magunkat.

gamertag: kenobita
Grat és hali mindenkinek!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Aszem emléxel még, te ajánlottad ezt a kis brazilt, még amikor a DVTK-val toltam. Ott is jó kis játékos volt, ezért gondoltam, leigzolom a Real Sociedad-hoz is a játék legelején. Megérte!😊 Nem semmit fejlõdött és nem akármit terjesztenek róla.😊)) Itt a két kép.😊

\"Never say never!\" W Churchill
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nos elkezdtem a cordobával egy uj gamet.
mostovoi-t és dino baggiot meg is szereztem egy kis erõsitésre😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Mostani meccs, lefújta a bíró rá 1 másodpercre horsfield gólt fejelt, picit ideges lettem de nembaj nyertem, geráé a gyõztesgól<#hawaii>#hawaii>

\"Never say never!\" W Churchill
Fred elõször volt kezdõ, 1 gól, 3 gólpassz, 40 kihagyott helyzet... 😛
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mert nálam ilie csak tartalék lett ovlna, de ha feljebb ment volna az abilityje és fejlõdött volna akkr akár befér volna még idén.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!