12
-
#12 En aztan anti win vagyok, de azt nem ertem, hogy ezt a gepet megveszi valaki, valoszinuleg csak linuxszal lesz ilyen olcso, alig van benne RAM, 1GHz-es proci, gondolom a video sem lesz nagy szam, akkor meg minek az egesz? A legtobben Win-t akarnak futtatni, es ezen allitolag macera az OS update... Rengetegen valnanak meg ennel sokkal durvabb konfigjuktol ennyi penzert... -
#11 "a Terra PC Linux operációs rendszert futtat majd, de szóba jöhet a Windows néhány korábbi verziója is"
Szerintem egyértelműen Linux, a költségek alacsonytartása végett... -
#10 Win2k rulez. Sztem is jó OS, csak kicsit sokáig bootol, meg az XP jobban kezeli a memóriát... -
Zedas #9 Ha egybeépítenék a monitorral, és tényleg ennyiért adnák, akkor valóban nagyon nagy létjogosultsága lenne. -
jefferson83 #8 Dehogynem,a kihajtogatós fajtába -
dez #7 "és ma már akár 55-60 ezer forintos áron szert tehetünk egy vadonatúj konfigurációra - igaz, monitor nélkül."
5e-ért is, igaz, csak a házat kapjuk meg. :P -
#6 Az viszont nem rossz, hogy flash memóba teszik az oprendszert... Érdekes... -
Zoldalma #5 Jah, kar h Adobe kiadott programokat amik WinXPt kovetelnek meg. Nem ertem miert nem lehet W2k-n futtatni. -
#4 és sztem a legjobb is az összes közül -
k0zi #3 Persze atomstabil :)))
Azért van hozzá annyi service pack :D
Ha én egyetemen ilyen atomstabil programot adnék le laboron, akkora egyest kapnék hogy nem férne az indexbe. -
Cat #2 pl. w2k
atomstabil, és nagyon sokat tud. -
the Godfather #1 "Windows néhány korábbi verziója is, amelyeket hosszú éveken keresztül teszteltek, és nagyjából mentesek a programhibáktól."...melyik win-re gondolnak?....