A Computexen mutatkozik be a VIA olcsó PC-je

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macc
En aztan anti win vagyok, de azt nem ertem, hogy ezt a gepet megveszi valaki, valoszinuleg csak linuxszal lesz ilyen olcso, alig van benne RAM, 1GHz-es proci, gondolom a video sem lesz nagy szam, akkor meg minek az egesz? A legtobben Win-t akarnak futtatni, es ezen allitolag macera az OS update... Rengetegen valnanak meg ennel sokkal durvabb konfigjuktol ennyi penzert...

asysoft
"a Terra PC Linux operációs rendszert futtat majd, de szóba jöhet a Windows néhány korábbi verziója is"
Szerintem egyértelmûen Linux, a költségek alacsonytartása végett...

/*WTF?!*/

asysoft
Win2k rulez. Sztem is jó OS, csak kicsit sokáig bootol, meg az XP jobban kezeli a memóriát...

/*WTF?!*/

Ha egybeépítenék a monitorral, és tényleg ennyiért adnák, akkor valóban nagyon nagy létjogosultsága lenne.

Dehogynem,a kihajtogatós fajtába <#smile>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

"és ma már akár 55-60 ezer forintos áron szert tehetünk egy vadonatúj konfigurációra - igaz, monitor nélkül."

5e-ért is, igaz, csak a házat kapjuk meg. 😛

Supremo
Az viszont nem rossz, hogy flash memóba teszik az oprendszert... Érdekes...

Jah, kar h Adobe kiadott programokat amik WinXPt kovetelnek meg. Nem ertem miert nem lehet W2k-n futtatni.

bertino
és sztem a legjobb is az összes közül

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Persze atomstabil 😊))
Azért van hozzá annyi service pack 😄
Ha én egyetemen ilyen atomstabil programot adnék le laboron, akkora egyest kapnék hogy nem férne az indexbe.

Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html

pl. w2k
atomstabil, és nagyon sokat tud.

"Windows néhány korábbi verziója is, amelyeket hosszú éveken keresztül teszteltek, és nagyjából mentesek a programhibáktól."...melyik win-re gondolnak?....<#confused>

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)