NBA Live 2006

Oldal 1 / 17Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!Én új vagyok és csak ennyit szeretnék kérdezni:2 analógos gamepadom van és mégse tudok 360/720 fokos dunkokat a Slam Dunkon!Légyszi segítsetek!Írjatok ide vagy az e-mail címemre:[email protected]!Elõre köszönöm annak aki segít!
De ti is kérdezhettek tõlem!
De nincs hozzá ha lene a magyarosítások portálon megtalálnád!
Üdv...kéne magyarítás ehhez...van?vagy honnan lehetne szerezni?
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy hol lehet olyan támadási taktikákat találni, ahol rajz is van a támadáshoz! Ezt úgy értem, hogy egy bizonyos támadásnál ki adja, az elzárást vagy kipasszol kinek és kidobja a labdát!
Remélem érthetõ voltam!?😊

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Csá!Nem tudjátok hol találok jó vírusmentes Crack-et????Vagy MSN-en eltudnátok küldeni valaki?
az lenne a kérdésem ( már megint <#circling> ) hogy angolban ugyan nem de spanyolban megvan és nem lehet e valahogy a nyelvi fájlt kicserélni hogy angol legyen??

Akkor hajrá<#eljen>... bár azért egy próbát megér a 07... hátha neked bejön.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

nekem vhogy kinaiban lett meg <#circling> de azota már folyamatban van az angol verzio beszerzése, én is hallottam hogy sokan azt mondják hogy a 07 szar ezért döntöttem a 06 mellett

Már régóta van angol verzió is. Meg kint a 2007 :p, de az szerintem szar.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

kinai ugyis az egész

vegyétek ugy mintha az elõzõt meg sem irtam volna mert hülyeséget kérdeztem!!

Az lenne a kérdésem hogy nyelvet lehet e és ha igen akkor hol ?átállitani mert nekem olasz nyelvü és telepitésnél sem lehet másikat választani.

Nem ismerte fel a Saitek P880 gamepadomat! Már itt kezdett rezegni a léc... Érdekes, konfigurálni lehet, de játék közben nem mûködik...

Ez ULTRALOL, eddig minden játék képes volt ezt a padot normálisan kezelni.
ojat kérdezhetek hogy tud e valaki az nba 2006-hoz telepítõkódot?

Semmisem biztos. Akkor az sem biztos, hogy semmisem biztos.

A billentyûn a Space de mikor például 1 on 1 van wade egyhejben vagy jobbra balra patogtava a lába alatt a labdát ugrál azt hogyan csinálja
bodesz
lehet alapból nemrakja be gamepadra hanem te tod beállítani...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
nézd meg controller beállításoknál...
lehet

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Kössz és a Crossower az nem tod???
bodesz
gamepadon a bal vagy a jobb analóg karral tudsz alley op ot adni magadnak...

Szeva már mindent kipróbáltam az All Star gálán a zsákolóversenyen, hogy Alley Op-ozzak de semmi.Vettem Gamepadot azzal se sikerül.Nemhiszem el.A Crossower-t hogy lehet megcsinálni???
áhhh sikerült
hello

Az XP-mben nincs autorun és a CD-men nincs setup.exe vagy bármi!már haver is megnézte meg minden semmi!nem tom h jó lenne-e de ha valaki el tudná küldeni a setup.exe-t annak naon örülné[email protected]
Hy Freeman<#wave>!

Látom felkerült a hírdetés az oldalra<#eljen>

wanadoo - fizetõs ,de itt megvan normálisan...egyébként nem értem, minek akarod most mr feltenni. Szeptemberbe jön a 2007

akkor honnan tom leszedni a masodikat mert emuleval csak az elsot talaltam es sehol a masodik!(utananezne vki???)<#ticking>

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

KeKKSZike
Elképzelhetõ... <#vigyor>

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

segitene vki?ha keri a masodik cdt telepitesnel (amugy emuleval letoltottem)akkor lehet h csak az elso cdt toltottem le?

a menyben jobb a klima de a pokolban tobb az ismeros...

Aha...feltételezem nálad az L a superstar trigger...ok...hmm..majd még próbálkozom és thanks!<#wave>

te olyan kedves vagy!!😄<#nevetes1><#nevetes1>és valami jo trükköket leirna
valaki???léccike😄 elõre thx
webibebi
megnyomod a L1 gombot és folyamatosan nyomod utána meg vmeik gombot megnyomod

msn:[email protected] bárki felvehet

támadójátékra gyúrok, passzolás nem az erõsségem<#hehe>...meg..gamepadom van és nemtom hogyan lehet olyan superstar trgiggeres mozdulattal passzolni Jason Willamsnél, mint Steve Nash szokta...hogy háta mögött adja el, meg ilyesmi..úgy tekerjem az anaologot, vagy mi?:S Mert nekem csak a földre lepattintja oszt kész...azt meg sokszor lenyúlják,meg nem olyan látványos...

webibebi
oké leírom hol van:www.nincshozzamagyarositas.hu<#idiota><#ravasz1><#nevetes1><#nevetes1>

haveromnak kell!!!!!!nem nagyon ért angolul😄 léccike fontos lenne
webibebi
minek kell magyarosítás??nem tud mit jelent a points meg steal??

hELO nem tudnátok hozzá adni magyarositást??pls
webibebi
hogyhogy csak 4 asszisztot adtál???én ien meccsen vagy 20at adtam volna

A képek tehát a mecsrõl:

Megjegyzés még: úgy nézzétek tehát, hogy 4 overtime után és a Heatbõl kipontozódott a csapat fele kb (O'Neil, Williams, Wade, Emmett, Posey is asszem, nem emlékszem már), míg a Pistonsból senki^^...

Mecs stat:

A két csapat statja - elsõ rész:

A két csapat statja - második rész:

MVP - elsõ rész:

MVP - második rész:

Detroit Pistons stat - elsõ rész:

Detroit Pistons stat - második rész:

Miami Heat stat - elsõ rész:

Miami Heat stat - második rész:

<#rolleyes>....

NBA Live 06 (c) EA Sports
Feel the emotion and intensity of the complete basketball experience
with NBA LIVE 06. With a totally enhanced transition game, take the
point and deliver fast break passes on the fly as teammates run the
lanes awaiting your pass. On defense, get inside and feel what it's
like to block a dunk - or to be dunked on - as big bodies collide under
the basket. Will you live in the paint or set up camp outside the arc?
The choice is yours. With major gameplay advancements and enhanced
player graphics, the sport of basketball is elevated to a whole new level.

1) Install, use key: 47VD-9ZUC-H32X-CPV7-V6LC
2) Copy /Crack from CD1
3) Play

Valaki mondja má el az nba 2006 telepítõ kódját!!!!
Na emberek. Évszázad meccse! Évezredé inkább, vagy évmillióé! Detroit Pistons 153 - Miami Heat 147 4 overtime után! Muszáj leíron a mecs történetét, úgyse hinnétek el. Szoros, fej-fej mellett haladós mérkõzés. Már nem is tudom igazán, hogy hol volt vége a rendes játékidõnek, de azt tudom, hogy kicsi pontszám körül. Az NBA-ben lejátszott mérkõzésekhez képest kicsi. Olyan 60-50 valahány között, nemtom. Akkor már úgy voltam, hogy szegény Jason Williams 5 falt, le is hoztam, mikor a duma riporter, aki adatokat szokott mondani játékosokról, megjegyezte, hogy talán nem kéne ott lennie már. Jones jött helyére, viszonylag jó hármas dobó, de most nem volt topon. Negyedik negyed úgy vért véget utolsó másodpercekbe, hogy Steve Curr kiordította belét is, mikor Wade uccsó pillaantokban eleresztett triplájával egál lett a mecs és így mondta, hogy "Én nem tudom mi lesz itt, de az biztos, hogy jon az OT" Kb. Tök ilyen kis rekedt hangon mer még akkoris ordibált loáll. Hogy röhögtem.
Aztán elsõ overtime. Megint csak egymás mellett rohant a két csapat, volt olyan, hogy értékesített a Heat egy három pontos játékot - tehát, hogy mezõnybeli és egy büntetõ -, de ekkor vagy triplázott a Pistons, vagy valaki faltolt és úgy õk is hárompontos játék. Aztán jött a vége, a szokásos idõkéregetés, dobálások, faltolások és megint egál. Csodálkoztam, de mentem tovább. Mi jöttünk fel a második overtime-ban, az elsõben a Pistons és Wade-re gyúrtam, szórtam vele a superstar trigger dunkokat, tök szépeket nyomtam, aztán vége lett ennek az overtime-nak is. Willams kispadon volt még végig, ja és O'Neil megsérült. Sokuknak volt 5 faltja már. Harmadik overtime. Eléggé kispados felállásba érkezett a Heat. Jones, Posey, Emett, Walker, Mourning, Pistonsnál midenki talpon a kezdõbõl, csak Prince nem asszem, mert õ is megsérült. Tartotta magát a csapat, s Pistons nem tudott elhúzni, de valahogy a végén sikerült nekik, nemtom 4-5 pont különbség volt az utolsó perc megkezdésekor. Willamset behoztam minden midengy alapon már és felrohantam. Egy tripla csont nélkül. Falt. Kimaradt a büntetõjük, még egy-két tripla és falt és egál lett, sõt, ha jól emlékszem vezettem is, mert az utolsó pillanatokban Prince visszajött, hogy tudja vállalni a játékot és a mecs alatt sokszor hibázott, de most értékesítette a büntiket, így lett 4-dik overtime. Kb. ugyan ez a keret, illetve mégsem, mert Wade egy védekezõ falttal a 3-dik overtime-ban kipontozódott. Állítom, hogy a 61 pontja karrier rekord. Wright jött helyére, picit átalakítottam a csapatot:
Posey, Emett, Wright, Walker, Mourning, ám ahogy lenni szokott mindennek vége egyszer. Walker kipontozódott és ekkor vettem észre, hogy O'Neil is csak úgy ímmel-ámmal sérült meg, tehát visszahozható. Behoztam, de nem volt a topon, sõt ki is pontozódott, ekkor már elment a Pistons 148-141-re és behoztam a három pontos keretet. S. Smith megrázta magát és sorba triplákat szórta, hogy a végén 150- 147-t mutasson az eredmény jelzõ tûábla, vagy mi. Ez volt olyan 20 mp-vel a vége elõtt. De itt már nem volt sajna esély, a Pistons mindig bedobta a büntetõit, a Heat meg kihagyta a vége felé a triplákat sajnos, így a Detroit nyert, de nagyon nagy mecs volt....

A képeket majd holnap, mert most lassú a net a köcsög faterom miatt, aki tölt^^

KG21
az a Shaq csimpaszkodás terpesztett lábakkal nagyon jó kép lett!

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Pár kép, hogy ne haljon meg a topik:

nesto
a játék meghajtókép fájljai már régen megvoltak, azóta már volt vagy 3 windows reinstallom, lehetséges hogy ezek alatt sérültek a fájlok? másra nem tudok gondolni. egy reinstall tényleg megoldaná a helyzetet?

webibebi
windows reinstall<#idiota><#idiota><#idiota>

nesto
<#rinya>

nesto
felrakom a játékot, berakom a crack-et, erre fekete kép jelenik meg és kiírja hogy az nba hibát észlel ezért leáll. mégse, vagy hibakeresõ...mit rontottam el? damenommal csináltam és már egyszer régebben mûködött

nesto
na látom ez a fórum is kihalt ahogy van

nesto
<#nemtudom>

nesto
valamit elronthattam mert már volt felinstalálva nekem ez a játék de most azt írja hogy: nba 2006 hibát észlelt,ezért leáll!

Oldal 1 / 17Következő →