23078
  • j0nNyKa
    egyaltalan nem, 1 darab hsz nem lett meg kimoderalva...
    dehat ez van :[
  • s.0liver
    Ha megvenném eredetibe akkor probléma mentesen futna végre ez a csodabogár?
  • SötétBarom
    Nem vagyok eminens, énis warezzal nyomom, de visszaolvastam és a hsz-k 75%-a arról szól h kinek-hogy-mér nem megy..
  • musha
    pff...

a játék van elkjúrva azon megy itt a nyöszörgés, ne légy már ilyen eminens...
  • SötétBarom
    annyira szar ez a warez spam.. moderálva van ez a topik?
  • savior
    az exe-t inditva nem jelent meg a patch-elo ablakban semmi szoveg. nyilvan a bolygok allasa a hibas, vagy epp akkor lottek fel egy raketat, de semmikepp se a patch... csak erdekes hogy eddig soha semminel nem jelentkezett ilyen problema, csak a draga hibatlanul mukodo jatekunknal
  • berlin
    Sziasztok!

Most vettem fel (lvl15) a defens masteryt második skillnek.
    Van valakinek ötlete, hogy milyen irányba érdemes "gyúrni"?

Ja, alapban spirit masteryben játszom.

Köszi
    Bea
  • Goth
    Zárj be mindent. ctrl+alt+del, és a folyamatoknál is állíts le mindent ami nélkülözhető, és úgy próbáld :S
  • chalezlopez
    a daemonban az emulationsban nekem "all options on" van bekapcsolva, ha nincs bekapcsolva nekem sem fut!!
  • OculusDei
    ja, azt se írtam le, hoyg mindezt install helyett csinálja. (nem vagyok ma formában asszem...)
  • OculusDei
    [IMG][/IMG]
    ez meg lemaradt...
  • OculusDei
    na ilyenkor mivan? ilyet még nem láttam. valaki?
  • chalezlopez
    passz. nem csináltam semmi különöst. nekem úgy megy a game, h. közben pl a daemonba engedélyezve van a virtuális meghajtó...
  • mrall
    Lenne egy probléma!!!

Ha multizni akarunk, de rossz seriallal installáltuk(reloaded 1ső serial)a gamát, akkor azt nem lehetne valahogy úgy megoldani, h tudjunk multizni, de a karakterünk se tűnjön el?? Valahol átírni vagy valami! Várom a helpet hamargyorsan :)
  • FoToS
    Hogy csináltad mert nekem detektál egy virtuális meghajtot utánna.
  • j0nNyKa
    es a szovegek az exe fileban talalhatok? buta :[
  • SötétBarom
    Ehhhehe.. Épp most találtam valami ződ gyűrűt, sok attr.-tal, és van közte egy +100% cast speed.. Normalon így elég kihívástalan lett a játék, az ice shard spell sor majdnem maxon van, egy képernyőn kb 20 ellenfelet 3 sec alad szétdarálok..
  • savior
    azert vicc hogy meg a patch-ot tartalmazo exe is szar bugos :) nekem semmi szoveg nem irodott ki benne, csak az ures ablak meg ures gombok
  • munyez
    Ok köszi a segítséget, majd a meccs után kiderül, hogy jó e, remélem addig leszedi.. Még egy kérdés melyik patchet rakjam fel vagy a játékból patcheljem?
  • Titan
    Próbáld ki, h leveszed a grafikai beállításokat lowra! Nekem még így nem fagyott ki és mióta visszatettem 1 régebbi nvidia drivert azóta nem is indúl újra a gép csak úgy magától...
  • öregharcsa
    nekem egy exe file jött le...én bemásoltam a játék gyökérkönyvtárába és onnan indítottam el....ment minden mint a karikacsapás, csak azt nem láttam mire kell válaszolni, de általában a bal oldali a "yes" a jobb oldali a "no" gomb...
  • munyez
    Köszi szépen, remélem jó lesz! A játékból patch-eljem, vagy melyiket rakjam rá??
  • öregharcsa
    én is azt használom.....nem szabad a crack-et rámásolni!először ugye telepíted, majd a mini imaget kell bemountolni és utána a cureromot használni a leírtak alapján...ezután mehet rá a patch..
  • munyez
    Letöltöttem az emuDVD-s változatot, eléggé megszívtam, mert hibás lett a letöltésem így nem tudtam felrakni. Előtte megvolt a reloaded-es változat, de azt letöröltem, mert állandóan kifagyott. Most megint a reloaded-es et töltöm, ha valaki rájön és leírja, hogy kell úgy elindítani, hogy ne fagyjon ki azt megköszönném. Már próbáltam a leírtakat, hiába crackfix-hiába curerom- kifagyott! Help,mert megőrülök Diablo fanatikusként!
  • öregharcsa
    üdv

nekem is sikerült végre egy jót játszanom vele...
    a faq-ban leírtak szerint csináltam mindent (daemonban csak 1 meghajtó engedélyezve ill összes emuláció bekapcsolva)patch telepítve...játék nem fagy 10 órán keresztül...csak azé hagytam abba mert egy nagy böhöm dög a qwa bunkójával szétverete a pofámat...

tényleg hogy kell megölni? mert nem nagyon vannak tápos cuccaim...elég szarokat dobált ki a gép...ja és nagyon gyors a rohadék még elfutni sem tudok tőle nagyon mert odabasz a földre a bunkójával és valami sugárszerű izé utolér oszt leviszi az energiámat kevesebbre mint a felére...
    a mocskos dög..
    nem baj legalább van benne kihívás...
  • chalezlopez
    nekem igen
  • werter
    A kiírás nekem segitet már 2 napja nem lép ki pedig már pályát is ugrótam
  • FoToS
    A legfrisebb DT szedd le nekem is az volt a baj,hogy régi volt.

Az EMUDVD sikerült valakinek felpecselni?
  • ele
    meglehet venni az eredetit boltba ha vkit érdekel
  • messmann
    Na, végig mentem. A végére talán sikerült egy jó párosítást találnom így csak 1-2 óránként fagyott le, lépett ki...
    Egész jó volt. Mielőtt újra végigmegyek asszem megvárom a magyarítást hozzá, már csinálják.
  • rexaly
    ja kiiktattam az összeset és lövésem nincs mi miatt lehet
  • Leslieee
    Valaki kérdezte h van-e magyar TQ fan site. Igen van, de elég kezdetleges még:

http://www.mouse.hu/titanquest/

Rexaly a DT-ben kiiktattad az összes kamu meghajtót? Mert lehet azért van hiba.

A kiegészítőre meg inkább várjunk egy évet, minthogy ez is ilyen szar legyen. Inkább ezt csinálják meg először normálisan.
  • rexaly
    http://tq-faq.fw.hu/
    ezzel is probáltam de így esélytelen meg se mozdul!

Chalezlopez DVD kiíros modszere müködik nekem de mondom 1.08 patchelem akkor már úgy se megy! :(
  • Scareface
    CureRom-al csinálj parancsikont esetleg, és próba azzzal.
  • chalezlopez
    na arra a kiegészítőre még várhatunk vagy fél évet...
  • rexaly
    Na én kiprobáltam a cdre kiíros dolgot az EMUsal és megy is crack nélkül cdről nekem is, csak amikor 1.08ra updatelem már kidobja ezt:

"Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details."

Erre nincs valami megoldás? Securom Loader 1.2 erre van?
  • kandzsal
    Szerintem is pár patch jót tenne a játéknak és ha netalántán kiegészítő islenne hozzá az nagyon faja lenne
  • virs lee
    :)
  • Titan
    Puff..jó tudni..THX!
  • virs lee
    Jah, dox.hu... Mert nem ott vannak, hanem atw.