23078
-
#2001 egyaltalan nem, 1 darab hsz nem lett meg kimoderalva...
dehat ez van :[ -
s.0liver #2000 Ha megvenném eredetibe akkor probléma mentesen futna végre ez a csodabogár? -
#1999 Nem vagyok eminens, énis warezzal nyomom, de visszaolvastam és a hsz-k 75%-a arról szól h kinek-hogy-mér nem megy.. -
#1998 pff...
a játék van elkjúrva azon megy itt a nyöszörgés, ne légy már ilyen eminens... -
#1997 annyira szar ez a warez spam.. moderálva van ez a topik? -
savior #1996 az exe-t inditva nem jelent meg a patch-elo ablakban semmi szoveg. nyilvan a bolygok allasa a hibas, vagy epp akkor lottek fel egy raketat, de semmikepp se a patch... csak erdekes hogy eddig soha semminel nem jelentkezett ilyen problema, csak a draga hibatlanul mukodo jatekunknal -
berlin #1995 Sziasztok!
Most vettem fel (lvl15) a defens masteryt második skillnek.
Van valakinek ötlete, hogy milyen irányba érdemes "gyúrni"?
Ja, alapban spirit masteryben játszom.
Köszi
Bea -
Goth #1994 Zárj be mindent. ctrl+alt+del, és a folyamatoknál is állíts le mindent ami nélkülözhető, és úgy próbáld :S -
#1993 a daemonban az emulationsban nekem "all options on" van bekapcsolva, ha nincs bekapcsolva nekem sem fut!! -
OculusDei #1992 ja, azt se írtam le, hoyg mindezt install helyett csinálja. (nem vagyok ma formában asszem...) -
OculusDei #1991 [IMG][/IMG]
ez meg lemaradt... -
OculusDei #1990 na ilyenkor mivan? ilyet még nem láttam. valaki? -
#1989 passz. nem csináltam semmi különöst. nekem úgy megy a game, h. közben pl a daemonba engedélyezve van a virtuális meghajtó... -
#1988 Lenne egy probléma!!!
Ha multizni akarunk, de rossz seriallal installáltuk(reloaded 1ső serial)a gamát, akkor azt nem lehetne valahogy úgy megoldani, h tudjunk multizni, de a karakterünk se tűnjön el?? Valahol átírni vagy valami! Várom a helpet hamargyorsan :) -
FoToS #1987 Hogy csináltad mert nekem detektál egy virtuális meghajtot utánna.
-
#1986 es a szovegek az exe fileban talalhatok? buta :[ -
#1985 Ehhhehe.. Épp most találtam valami ződ gyűrűt, sok attr.-tal, és van közte egy +100% cast speed.. Normalon így elég kihívástalan lett a játék, az ice shard spell sor majdnem maxon van, egy képernyőn kb 20 ellenfelet 3 sec alad szétdarálok.. -
savior #1984 azert vicc hogy meg a patch-ot tartalmazo exe is szar bugos :) nekem semmi szoveg nem irodott ki benne, csak az ures ablak meg ures gombok -
munyez #1983 Ok köszi a segítséget, majd a meccs után kiderül, hogy jó e, remélem addig leszedi.. Még egy kérdés melyik patchet rakjam fel vagy a játékból patcheljem? -
#1982 Próbáld ki, h leveszed a grafikai beállításokat lowra! Nekem még így nem fagyott ki és mióta visszatettem 1 régebbi nvidia drivert azóta nem is indúl újra a gép csak úgy magától... -
#1981 nekem egy exe file jött le...én bemásoltam a játék gyökérkönyvtárába és onnan indítottam el....ment minden mint a karikacsapás, csak azt nem láttam mire kell válaszolni, de általában a bal oldali a "yes" a jobb oldali a "no" gomb... -
munyez #1980 Köszi szépen, remélem jó lesz! A játékból patch-eljem, vagy melyiket rakjam rá?? -
#1979 én is azt használom.....nem szabad a crack-et rámásolni!először ugye telepíted, majd a mini imaget kell bemountolni és utána a cureromot használni a leírtak alapján...ezután mehet rá a patch.. -
munyez #1978 Letöltöttem az emuDVD-s változatot, eléggé megszívtam, mert hibás lett a letöltésem így nem tudtam felrakni. Előtte megvolt a reloaded-es változat, de azt letöröltem, mert állandóan kifagyott. Most megint a reloaded-es et töltöm, ha valaki rájön és leírja, hogy kell úgy elindítani, hogy ne fagyjon ki azt megköszönném. Már próbáltam a leírtakat, hiába crackfix-hiába curerom- kifagyott! Help,mert megőrülök Diablo fanatikusként! -
#1977 üdv
nekem is sikerült végre egy jót játszanom vele...
a faq-ban leírtak szerint csináltam mindent (daemonban csak 1 meghajtó engedélyezve ill összes emuláció bekapcsolva)patch telepítve...játék nem fagy 10 órán keresztül...csak azé hagytam abba mert egy nagy böhöm dög a qwa bunkójával szétverete a pofámat...
tényleg hogy kell megölni? mert nem nagyon vannak tápos cuccaim...elég szarokat dobált ki a gép...ja és nagyon gyors a rohadék még elfutni sem tudok tőle nagyon mert odabasz a földre a bunkójával és valami sugárszerű izé utolér oszt leviszi az energiámat kevesebbre mint a felére...
a mocskos dög..
nem baj legalább van benne kihívás... -
#1976 nekem igen -
werter #1975 A kiírás nekem segitet már 2 napja nem lép ki pedig már pályát is ugrótam
-
FoToS #1974 A legfrisebb DT szedd le nekem is az volt a baj,hogy régi volt.
Az EMUDVD sikerült valakinek felpecselni? -
ele #1973 meglehet venni az eredetit boltba ha vkit érdekel -
messmann #1972 Na, végig mentem. A végére talán sikerült egy jó párosítást találnom így csak 1-2 óránként fagyott le, lépett ki...
Egész jó volt. Mielőtt újra végigmegyek asszem megvárom a magyarítást hozzá, már csinálják. -
#1971 ja kiiktattam az összeset és lövésem nincs mi miatt lehet -
#1970 Valaki kérdezte h van-e magyar TQ fan site. Igen van, de elég kezdetleges még:
http://www.mouse.hu/titanquest/
Rexaly a DT-ben kiiktattad az összes kamu meghajtót? Mert lehet azért van hiba.
A kiegészítőre meg inkább várjunk egy évet, minthogy ez is ilyen szar legyen. Inkább ezt csinálják meg először normálisan.
-
#1969 http://tq-faq.fw.hu/
ezzel is probáltam de így esélytelen meg se mozdul!
Chalezlopez DVD kiíros modszere müködik nekem de mondom 1.08 patchelem akkor már úgy se megy! :( -
#1968 CureRom-al csinálj parancsikont esetleg, és próba azzzal. -
#1967 na arra a kiegészítőre még várhatunk vagy fél évet... -
#1966 Na én kiprobáltam a cdre kiíros dolgot az EMUsal és megy is crack nélkül cdről nekem is, csak amikor 1.08ra updatelem már kidobja ezt:
"Conflict with Disc Emulator Software detected. See http://www.securom.com/emulation_detected for more details."
Erre nincs valami megoldás? Securom Loader 1.2 erre van? -
kandzsal #1965 Szerintem is pár patch jót tenne a játéknak és ha netalántán kiegészítő islenne hozzá az nagyon faja lenne -
virs lee #1964 :) -
#1963 Puff..jó tudni..THX! -
virs lee #1962 Jah, dox.hu... Mert nem ott vannak, hanem atw.