23078
-
Kamisama #2081 Akit érdeklenek hogy mik az egyes skillek és mik a fejlesztési lehetőségek az látogasson el, (ha még nem ismeri) erre a címre kár hogy német. -
Kamisama #2080 Arra szerintem jópáran kíváncsiak lennénk hogy mi a helyzet az eredeti játékkal, szóval holnap megírhatnád hogy hogysmint. Kösz előre is. -
#2079 mondjuk ez azért nem igaz, ismered a mondást, tojást tojni nem tudok, de megérzem ha büdös :p -
#2078 nincs, de amit lehet másoltak azért róla, ez az altos dolog már a dungeon siegeben is volt -
bloodrayne2 #2077 Eggyet értek.
Amugy nekem holnapra hozzák a játékot ha az is kiléppeget akkor nem tom mit csinálok.
Ja lenne egy kérdés melyik a jó párositás már igy képzettségek között? -
PallMall #2076 talán, mondjuk iagazad van, mert egy játékot scak akkor ócsárolhat valaki ha ő csinálta és csinált egy jobbat is később...szerintem, ha nicnsen igazam ne kössetek belém:P -
Kamisama #2075 Senki nem mondta hogy bármelyik játék rossz lenne, sőt mindegyik nagyon jó. Csak mivel ez az újabb, ez a beszédtéma, nagyobb az érdeklődés szal most mindenkinek(tisztélet a kivételnek) ez tetszik jobban egy kicsit. -
PallMall #2074 nem tudom, nekem bejön ez a játék, de a szívem csücske marad Diablo, mind1 miylewn régi, milyen a grafka, nekem aza szívem csücske, ha lessz Diablo3 akkor remélem többet ad mint akármelyik játék a számomr... -
#2073 Az egész bill kiosztás ugyan az.. W - weapon swap, shifttel lehet mozgás nélkül csapkodni.. C, I, Q minden gomb ugyan azt csinálja mint a diabloban ;D -
Kamisama #2072 Jah, az alapja teljes egészében a diablo, már az is hogy azt a praktikus dolgot beletették hogy alt-ra megjelenik a felvehető tárgyak neve, nagyon ismerős volt. Nem csodálkoznék, ha a fejlesztők között lenne egy-két hajdani D2 fejlesztő is. -
#2071 Köszi majd megpróbálom ma még nem nyomtam a gémmel majd holnap -
#2070 Mondjuk mindenképp hozzá kell tenni hogy nem nehéz jobbat csinálni úgy, hogy az alapjait koppintod 1-1ben.. Azon behaltam amikor a sivatag után megláttam a dzsungel szerű kerteket.. Tiszta Act III.. -
Kamisama #2069 bár most olvasom hogy mások megölték távolról is, akkor az nem számít. Közelről és távolról is, pár perc alatt. -
#2068 Én eddig mind a két telkine-t simán csaptam, halál nélkül. Jelen pillanatban a nagyfalon szaladozom egy 25ös Thane-el /storm-warfare/ -
Kamisama #2067 egölted már Telkine-t? Én Earth Master-el vagyok, vagyis most már a Battlemage. Nekem van egy gólemem aminek elég brutál élete van 1200örüli, na azt míg öli addig nyomattam, de telkine hamar megöli szar egy idő után hagytam. Levittem vagy 50 heal potiont, közel áltam hozzá azt nyomattam neki, távoli támadással felesleges próbálkozni, mert felgyógyítja magát a rádküldött dögökkel. De ha elég közel vagy hozzá akkor arra koncentrál hogy közvetlenül téged üssön, így nem küld dögöket. Csak legyél elég gyors és erős hozzá. Nekem ott úgy 70 körüli volt a damage, az attack speed meg 127%. -
#2066 ez szubjektív, meg ennyi év különbséggel nem is érdemes nagyon hasonlítgatni, de nekem is jobban bejön -
#2065 Megkockáztatok egy beszólást, nem lincselni érte, de sztem ez a gém jobb mint a diablo.. -
zsotee #2064 Szerintem valamelyik emulátor progi kavar be. Alcohol, vagy DT. -
virs lee #2063 Há bazz, megvettem eredetiben a gamét, felrakom, erre indításnál "required security modul...". Mi a jó k. anyja ez? Nehogy már az eredetit se lehessen futtatni. Mi miatt problémázhat? -
#2062 Én a 2 farkast a plague-t maxoltam ki valamint a gyógyításban van egy-pár skill pontom -
#2061 Én is nat/def (mert lusta vagyok)2 wolf 1 íjász + 2-3 életlötty és simán ment. Valamit nem jól fejlesztettél, de mint tudjuk a skilleken lehet változtatni:) -
#2060 az első babiloni helyszín grafikailag bőmeleg
kopkop, de eddig ez a warfare/nature nagyon bejövős -
#2059 te a warezről írtál én meg arra reagáltam -.- -
#2058 Csak az a gáz hogy felgyógyítja magát így szívok,meg idézgeti a hülye Life Eater-eket -
#2057 Szerintem semelyik ellenségnél nincs különleges megölési mód. Ezér hack'n'slash ;)) AGGGY A POFÁJÁNAK MINDEN ERŐDDEL! :D -
#2056 Hali valaki tud segíteni a Telkine-t hogy kell megölni?(Nature\Defense skill) -
#2055 Kompatibilis igen, de külföldiek azt mondják kevesebb a crash ha patchet felrakva új játékot kezdesz. -
Tovi #2054 Szerintem is aki teheti maradjon a CureROM-nál, kevesebb a hibalehetőség talán, az eredeti .exe miatt, és az alap, gyári patch is mehet fel.
Nekem soha nem volt vele gondom, fagyásom, simán megy a játék, már Spártában vagyok -
#2053 Szerintem olvass vissza én a grafikai bugokról írtam ami valós hiba.A warez témával kapcsolatban meg probálj meg érvelni /a fórum eredetileg erre lett kitalálva/ ne pedig egyböl másoktól várj segitséget hogy moderálják a topicot. -
Tovi #2052 Lent a gyorsslotra jobb klikk, és feladja az elérhető skilleket, amiket használni tudsz. Középen van a kis kardikon mellett balról a bal egérgomb slotja....... -
#2051 THX! -
#2050 aki már használja, save kompatibilis a patch? -
#2049 Torrent,természetesen
Pl. itt is van
De a cure-romos megoldásnál nem kell várni a patch törésére,ezért is jobb az -
#2048 Szerintem nem fake mer nforce fórumán is mondják h van...
LINKET AKAROK! -
#2047 eléggé fake szaga van nem? ;-) egy linket is pls
vagy számíthatsz a nagyérdemű lincselésére -
#2046 hehe, jó vicc. senki nem tagadta, hogy sok a warezos, de eddig a többség egy k_rva szót nem írt a játékról, csak sírt mint a vett malac, hogy így fagy, meg úgy fagy.
másrészt ez a magyarországi helyzettel példálózás tényleg unalmas, nem kell minden szart letölteni, ahogy megvenni sem, de ha már letöltöd, akkor viseld el a hibáit, amiknek egy része azért van, mert warezoltad.
jó lenne egy házigazda, aztán elkezdeni törölgetni mostmár a sírásokat, unalmas nagyon. j0nnyka? -
#2045 Egy link? -
#2044 Hello ! Leirná valaki,hogy lehetne beállitani,hogy ebben a játékban is olyan legyen az irányitás mint a Diabloban?tehát bal egérrel fegyverrel támad,jobb egérre varázsol!Nekem minden varázslás előtt ikonra kattintás,igy pedig elég szar a játékmenet !Köszi -
#2043 Az sg forumok nyolcvan százalékában warezosok vagyunk,talán akinek ez nem tetszik keresen egy másik forumot. -
#2042 cracked patch:
Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED :)