Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
majd a 10. peccs után ezis 99%os lesz 😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

stevenson1988
nekem spec az volt, hogyha mindent maxra húztam akkor kidobott, de úgy hogy minden medium, plusz shadow, water refl. low-on, így nem

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Akiknek még mindig fagy vagy nem tölti be a karaktert javaslom írják ki 1 dvd-re ahogy az nfo ajánlja. Lenyomtam 2 órát és nem fagy, szal ez is 1 megoldás, még daemont meg semmi mást sem kellett lekapcsolnom.

stevenson1988
sacred a király 😄

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

NeoMaN
Sacred jobb, ez egyértelmû...

wedge31
A végére érve elmondhatom,hogy a sacred után ez a második legjobb akció-rpg jelenleg. A bosszantó grafikai és egyébb hibák ellenére mondom ezt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Elore elnezest visszaolvastam szinte mindent hsz-t,de mar nem tudom nalam mi legyen.Nem akad nem fagy ki,de a jatekbetoltest nem inditja es exe gonddal kidob,lama vagyok hozza.Valaki megtudna mondani igy melyik verziot hasznaljam minden maxon van es a barlangig tokeletes a jatek.Ha kihagyom a barlangot szerintetek kifagyna utanna?
LOL külföldy fórumon olvasom hogy fõellenfél ellen van könnyítés is berakva én meg nem használtam és baromi kemény volt<#buck>

Lammer
jelentem a korabban belinkelt playfixszel kivaloan megy a jatek... Istencsaszarral a tegnapi fel oras kressek utan ma lenyomtam egyhuzamban vagy 2-3 orat siman 😄 eljen!4!!4
nalam igy mukodik: asr.exe+orig exe+Mini image+unleashed infobol serial+(#1110 hsz playfix) es oke 😉
szerk: jovo honapban megveszem... de baszki igy kiadni egy jatekot ez L0L

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

tigeroo
melyik varázslatra érdemes szakosodni?😊 gondolom van storm, fire, + ice (végülis diablo klón.)
én anno az Ice-t maxoltam ki a sorceresemmel a D2-ben, most mi a legjobb választás? meséljetek kicsit a gammáról + gépigény :l
impala
nagyon köszönöm 😊

Amugy a készítõk indoklását hallgatva igazuk volt a cd-key ragasztással... Vagyis meg lehet érteni... Mert azt mondták hogy milyen lenne hogy 1 ember kiviszi megszerzi a legjobb tárgyat felrakja a savét és azzal a tárgyat körbeadogatják... És mindenkinek ugyanolyan felszerelése lenne végül...

Úristen, ezekszerint most tehetem ujra a jatékot?? A régi cd key-t használva,
na remek! Kösz a segitséget
amúgy , ki mit ajánl? így vegyítés szempontjából? én most warfare vagyok,és spirit-en és talán rogue-on gondolkozok, mert poisonos és azt nagyon istenítettétek 😄 gondolom nem oknélkül.

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

A karakterek cd-keyhez vannak kötve. Amennyiben újrainstalltad és más a key azért nem látja. Vagy corrupt lett, ez elõfordul arra már jön a patch

j0nNyKa
mind1.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

de azok ilyen csip-csup tárgyak voltak, a jobbakat a monsták dobták mindig

War. War never changes.

HAHÓ!! Vki segítsen már, ha tud! Vagy senkinek nem volt/van ilyen jelegû saves problémája???
Hát lehet jól fejlesztettél de Normálon nekem is elég könnyû volt (Csak néha vmi meglepetés boss tudott megölni ha nem nyomtad potit)... Epicen félnehéz volt de már keményedett fõleg Kína... Legendaryn meg nagyon kemény... Jah és még1 dolog ha kimaxolsz vmit az végleges érték marad Normálon és Legendaryn is ugyannyit sebez...

impala
senki?
pedig el kellene döntenem, hogy melyiket kezdjem el szedni!

BlackShadow
köfi

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

NeoMaN
jobbklikk az egyiken-majd jobbklikk a másikon

Nem. Belépek a játékba és olyan mintha elöször indítanám, semmi! Csak createlhetek karit...
😮 akkor leszek stormos 😄 ha télnyleg ilyen
lacee: csak nem belépsz a játékba és látod a nevét a karinak, de a kari nem jelenik meg, és nem tudsz vele belépni??

BlackShadow
amúgy az érdekelne h az enchantoknál mindig van iyen 1/5 meg iyenek, lehet kombinálni õket a párjukkal v h van ez? (sry ha már le van írva nem igazán olvastam vissza 1000 hszt)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Sziasztok!
Lenne 1 hatalmas problémám! Letöltöttem a Tq crack-elt változatát h hát ha
bug mentesebb lesz! De sajnos a savek nincsenek a játékban , pedig megnézttem
ott vannak a helyükön meg minden, de amint belépek a játékba sehol 1 kari se!
Mit kellene csináljak??? Ha vki tudja plzz hlp!

NeoMaN
A másik meg az, hogy 18-as storm varázsló, 5x ice shard maxon, és mostmár tényleg viccesen könnyû minden.
20-30 ellenfél 3 másodperc, valami boss meg 10 mp.
Most vagy bemákoltam valamit és jó irányba fejlõdtem, vagy tényleg ilyen könnyû? (5 nmy = 1 cast)

NeoMaN
70 ezreeet? 😊))))
Hát nemtom... Egy normális tárgy 100felett kezdõdik, a pénzem meg vagy félmillió.
Most értem Egyiptomba...

Ha valaki talál olyan helyet amilyen pl az Arcane sanctuary/Arreat summit és a diabloii.net volt Diablo 2 höz egy linket toljon már ide be jó lenne tudni pár dolog hogy mûxik pontosan.
én most nyírtam ki nexust 😄 tom még az eleje ^^ , nem tom, vki tolja warfare-val? és az elején õ is 'gyenge' volt? mert nem tom, jó nem nagyon halok meg mert van élet potion, meg minden de nah, biztos idõvel, majd hentelek én is 😊

Most értem egyiptomba, rögtön elköltöttem vmi 70 ezret felszerelésre. Elõtte a góré elég jó dolgokat dobott, kezdek erõsödni 😊

War. War never changes.

impala
sziasztok! mindegy, hogy unleashed vagy reloaded? van bármi különbség a telepítést illetõen?
elõre is köszi

brr, akarom mondani a Throne of Darkness

Titan Quest
l0l
amúgy még ott a Heart of Darkness

tigeroo
van még ilyen hasonló játék( hack & slash mint a diablo, imádok tápolni <#idiota>..)
ez a fix is egy nagy SZAR, fagy ugyan úgy

tigeroo
mennyi a gépigénye? 1500mhz, ATi Radeon 9000, 760Mb DDR Ram, hogy futna?:S
j0nNyKa
hawer akivel egyutt jatszunk, most away, este sztem befejezzuk egyiptomot

J0nnyka hogy halacc a spirittel?

Hát nekem közel sincs maxon amit használok... Csak egy pár... Ami max: Weapon Training, Ancestral Horn, Onslaught és a Storm Nimbus is... A 2 'pet' miatt nehéz kimaxolni mivel mind2re 15 kell a kimaxoláshoz... de az egyik már kész..

Hol van a Lowest of Low küldetés melyik területen????
j0nNyKa
40es szintre mar kb mindened maxon lesz, amit hasznalsz

Nekem is van olyan küldetés amit nem fodadott el😞(((
köszi

nincs, nem is lesz...

BlackShadow
amugy kapunk annyi skillpontot a játékban h mind2 kasztból kimaxoljunk 1-2 képességet v taktikázni kell?
én spec earth/warfare vagyok és earthnél a gólemet fejlesztgetem nagyban 😊

A gamecopyworldon találod meg a miniimaget.
én most raktam azt fel, a townportal még mindig fagy és nem lehet teljesíteni a questet, akármit csinálsz, nem fogadja el! bár lehet hogy csak nekem ilyen szar 😞((
ProGabe
Nem,gamecopyworld.com-n.
És akinek fagy(pontosabban azok akik reloadedet tolják) ajánlom a #1110-s hsz-t,bár én azt nem próbáltam de jónak tûnik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A sokszori kifagyások után azért el szokott indulni a game mert nekem akkor fagyott le amikor levettme a pasiról a pajzsot :-(

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

a miniimage csak torrenten van fent?

nincs, nem is lesz...