Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én kiirtam Alcohollal,és megy mint a kisangyal,se curerom,se asr,se crack 😊

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

stevenson1988
mert?
én használtam az asr-t és a cure rom jobb, egyszer beállítod, és utána az asztalra kirak egy ikon-t és többet nem kell újra beállítani, csak az ikonnal indítani, semmi exe kikeresés

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Tatyla
asr egyszerübb...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

stevenson1988
nálam a kövi megy: TitanQuest F.A.Q., mert tök eccerû indítani és nincs semmi baja, azonban ha valaki nagyon kimaxolta a grafot, és kidobja, akkor vegyen vissza belõle, mert nekem is ez volt, max-ra húztam mindent és rá félpercre kidobott, visszaállítottam és azóta semmi hiba!

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

mucsácsó
nha emberek, segítségeteket kérem....
nem voltam itthon pár napig, és látom itt is azért írkáltatok rendesen 😄
és hát nincsen kedvem végigolvasni ezt a 300 akárhány hsz-t, így megkérdem, hogy a mostani álláspont szerint hogy megy a legjobban a game nektek?
szal hogy, hogy nem dob ki, meg hogy nincsenek problémák...csak mert láttam hogy nagyon sok féle megoldás van, és nemtudom melyik a legbiztosabb 😄
"Hey Folks,

Just want to let everyone know we are looking to go live with our first patch on July 5th. I dont have a specific time or specific patch list at this point.

As I mentioned before some of the key improvements will include:
Improved auto-placement of inventory items
Fixed NPC dialogue windows closing when NPC moves to avoid other characters
Added character back-up functionality which will help prevent corrupted characters
Improved multiplayer stability and performance

When the patch does go live it will be available to everyone via the main menu under the Check for Updates button.

Thanks again for your patience!"

Nah,alakul ez<#taps> Bár 1 kicsit tartok attól az automatikus updatettõl.Jobb lenne 1 sima letölthetõ patch.

stevenson1988
Ha kéne én csinálnék neki, de szöveggel teleírkálni... nos ahoz most nincs kedvem 😄
de a dizájnban ok vagyok... 😛

tigeroo
mind1 megoldottam..jegyzettömb
tigeroo
lol elindítottam a játékot mindenhova azt írja hogy tag not found...ember feje fölé, a mozaik ikonokra, nevek helyett, üzenõpanelek helyett
tigeroo
lol letöltöttem a demót...felraktam, és....: le vagyok döbbenve, öcsém ilyet..há' nemigaz...de már a menü is szaggat, maradok a diablonál :x
Lammer
megint 2 orat lezuztam es semmi... 😛

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Gunner
1) Mount .mds in DT4 (fixed Image)
2) Use Pr0t.St0p to hide the virtual drive(s)
3) Titan Quest.exe -> Right click -> Properties -> Compatibility Win98/ME Disable Visual Themes Turn off advanced text services for this program
4) asr.exe -> Titan Quest.exe

Bejött, most amikor nagyon elkezd gondolkodni mikor másik pályarészhez érek vagy beakarna tölteni akkor sem dob ki!

Grafikai változás nem nagyon van, de jobb ha néha beakad minthogyha kidobálna 😊

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Nem vagyok pár napig,és egybõl mennyi hozzászólás 😊 Mi ez a skill kimaxolós dolog?Hogy nem fejlõdik normálon,vagy mi?😛

Istencsászár
"6 perc gémpléj után belül...." ^^ ez jól sikerült mondat valójában "6 perc gémpléj után....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
egy ideig engem sem, de most 3szor is egymás után ilyen 6 perc gémpléj után belül....

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csibe001
ÉN 4. szinten vagyok s most hangkártyára hivatkozva nem tölti be a játékot. O_o
A hangkártya driver sem segített pedig AC97-es van nekem.
Remélem jön hamarosan egy mindent javító patch.. 😄

Lammer
#110es (amit kuldtem msnen)fixel sem megy? engem nem dobott ki 3 ora jatek utan sem :o

75 energiába kerül, a karakter körül 360 fokban hat, egyszerre 4 ellenfélre, a -25 sebzés az nemtom, lehet annyival kisebbet ütnek az ellenfelek után vagy ez a támadásod lesz ennyivel gyengébb mint a normál

War. War never changes.

Jó neked nekem kifagy és annyi nem idulujra :-(

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

Istencsászár
Várom a peccset 😊, ez igy nem állapot, nemtudom hogy ez a "tört" vagyis a másolt mivolta, mer nincs crackolva, vagy eredeti is ilyen instabill, de kidobáll egyes részeknél... persze visszatöltöm és megy tovább de igy játékélmény 0a és dühítõ...

Nem tudom nálatok is mi lehet,de nálam,ha 1x kifagy nem igazán akar elindulni csak,ha törlöm a savet.

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

P + Invite -vel hozol létre partyt. A csapattársad innentõl látható ikonján jobb klikkre jön be a trade képernyõ.
Szaruman
Aha😊 És akkor egyúttal növei is a manadegent?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

inkább úgy kérdezem hogy mit jelent ez:
"75 Energy Cost, 360 Arc of Attack, 4 Target Maximum, -25 Damage"
mit jelent az hogy "360 Arc of Attack"

thx
Lehet azért mert egy már meglévõ skillt erõsít...

ahogy elnézem ennek a játéknak is kúltusza lesz,valami ügyeskezü nem kezdet el honlapot csinállni neki?
Szaruman
Miért van az, h nem tudok bizonyos skilleket berakni a gyorsbillentyükhöz? Nme passive, és van rajta pont:S

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

NeoMaN
Én ugyanilyen vagyok. 😊

Ez csak normál... És ha maxolta amit használ akkor az már nem lesz erõsebb de a lények igen... Amu jó

Helló

Egy kis csemege, csak hogy lássátok mire képes egy jégmágus 31. szinten! A srác kizárólag az intelligenciára adott minden pontot a magasabb sebzés érdekében. Második skillnek a természetet választotta, bár oda még nem adott pontot...

Jégmágus

Akkor, mar ketten vagyunk...

nem tudja valaki, hogy mitol lehet az, hogy a jatek elinditasa utan, mitol akadozik az eger mozgasa???

Elore is koszi!
Na ezen a "dual wield" szálon kezdtem el fejleszteni, ha ez mellet pajzsot használok akkor is érvényesek????
Én valami kétkezes skillt kezdtem el feljesztgetni,csak azt nem tudom hogyha pajzsot használok, akkor is érvényes az emberkére?
Én conqueror vagyok (warfare+defense) jó a védelmem, csapni is tudok, sztem aki közelharcos karaktert akar csinálni annak ez a legjobb. Gyógyítani is tudom magam, a pajzsommal egyszerre 3 ellenfelet tudok támadni, szóval nekem bejött.

War. War never changes.

Hi

A Warriorr-al vagyok hogy lehet a "Block" és a "Demage bolock"-ot nõvelni,
melyik skillel, szétcsapok mindekit elsõre, de engem is szétcsapanak ugyanúgy.

thx
Tõled semmit

Fa.szom Chiron melyik területen van? Epicen visszamentem a 2 pontért és 30 perc rohangálás után sem találom kicsit kezd bosszantani.
stevenson1988
emberek! valaki megtudná mondani, hogy multiban hogy lehet üzletelni két kari között (pl. pénz átadása cuccért), partit létrehozni, stb.
az is jó ha beböktök egy webcím (ha külföldi akkor inkább angol nyelvû legyen)

j0nNyKa
akkor mit akarsz? lvl 40 alatt nem igazan van legendary item 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Csõ!
Megvan még a legendary sword?
Érdekelne.
Bár én meg csak normálon egyiptomban járok

TopGun
Nekem is pont ez a problemam! eddig meg senki nem mondott konkret dolgot! 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Jó kis vegyítés csak warfareben az a rossz hogy nincs állandó pet csak 24 mpre lehet idézni (igaz akkor 5-t) és 4 perc az újratöltõdés... A sebzés elég nagy ha jó védelem van akkor nagyon ütõs vegítés lehet...

értemkösz
láttam te a warfare-hoz stormot választottál? 😛 milyen a wa+storm vegyítve?😊

\"Hi , I\'m Douck ! FUUUUUUUCK !\" i5,8gb,560 ti

Sziasztok!

valakinek volt olyan, hogy az eger mozgasa akadozott?

ha, igen, mi volt ra a megoldas?

Elore is koszi!

B
Igen kapsz még táskát... Összesen lesz 3 kis + az alap tatyó

jah igen, azt szerettem volna kérdezni, h mikor lehet kapni, ilyen plusz inventoryt, vagy mit ilyen kis tatyót, amibe még plusz férnek cuccok!??

sztetek, warfaréhoz mi a legcélszerûbb 2.masteryt választan : spirit,rogue, vagy még mit? mert nem bírok dönteni 😄 minden mellett szólnak jó érvek én azt hiszem, vki help 😄

Lammer
loal, pc-s jatekok rulz >:} inkabb szani... :C

wedge31
Hát igen, reménykedjünk.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.