Titan Quest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kék cuccok tulajdonságainak nem kéne fixnek lenni?

elnézést hogy ekkora a kép de még nemtudok rendesen képet feltölteni ezért elöre is sry

Na ez jólessz nekem megvan a game eredetibe és reloaded verziót is leszedtem, de a patchal sajna mindkét verziónál ugyanaz a bajom van. És ez nemtudom mitöl lehet már, "Szerintem egyedi eset, de hátha nem". Ha nemmásolom be a titan quest könyvtár mappába mappába a patch-t akkor ez a heyzet ime a 2 kép, deha bemásolom akkoris ugyanez a helyzet ha eredeti ha nem. és ime akkor hozzá 2 kép aki tud pls priviben segítsen vagy irjon mer már bosszant hogy 1 hete nemtudok vele játszani.
2 kpet töltöttem fel róla nemtudom kirakja e ide.
[/img][/img]

Jonnyka láttam hogy huntered van! Azt szeretném meg kérdezni hogy szted elégerõs-e a karakter? Mert elég sokat játszottál vele és igy vélemény tudsz mondani!

j0nNyKa
mastery ad +3 all skillt

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Faterx
-e
Faterx
Ok megvilágosodtam, a Sherineket eddig is használtam persze, csak ezt a tulajdonságát tem ismertem...
A pályán mászkálva találsz ilyen oszlopokat, ( különbözõ színnel világítõ gömbökkel a tetejükön)amiket a játék véletlenszerûen szór el. Mindegyik ad vmi speckó tulajdonságot a karakrernek, de csak rövid idõre. Ez a megidézett lényeknél azért jó, mert az idézés után is megmaradnak a megidézett lények. Ami ugye pl nem érvényes egy olyan aurára ami mondjuk visszasebez arra, aki megtámad, stb.
Ami neked kell, az a Mastery Shrine, mert ugye ez rövid ideig megemeli a skilleket, de arra pont elég, hogy többet és nagyobbat tudj idézni.

Faterx
Kösz gyerekek igyekszem😊
Bár ezt a Shrine-t nem egészen értem hogy mi az...
Shrine 20-ig viszi fel a skilljeidet, de elég összekaparnod 3 nature skillt cuccokból, mert 18-as szinttõl már 3-an lesznek fixen a farkasaid. Epic-en már simán össze kell jönnie +3 mastery skillnek (neked nature, de bármelyikrõl beszélhetünk).

zizz21
Na észrevettem,h megkaptam a 2.zsákom egyoptomban... 😄 😄 😄 Csak úgy adta mint az elsõt!!!

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

j0nNyKa
en mar olyat nem talalok, ami nem ad all skillt 😄
na ez mondjuk legendary titan, de szova lazt akarom ezzel mondani, hogy turelem

Faterx
Epicen
Faterx
Köszi legendaryn vagyok és még nem találtam (38)
j0nNyKa
vagy kapsz targybol + all skillt, vagy mastery shiren

Faterx
Szevastok
1 1szerû kérdés: hogy lesz 3. farkasom? (farkasok kimaxolva)
Leslieee
Hihetetlen. Új konfig, format C, új rendszer, minden kajak és szûz, erre a kurva patch után nem ugyanazt írja ki? Még mindig érzékel emuláló progit. Nemtom mit kéne már csinálnom h menjen patchel.

Jó mondjuk nem érdekes anélkül is kifogástalanul müxik, de azért mégis 😊)

Trip to live, live to trip

ehh most latom csak a commented , ereztem h elkurom az elso karit , de sebaj , ha megveszem a gamet mondjuk , akkor igyis ugyis ujat kell kezdeni a cd key miatt:o

Hat eddig nemvolt szukseg😊 outsidernek kb 1 utes 3-4 atlagos monsta , es epicen eddig csak a minotaur kiraly utotte le , bar 1 hajszal volt csak az energiajabol a bossnak amikor lecsapta. megfigyeltem h a summonolt lenyek hp ja jelentosen megugrik ha fokozatot valtasz. 1.5k normalrol felment 6k ra amikor atjottem epicre. az h pöcsölés lenne megnyomni meg1 gombot aztan meg idezni a lenyt.. hat nemtom , inkabb a manat eszi , de megfigyeltem amikor lovoldozok termionnal azis ugy elviszi a manat mint a szel😛 mellesleg a refresh a fo indok amiert naturt valasztottam a spirit melle.. eshogy nemlenne ra szukseg.. nemtom , maxold ki az outsidert ha lesz 1 kis felesleges pénzed , rakj 1 refresht melle aztan nezd meg mitmuvel😄 amugy igazad adok neked abban hogy elobb te sebezzel aztan a tobbi , de akkor mar aurat is gyurhatnal ennyi erovel , hisz azis erositi a sebzesed , sot meg a summonjaidet is..
nekem azvolt a param azzal h nekem kell lovoldozni , hogy celozni kell meg jobban elore kell szaladni , eshat pajzs hijan beszedek 1-2 nem kért pofont:o
raadasul a szar optimalizalas miatt , ha leesik az fps lenyegesebben nehezebb es paras is lesz. eshat az optimize nak kell szarnak lennie , mer nemhiszem h egy leadtek 6600gt 256mb , meg 2g ramon a64 3.2 n ien akadasok vannak 1 ien kaliberu jateknal , mikor ennel komolyabb gamek mennek fullon gond nelkul:o

ha lehet majd a cuccaidrol meg a kari laprol felrakhatnal 1-2 screent , hogy megnezzem. koszi.

Panzerfaust
Hát msot megnéztem az albumod, és nem csináltad valami okosan. Erõre EGY pontot SE szabad rakni. Tök felesleges. Manára egy keveset, de fõleg intre, Az adja a sebzést, és a manaregenerációt, nekem most 700as, és neked is simán lehetne annyi, ha nem az erõre adsz. Kb kétszer ennyit sebeznél. Páncélok ugyanis nem kellenek, mert az már rég rosz ha közeljönnek. Életre se kell, nekem úgy van2k, hogy nem adtam rá semmit, és ez bõven sok.
Botodat cseréld, itt már sokkal jobb zöldeket lehet venni is.
Azt mondom, hogy azt a spellbound amulettet, használd inkább.
A páncélt is cseréld arra a aristotlesra.
Holnap majd teszek föl képet, hogy is néz ki egy igazi soothsayer😊)

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

Panzerfaust
Ja amúgy kis segítséggel, megvan a lila battlemage setbõl a páncél, a karvédõ, és mostmár a fejpánt is😊)))))))

Panzerfaust
Épp ezaz, hogy azt hinnéd, nincs rá szükség, pedig van. Én alapból arra mentem, hogy kimaxoljam, mert mivan, ha valami boss lecsapdossa, a csávóim, és ha újraidézem, megint lecsapdossa. Inkább te sebezz soakt, és csak utána a lényeid. Így most nálam az megy, hogy ugye a támadás területre hat, ezért én kilövöm a nagyját, a maradék pedig a falkáé. Az outsider, refresh kombó, meg szerintem:
-csít😊)
-pöcsölõs
-(még) nincs rá szükség
úgyhogy melák barátom, csak 5-6 pontot kapott eddig. Talos pedig úgy ölt meg, hogy elbambultam, és elkábított, onnan pedig már végem volt. Le se szarta az outsider, aki püfölte a hátát.
Emberek aki távolsági harcos, addig csalogassa Talost, amíg el nem kezd visszafordulni, akkor kel adni a hátának. Majd picit bemozdulni, visszafutni, megint lõni amíg meg nem hal.

Senki nem tud segíteni??<#rinya><#rinya><#rinya><#sir><#sir><#sir>
ez a cuccgyujtogetes eleg gaz igy. par ora utan mar annyi legendarym lett, hogy dobalnom kell el oket... igy semmi erteke nem lesz a targyaknak
the elder
Ha ez egyiptomban van, akkor tovább kell menni.

1x nyomtam ra , de 2x kuldte el ez a **** , tudom utolag törölni?:o sorry

Koszi a hozzaszolasod panzer. ja amugy nem 38 vagyok , csak 36😊 En az 1es termion+ passivval lovoldoztem , es a refresh+ maxolt outsider combo eddig üthetetlen volt. Minotaur kemeny volt az teny , de nekemse tartott tovabb 1 percnel. Talos volt aki eloszor szivatott , de megmindig nem haltam meg epicen😄 pedig 10 a fire resem , es parszor ramlott. De szepen lassan kifingattam. Telkin védõ szobrait mint latod szora sem meltattam , mert azokat az outsider pikpak szetkapta. De maga Telkin , hat nemtom hogylotted ugy szet...😄 mindenesetre gratula. azt a velemenyt h a soothsayer atomtap , enis osztom , mert az actbosst leszamitva , telleg mindent ugy szedek le vele , hogy amikor megyek elore mar csak a hullákat latom kb , meg a cuccokat szedem. Mindenesetre atrendezem a cuccaim , meg a skilleket is termionra.. aztan nekifutok ma megint. eddig nem maxoltam mer egesz egyszeruen nem volt ra szuksegem.

http://preview.bkiss.photosite.com/Album1/
ittvan 1 par cucc amit talaltam , sok a normal szintu cumo rajtam , az ujakat meg nemtalaltam ki h mi hogy legyen , van par ring amu amibol tudok valogatni , meg 1 par cucc ami még nemjon ram , bar van 4 statom meg 6 skillem jelenleg elosztatlanul. nem 1 top cuccok , de 36 ra sztem elmennek.

na mindegy azért próbálkozom!
ja, de már alig van aranyam amibõl tudnék italt vásárolni!
epicen nekem is volt olyan fomonster, akinel 15-20szor meghaltam, de megoltem! 😊
igyal es fussal ha kell
HELP!

Eljutottam egy olyan részhez hogy egy nagy benga állatot kellene kinyírni, csak az a baj hogy én csak 9-es szinten vagyok az meg 18 az szinten van, egyetlen csapásával elszedi a háromnegyed energiám!!! Van valami trükkje hogy hogyan lehet kinyírni?? Varázsolni ugye még nem tudok!!
Valaki nem tudna segíteni,hogy mitöl lehet az,hogy a main questnél egyszerüen nem lép tovább és eltünt a questet adó ember is pls valaki help!!
the elder
Menj tovább, késõbb oda fogsz jutni.
Csak egy irányba lehet menni.

j0nNyKa
erosebbeket

Epic és Legendary fokozaton ugyanazokat az essenceket és charmokat dobják mint normalon vagy táposabbakat?

Valaki help pls!!!
Hogyan lehet átjutni azokba a falukba ami egy külön szigeten vannak???
Megarában vagy magara nem tom...ott van egy leomlott híd azon kell majd vagy hogyan lehet eljutni oda???
help!!!
Nekem nem volt eddig még semmilyen gfx bug, igaz egy 7950 gx2-tõl el is várható hogy ne bugozzon. 😊

IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX

Mire gyûjtöd azt a 33 Attribute pontot? 😊

wedge31
Ha kiírod nem fog kifagyni játék közben.Grafikai bugokkal az eredeti is tele van,talán majd a következö patch javitja.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Ha letöltöm az emu dvd s változatot akkor mit kell csinálnom; ki kell írnom vagy van vmi másik megoldás? és akkor már nem fog bugzani?
Leslieee
Tököm tele már 3.x találom ugyanazt a hülye kék gyûrût és 4.x ugyanazt a ruhát. MIVANMÁÁÁÁÁR

Trip to live, live to trip

Panzerfaust
Asszem egyszerüen annyi, hogy a fórum fõoldalán megkeresed a saját galériám címszót, és föltöltöd oda az(okat)t aképet amit szeretnél. Ezután már látszani fog a hozzászólásaidnál a galéria.

Panzerfaust
Hát barátom valamit szarul csinálsz.
Epicen tolom 38as nature-spirit mágusommal, Talos elött. Elolvasom a hozzászólásod, és totál összefosom magam, hogy tényleg, mert multkor multiban, a harcosom 15ös ancestral hornos fickói közül egy ellenem fordult, és jól megkergette a társam, persze azért erõsen lenyomtuk Telkint, más para nem volt. Aztán eszembe jutott, hogy normalon, az egyik farkasom fordította ellenem, de már sérült volt, és a másik kinyírta.
Ezek az elõzmények után gondoltam lesz ami lesz, max segítséget kérek a társamtól. De mivel Talos volt az elsõ aki kinyírt a rohadt kábító lángjával, és taposó villámjával, úgyhogy elöbb rajta szörnyû bosszút kellett álnom. Második nekifutásra kb. 10 perc szaladgálás, és 5ször újraidézett outsider után nagy nehezen lenyomtam a csávót. Marha büszke voltam magamra, de amúgy semmi nem dobtak az utána lévõ ládák.
Fellelkesülve léptem be a labirintusba, ahol a szûkebb helyeken Ternion Attackom szörnyû rendet vágott. Közben megléptem a szintet, és mivel a Ternion, és passivja maxos, már a kisérõimet turbózgatom, táskámba eltett +all skilles amumnak köszönhetõen(meg +all skilles ruhámnak) 9es lichel, két 12es farkassal, és egy 5õs nymphel megállíthatatlanul törtünk elõre.
Elérkeztünk a minotaurusz elé, és tudtam, hogy nem lesz könnyû, mert a hely szûk, és van bent 4 csapda is. Tévedtem, nevetségesen egyszerû volt. Még az ajtóból szétlõttem az egyik csapdát, majd beidéztem hatalmas haveromat, aki megtámadta a másikat az elõrébb lévõk közül. A bikabácsi betámadta, mire irtózatos pofonokat kapott az "extradimenzionális entitás"-omtól, miközben lich királyom és íjászom könnyû tûz alá vette, farkasaim a bokáját cakkozták, én pedig hármasával küldtem rá, a pluszz 8 % sebzésû tûzlabdáimat, egy igen tápos tûzsebzésû zöld botból. Nagy bánatomra egyik farkasomra véletlenül ráeshetett, és a csata is majdnem 20 másodpercig elhúzódott. Összelootoltam mindent(gyakorlatilag semmit) és megacéloztam szivem Telkinre. Beszámolód alapján nehézre küzdelemre számítottam, gyomrom összeszorult, halántékom erõsen izzadt.(mivel marha meleg van)
Belépve a végsõ helységre a Telkin pajzsot emelt maga köré, és rám uszított 4 õrszobrot. Megidéztem hát kedvenc óriásomat(aki a küklopsz száját is úgy kente el, hogy öröm volt nézni), aki rögtön rá is vettete magát az egyikre 3 másik azonban úgy gondolta, hogy én könnyebb préda leszek. Lomha mozgásuk, és az hogy roppant közel áltak egymáshoz, tanuskodott alról, hogy igazi balekok, és pillanatokon belül, már csak a füstölgõ darabjaik maradtak meg. Outsiderem is végzett a munkája elsõ felével, és a megszünõ pajzs mögötti Telkinre vetette magát. Szerencsétlen ellõtt valami rózsaszín-lilás gömböt, ami elõl elegánsan oldalraléptem, majd rálõttem 3szor vagy négyszer, és ennyi volt. Telkin barátom annyi ellenállást mutatott nagyjából, mint a spártai tábor után található, vidám kentaur vezér.
Dobott két kéket, egy pocsék gyûrüt, és egy még pocsékabb amulettet, ami ráadásul mind controlt adott, amit a fejvédõm hatására, máramár megtanultam gyûlölni.
Ez volt hát Telkin halálának története. Neked pedig azt ajánlom, hogy, maxold a Terniont, és a passivját, persze ha még nem tetted meg, ami ugyan nagy felelõtlenségre utal, és nem lehet gond Telkinnel. Meg keress két erõs varázsbotot, egy tûz sebzésût, és egy fagy sebzésût, így mindig lesz mivel sebezni az immunisakat.
A többieknek pedig: Emberek ez a kaszt hiper táp. A soothsayer nagyon durva, durvább, mint bármi amit eddig látam.

Viszlát Panzer voltam.

Nem, ahol te most vagy (Sandswept Cave) ott Epic-en egy ugynaolyan Unique monszta dekkol (Manticore) mint amirõl alább szó esett (Talos). Kínában is lesz még egy ilyen (Lich Dragon, ha jól emléxem a nevére). Mindhárom Unique monszta csak Epic-tõl felfelé van és pár lezárt ládán kívül semmi extra. Tehát nem fõküldetés tárgyakat adnak, kihagyható mindegyik, ha vkinek nem megy a kinyírásuk.
Nekem sajna egyik ilyen lezárt láda se dobott semmi említésre méltó dolgot a monszták kinyírása után, egyik szinten sem 😞

Panzer, mi a módja annak, hogy az sg fórumán legyen galériám, mint pl. neked? :-)

Ha az alábbi url-t megnézted, akkor látod majd a képet, amit feltettem. Persze ez nem a legjobb, mert nem lesz azonnal látható a kép csak egy kis "munkával" :-)

pl.: http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/843df5837f.jpg

http://picbox.cjb.hu/kepestar/

Én ezt szoktam használni, s miután fent van a kép, alatta megjelennek azok a kódok, amiket különbözõ módon tucc majd használni (e-mailben küldésre, url berakásra, stb.)

Panzerfaust
Talos, csak epicen, és fölötte jön. Normalon, ha elmész a labirintus bejáratához, láthatod õt mûködésképtelen állapotban. Mielött lemennél a labirintusba, elõtte picivel a knosszoszi palotába.