23078
  • Santata
    Na szal sorrendben: Szürke (törött), Fehér (ugyanaz mint a szürke csak nem törött, szal normál), Sárga (Kis varázserejű), Zöld (Nagy varázserejű), Kék (Epikus), Lila (Legendás)... Ezek közül pl. zöldben és kékben sőt tán lilában is lehet set (tehát tárgytól függő hogy set-e)
  • ayden
    A fura kilépéseket mivel lehet kiküszöbölni? Eddin inventoryt nemszabadott x-el bezárni akkor ok volt, de aztán meg csak úgy kilép:) azellen már nincs billentyű:D
  • menpe
    hmm, olvasgatom itt a topicot, és valamit nagyon nem vágok.
    Addig rendben van, hogy a szürke és a fehér cuccok felejthetők, a sárga kicsit erősebb, a kék jön utána és az unique lila. De milyen besorolásúak a zöld cuccok? Set, mint a DS-ben? Mert iszonyú erősek, és már találtam vagy 5-öt a legkülönbözőbb helyekn is ( kő alól fordítva :D ), szal nem is ritkák....
  • Santata
    Tegnap elkezdtem Epicen és úgy gondolom itt kezd már nehezebb lenni... Nessus ugyan nem ellenfél de kitudja a többi boss mit tud... Aztán ott van hogy mindenből -40% resistance, jobb rúnák (erősebbek), kicsit jobb loot, na és több pénz...
  • j0nNyKa
    sajnos nem igazan van, marad a fraps, vagy a print screen
  • savior
    screenshot nincs a jatekban, vagy csak en nem talaltam meg?
  • Santata
    Mastery-t (főskill ág-t nem lehet váltani), kis skilleket meg csak levonod aztán kilépsz a boltostól megnyomod az S-t és rárakod arra amire akarod...
  • j0nNyKa
    miert nem probalod meg megkeresni ?
    megis hogy gondoltad, koordinatakat fog neked valaki adni ?
  • Santata
    Delphi előtt mielőtt elkanyarodik az út dél kelet fele, (már majdnem Delphiben, kifele jösz belőle) és ott észak kelet fele mész...
  • kandzsal
    És azt hogy kell mert én ha elveszek egyet akkor utána hogy kell egy másikba tenni?
  • kandzsal
    És azt hogy kell mert én ha elveszek egyet akkor utána hogy kell egy másikba tenni?
  • kandzsal
    Jah,Holvan az erdei kovács?
  • j0nNyKa
    ott nem venni lehet skilleket te :]]]]]
    meglevo skillpontokat vonhatsz vissza (en pl igy probaltam ki minden skillt, hogy megnezzem, milyen, aztan visszavontam, es pakoltam a pontjaim arra a skillre, amit tenyleg hasznalni akarok)
  • kandzsal
    Hali
    Delphiben ahol skilleket hogy lehet venni attól a paiseustól?
  • j0nNyKa
    normalon eszre sem veszed az xp buntetest, en 1x haltam meg (babilon elejen, a templom aljan a bossnal, egyet fujt ram, es a farkasaimra -> meghaltunk mind), es ugyanott volt az xpcsikom
    a targyak kinezeterol csak ennyit: legendary swords
    a targyak ugy vannak, ahogy mondod, eshat tenyleg fura... epic itemek alkotnak szetteket is
    egyebkent rafuggtem en is, most kezdem 2. fokozaton :]]
    ja es en hunter-nature-t csinaltam, de mar nagyon eros bennem a kesztetes, hogy kezdjek 1 spirit-? -t
  • Newfronter

Tényleg frankó gamma lett!
  • Nabunaid
    Na, közben meg elment a szöveg. Szóval én lándzsás karakterrel megyek, és érezni mennyivel nehezebb dolgom van a csontvázakkal például a szúró támadás miatt, erre elég immunisak. A zombi főgonosz Athénnál majdnem kicsinált, de inkább kiléptem. Tényleg, mekkora az xp büntetés normál fokozaton?
    A található cuccok nagyon jók, mindig azt hiszem, már nem lehet jobb, aztán egy újabb fajtával találkozom! Először ugye a kentaur cuccok, aztán a pók páncélok, utána a lidérc ruha - vörös szövetszerű - aztán a medúza páncélok! EGyszóval durvábbnál durvább kinézet! Ha hozzátesszük, hogy több mint 500 darab egyedi kinézetű epic /kék/ és legendary /lila/ tárgy található a játék amúgy közel 1000 darab tárgya mellett, akkor belátjuk miért okoz függőséget a játék!

Mivel már az összes görög várost végigjártam, ajánlom mindenkinek, hogy Delphi előtt lévő erdei kovácsot keresse fel, a folyó túloldalán, mert ő árulja Görögország legjobb cuccait, néha ritka tárgyakat is, amik zöld színűek!

Tényleg, most akkor hogy is vannak ezek a színek? A szürke a törött vagy rozsdás, a fehér a normál, a sárga a magic, a zöld a rare, a kék az epic, a lila a legendary, de pl. ugye a set itemek is kékek... Miért nincs külön színe?
    Egy szó mint száz, azt kaptam amit vártam, és amint megjelenik megveszem!
  • Nabunaid
    Santata!

Nekem nagyon tetszik, látod most is meló előtt feljöttem a netre megnézzem mi újság...
    Fantasztikus munkát végeztek a készítők, lépten nyomon "fényképezkedem", mikor pedig a knossosi palota kertjében megláttam a fedetlen mellű csajt két ággal a kezében, amit egy híres krétai falfestményről mintáztak, teljesen odavoltam!
    A lények is nagyon jók, nincs olyan amit feleslegesnek érzek. Storm-hunteres lándzsás nőt indítottam Penthesileia néven - a mondabeli amazonkirálynő...
  • Caponee
    Nekem egy bajom van vele.Dioban mindig nyitottam egy TP-t,ha meleg volt a helyzet és ha halálozás esete elkerülhetetlen,akkor ne keljen már vissza ktyagolnom a halál f...ára.Egyébként meg nagyon tetszik.Pont ami nem kelett a Dioban az kivették amit meg hiányoltam azt meg betették.PL Indefinty rüheltem,nem kell tp tekercset venni és nem foglalja el az amúgy se nagy helyet az invertoriban.Szerintem tök jó a hátizsák jobb mint a faluban lévő láda.Tök jó hogy nem veszítem el a cucaimat halálozáskor.Milyen idegesító volt a Dioban hogy ha szar helyen haltál meg mondjuk egy boss közelében esélyeds e volt vissza szerválni a páncélodat meg a fegyvereket.És ez meg eszetlen halálozással járt.Szóval Diabló 3 ig el lehet lenni ezzel is :) Bár ahgy ismerem a Blizzardot ki tudja mkor lesz itt Diabló megint.
  • savior
    minel visszabb veszel a grafikai beallitasokon, annal ritkabban mosodnak el a betuk
  • j0nNyKa
    nem, az inventorid fog kibovulni, ahogy haladsz elore, eleg lesz, hidd el
  • CactuS007
    Englishre átraktam,sajna nem nyert :S 1 másik kérdés: olyasmiféle láda,mint a D2ben volt itt is van valahol?
  • Szeszmester
    Nem rossz játék, a Dungeon Siege-nál jobb. De a Diablo szintjét nem éri el. Hiánypótló, de nem nagy durranás. A graf viszont elég pofás.
  • Santata
    Nabunaid: És hogy tetszik a játék? Knosszosz egy jó rész
  • j0nNyKa
    meg mondjuk maybe megprobalhatod azt, hogy a dokumentumok/my games/titan quest/settingsben az options.txt-ben modositod a
    language = Hungarian -t
    language = English -re
    hatha...
  • Nabunaid
    Lépj ki a főmenübe és vissza, akkor helyre áll a szöveg. Sajnos ez a demóban is előfordult, sőt ott a kép is szét esett!

Részemről mára ennyi, level 18-on a knossosi palota labirintusában vagyok, de már nem érzem a kezem a rengeteg kattintástól...
  • Santata
    Nekem összvissz 1cer volt ilyen... Akkor kiléptem kikapcsoltam kicsit a gépet hogy kihűljön jobban... Aztán vissza és gém újra... És utána jó volt...
  • CactuS007
    Srácok olyannal találkoztatok már,hogy a szövegek elmosódnak véetlen szerűen?Ez harc közben még nem zavaró,de vásárlásnál már eléggé megneheziti a játékot :S Tud rá valaki valamilyen megoldást?
  • Santata
    Na kivittem a gémet Normal nehézségi fokon, nekem tetszett mert igaz hibája az egyszerűség de pl. a isteni származású dolgok mér sérülnének?
  • j0nNyKa
    visszaolvasas
  • NeoMaN
    Pl. nem véreznek, fröccsennek, csonkolódnak a monszták...
    Nekem ez nahyon hiányzik.
  • PTW
    sziasztok

arra hoyg kidobál a játék desktopra létezik bármi kézzelfogható megoldás?

köszi
  • BlackShadow
    nekem is az a véleményem 7 szint után, h a dio jobban össze volt rakva. itt a grafika üt (fű mozgása, egyéb effektek stb..)
    pl én spec hiányolom h nem mennek tönkre a fegyverek
  • NeoMaN
    Játszogattam vele ma, de sajna nem kápráztat el, pedig mikor elsőre megláttam azt hittem EZAZ!....
    3-4 óra játék után azt mondom, hogy Dio2 ill. Sacred 100x jobb.
  • musha
    most kiírtam alcohollal rmps bekapcsolva, és egyelőre minden nélkül megy rendesen (nem lép ki, nem szar a hang, csak szaggat, de ez már más probléma). kíváncsi vagyok mennyire hosszútávon lesz így jó ^^
  • j0nNyKa
    en a lvl3on kapott bowommal mentem ~lvl 25ig
    :D
  • Panzerfaust
    Csak nyilak, nem karakter, de bosszantóan erősek.Egyik valami plussz 80 méreg sebzés, + ilyen sebzés %, + olyan sebzés %. Elég combosak, de 17esen kaptam, lehet 30asra elavul. "0as vagyok, és most egy hét szünet. Hazajöttem képek jönnek.
  • Nabunaid
    HÁt az a Lich az athéni labirintus mélyén nagyon durva, főleg úgy, hogy nekem csak szúró támadásom van +jég, +villám! Ezekre elég immunis. Persze meg lehet ölni, csak rengeten lötty kell hozzá! Erre persze nem voltam felkészülve, így végül bedarált...
  • Braveheart
    na megtaláltam az utat, ott ahol a kentaur kapitányt kell kinyírni elmész észak-nyugatra, ott lesz egy kis emelkedő
  • Titan
    Ismerős sajna nekem is a probléma... :( Asszem meg kell várnunk a fiukat, míg králnak valami megoldást...