23078
  • savior
    igyal es fussal ha kell
  • diaz02
    HELP!

Eljutottam egy olyan részhez hogy egy nagy benga állatot kellene kinyírni, csak az a baj hogy én csak 9-es szinten vagyok az meg 18 az szinten van, egyetlen csapásával elszedi a háromnegyed energiám!!! Van valami trükkje hogy hogyan lehet kinyírni?? Varázsolni ugye még nem tudok!!
  • Killer0078
    Valaki nem tudna segíteni,hogy mitöl lehet az,hogy a main questnél egyszerüen nem lép tovább és eltünt a questet adó ember is pls valaki help!!
  • the elder
    Menj tovább, később oda fogsz jutni.
    Csak egy irányba lehet menni.
  • j0nNyKa
    erosebbeket
  • DooDoo
    Epic és Legendary fokozaton ugyanazokat az essenceket és charmokat dobják mint normalon vagy táposabbakat?
  • Pleomax365
    Valaki help pls!!!
    Hogyan lehet átjutni azokba a falukba ami egy külön szigeten vannak???
    Megarában vagy magara nem tom...ott van egy leomlott híd azon kell majd vagy hogyan lehet eljutni oda???
    help!!!
  • virs lee
    Nekem nem volt eddig még semmilyen gfx bug, igaz egy 7950 gx2-től el is várható hogy ne bugozzon. :)
  • DooDoo
    Mire gyűjtöd azt a 33 Attribute pontot? :)
  • wedge31
    Ha kiírod nem fog kifagyni játék közben.Grafikai bugokkal az eredeti is tele van,talán majd a következö patch javitja.
  • Radian
    Ha letöltöm az emu dvd s változatot akkor mit kell csinálnom; ki kell írnom vagy van vmi másik megoldás? és akkor már nem fog bugzani?
  • Leslieee
    Tököm tele már 3.x találom ugyanazt a hülye kék gyűrűt és 4.x ugyanazt a ruhát. MIVANMÁÁÁÁÁR
  • Panzerfaust
    Asszem egyszerüen annyi, hogy a fórum főoldalán megkeresed a saját galériám címszót, és föltöltöd oda az(okat)t aképet amit szeretnél. Ezután már látszani fog a hozzászólásaidnál a galéria.
  • Panzerfaust
    Hát barátom valamit szarul csinálsz.
    Epicen tolom 38as nature-spirit mágusommal, Talos elött. Elolvasom a hozzászólásod, és totál összefosom magam, hogy tényleg, mert multkor multiban, a harcosom 15ös ancestral hornos fickói közül egy ellenem fordult, és jól megkergette a társam, persze azért erősen lenyomtuk Telkint, más para nem volt. Aztán eszembe jutott, hogy normalon, az egyik farkasom fordította ellenem, de már sérült volt, és a másik kinyírta.
    Ezek az előzmények után gondoltam lesz ami lesz, max segítséget kérek a társamtól. De mivel Talos volt az első aki kinyírt a rohadt kábító lángjával, és taposó villámjával, úgyhogy elöbb rajta szörnyű bosszút kellett álnom. Második nekifutásra kb. 10 perc szaladgálás, és 5ször újraidézett outsider után nagy nehezen lenyomtam a csávót. Marha büszke voltam magamra, de amúgy semmi nem dobtak az utána lévő ládák.
    Fellelkesülve léptem be a labirintusba, ahol a szűkebb helyeken Ternion Attackom szörnyű rendet vágott. Közben megléptem a szintet, és mivel a Ternion, és passivja maxos, már a kisérőimet turbózgatom, táskámba eltett +all skilles amumnak köszönhetően(meg +all skilles ruhámnak) 9es lichel, két 12es farkassal, és egy 5ős nymphel megállíthatatlanul törtünk előre.
    Elérkeztünk a minotaurusz elé, és tudtam, hogy nem lesz könnyű, mert a hely szűk, és van bent 4 csapda is. Tévedtem, nevetségesen egyszerű volt. Még az ajtóból szétlőttem az egyik csapdát, majd beidéztem hatalmas haveromat, aki megtámadta a másikat az előrébb lévők közül. A bikabácsi betámadta, mire irtózatos pofonokat kapott az "extradimenzionális entitás"-omtól, miközben lich királyom és íjászom könnyű tűz alá vette, farkasaim a bokáját cakkozták, én pedig hármasával küldtem rá, a pluszz 8 % sebzésű tűzlabdáimat, egy igen tápos tűzsebzésű zöld botból. Nagy bánatomra egyik farkasomra véletlenül ráeshetett, és a csata is majdnem 20 másodpercig elhúzódott. Összelootoltam mindent(gyakorlatilag semmit) és megacéloztam szivem Telkinre. Beszámolód alapján nehézre küzdelemre számítottam, gyomrom összeszorult, halántékom erősen izzadt.(mivel marha meleg van)
    Belépve a végső helységre a Telkin pajzsot emelt maga köré, és rám uszított 4 őrszobrot. Megidéztem hát kedvenc óriásomat(aki a küklopsz száját is úgy kente el, hogy öröm volt nézni), aki rögtön rá is vettete magát az egyikre 3 másik azonban úgy gondolta, hogy én könnyebb préda leszek. Lomha mozgásuk, és az hogy roppant közel áltak egymáshoz, tanuskodott alról, hogy igazi balekok, és pillanatokon belül, már csak a füstölgő darabjaik maradtak meg. Outsiderem is végzett a munkája első felével, és a megszünő pajzs mögötti Telkinre vetette magát. Szerencsétlen ellőtt valami rózsaszín-lilás gömböt, ami elől elegánsan oldalraléptem, majd rálőttem 3szor vagy négyszer, és ennyi volt. Telkin barátom annyi ellenállást mutatott nagyjából, mint a spártai tábor után található, vidám kentaur vezér.
    Dobott két kéket, egy pocsék gyűrüt, és egy még pocsékabb amulettet, ami ráadásul mind controlt adott, amit a fejvédőm hatására, máramár megtanultam gyűlölni.
    Ez volt hát Telkin halálának története. Neked pedig azt ajánlom, hogy, maxold a Terniont, és a passivját, persze ha még nem tetted meg, ami ugyan nagy felelőtlenségre utal, és nem lehet gond Telkinnel. Meg keress két erős varázsbotot, egy tűz sebzésűt, és egy fagy sebzésűt, így mindig lesz mivel sebezni az immunisakat.
    A többieknek pedig: Emberek ez a kaszt hiper táp. A soothsayer nagyon durva, durvább, mint bármi amit eddig látam.

Viszlát Panzer voltam.
  • ity
    Nem, ahol te most vagy (Sandswept Cave) ott Epic-en egy ugynaolyan Unique monszta dekkol (Manticore) mint amiről alább szó esett (Talos). Kínában is lesz még egy ilyen (Lich Dragon, ha jól emléxem a nevére). Mindhárom Unique monszta csak Epic-től felfelé van és pár lezárt ládán kívül semmi extra. Tehát nem főküldetés tárgyakat adnak, kihagyható mindegyik, ha vkinek nem megy a kinyírásuk.
    Nekem sajna egyik ilyen lezárt láda se dobott semmi említésre méltó dolgot a monszták kinyírása után, egyik szinten sem :(
  • Narven
    Panzer, mi a módja annak, hogy az sg fórumán legyen galériám, mint pl. neked? :-)
  • Narven
    Ha az alábbi url-t megnézted, akkor látod majd a képet, amit feltettem. Persze ez nem a legjobb, mert nem lesz azonnal látható a kép csak egy kis "munkával" :-)
  • Narven
    pl.: http://picbox.cjb.hu/kepestar/uploads/843df5837f.jpg
  • Narven
    http://picbox.cjb.hu/kepestar/

Én ezt szoktam használni, s miután fent van a kép, alatta megjelennek azok a kódok, amiket különböző módon tucc majd használni (e-mailben küldésre, url berakásra, stb.)
  • Panzerfaust
    Talos, csak epicen, és fölötte jön. Normalon, ha elmész a labirintus bejáratához, láthatod őt működésképtelen állapotban. Mielött lemennél a labirintusba, előtte picivel a knosszoszi palotába.
  • Sheol
    Ehh, mondjatok egy jó helyet ahová érdemes képet feltölteni, lécci!
  • Sheol
    Na megtaláltam ez első legendary cuccomat epic szinten.
    Kár, hogy szegény lyánykám csak nézegetni tudja, megmozdítani azt nem. :D

• STREEX
    Epic-en
  • Narven
    ity: Téééényleg, most már emléxem, hogy Te voltál. Nekem még a legendary messze van, egyelőre normál-on "kullogok" :-))) Viszont minden cuccra, amit mutattok fáj a fogam :-) Lesz ez nálam még legendary is, pár hónap múlva :-)))
  • Narven
    Kb. 21-22-es szintű lehettem
  • Narven
    Tisztára paranoiás leszek. Ma már ketten mondják, hogy nem emléxenek Talos-ra és én sem!! :-O :-))) Eddig ez fel sem tűnt, de most hogy így felszínre került a téma, totál elbizonytalanodtam. Athén meg volt, Minotaurusz meg volt, Telkin megvolt, de Talos...szerintem ő nem :-)))
  • j0nNyKa
    en mar azota meg1x megtalaltam azt az amut :]
  • STREEX
    Nektek ezt a küldetést epicen hanyas szinten sikerült megcsinálni?Vagy nem ennek a végén lévő szárnyas dögtől kell megszerezni?
  • 7Ryan7
    Megtudná vlaki mondani hogy hol találom Taloszt mert nem emlékszekrá pedig a játékot normalon végigtoltam meg epicnek a felénél járok de fogalmam sincs hogy merre van!
  • Leslieee
    Félreértés ne essék én nem azért veszem fel h hordjam, isten ments :D Hanem azért h eladjam a kereskedőnek 5-6-7k-ért. Semmi más hasznuk nincs. Viszont több tuning zöldet hordok mint kéket.
  • ity
    Az a vki én voltam aki 16 milláért vett boltban egy jó cuccot :)
    Egy 2 all skilles amulett volt, és igen, valóban az már legendary volt.
    Így most mindkét "nagy" karimnak 2 all skilles amuja van, egyik boltban vett zöld (még nincs charmozva, mert arra gyúrok hogy vmi jó complete statot dobjon ki végre, mert ugye az mindig változik) másik meg a korábban kétszer is berakott 2 all skilles lila amu (először én is aztán jonnyka is megtalálta).
  • j0nNyKa
    a sarga cuccok soha nem lesznek jok.. :] nincs hatha :P
  • Narven
    Mivel naponta jó párszor elmondod ezt, gondoltam nem kell olyan sokat vissza nézegetni. De ha valaki türelmetlen, akkor csak írjon ;-)

Hasonló véleményen vagyok, mint Leslieee, én is felveszem a sárga cuccokat, "hátha" alapon.
  • EvilRicky
    Már megint én jövök a h*lye segélykéréseimmel.Na olyat csinált nekem,hogy indítottam volna el a gémet és mikor a START -ra kattintottam (de előtte se) nem látszott a karim,csak a szintje. Mikor betöltött jött a kezdési intro és az első falú. Szedtem le 1 progit, ami visszahozná a karim,de sz*t se ért.
    Igaz még csak Athénba jártam,de azért sajnálom azt az időt ami eljátszogattam vele.
    Ha valaki tudna valami megoldás,akkor válaszoljon.
    Előre is THX!!!
    Üdv. EvilRicky
  • j0nNyKa
    van 20millam es meg eddig 1 darab cuccot vettem kereskedotol, 2 warfare skill + 800 hp-s amut
  • Leslieee
    Baba, ha az illetőnek nincs türelme visszaolvasni, akkor szerinted én keresgélni fogom a saját hozzászólásomat? Ugyan már :D

Én felveszek minden cuccot sárgától, nem kerül semmibe és akárki akármit mond, kurvajó cuccok vannak néha a kereskedőnél. És nem árt ha van egy kis zsé pluszban. Találtam már sok kék cuccott de simán lenyomja őket 1-2 kereskedős zöld némi enchanttal. De persze kinek a pap kinek a papné.

Dio az isten ez csak utánzat, de nem rossz :P

Jah és ha egyiptomban jársz akkor már 2 zsákodnak kéne lennie, ez azért érdekes, mert vagy görögben, vagy egyiptomban hagytad el. Görögben egyből ahogy Delphibe érsz, vagy Megaraba, nem is tom ott adja egy tag de szinte el sem lehet hagyni, nah meg mivel felkiáltójel van a feje felett nehéz nem észrevenni. Egyiptomban meg szintén valahol az elején adja egy ugyanolyan tag.
  • Sheol
    Hát én nem is régen panaszkodtam, hogy nem dob jó varázs cuccot, igaz most találtam végre egy kék ruhát amit tudtam használni. (Meg vagy 40 kéket ami közelharcosnak való.)
    Én még nálad is szerencsétlenebb vagyok ezek szerint, mert az én boltosaim nem kapnak jó árukat. :DDDD
  • Aspyrin
    Köszi, a további kérdéseim helyett inkább ellátogatok a játék honlapjára :)
  • M3nt0R
    Én is elég sokat diablóztam, nekem ennek jobban tetszik az alapja, én mindig is szerettem az ókori mitológiát! De elég nehéz összehasonlítani, mert diabló sokkal régebbi. Majd meglátjuk mennyien játszanak mittomén 2 év múlva ezzel és le lehet vonni a következtetéseket.

Összességében nekem nagyon tetszik ez is, sztem egy szinten van a két játék.
  • M3nt0R
    Ez a pénzes téma: ezt nézem mindig hogy itt mondjátok hogy a kereskedőknél nincs jó cucc. Na én epicen vagyok, Athén felé közeledek egy varázslóval. Eddig a cuccaim több mint a fele kereskedőtől volt/van. Nemtudom hogy lehettek ekkora mákosak, de nekem nem dob normális varázs cuccot... a lóvé meg olyan dolog hogy 7 millám van, de egy jó bot milla fölött kapható csak.