23078
  • virs lee
    Ha jól belegondolsz, így büntivel sokkal elitebb a cucc, mert csak az fogja használni aki megengedheti magának a -60% életet, nem fogja ész nélkül mindenki felpakolni.
  • ity
    Egyébként meg nekem most éppen 128% életet ad pluszba az Oak.
    Az amu meg leveszi az életem 60%-át?
    Na bumm, mekkora veszteség, hogy csak 3500 életem marad :)
  • virs lee
    Itt meg mf-et nem tudsz venni.
  • virs lee
    Kaland, játék, kockázat.

// Nilván azért van a sok minusz hogy ne orrba-szájba azt használd. Van elég táp cucc így is, nem kellenek übertápos csaló itemek. Olyan nem kéne hogy mindenkit kinyír induláskor, és mindez lvl1?
  • ity
    De dióban nem is tudsz boltban venni olyan cuccot ami xp-t ad.
    Ráadásul ott a max 10%-ot kaphatsz (annihilus) meg esetleg még plusz 5-10 botból, de akkor már tényleg erősen mínuszba mennek hellen ott is resistek.
  • j0nNyKa
    de hej, dioban a jo cuccert cserebe nem -%okat kaptal
    itt egy kis xpert CSUNYA -okat kapsz (vedd bele azt is, hogy nemcsak leveszi azt a bizonyos hpmennyiseget, meg a regent, de azt is elveszted, amit 1 masik, nem xp-s, jo amulett adna)
    ez igy osszessegeben ORIASI minuszt jelent (raadasul ott van a penz is, amibe kerul)
    szoval azert ez nem egyelo azzal, hogy dioban 1-2 cuccot lecsereltel mfesre (es ugyanugy gecieros maradtal :D)
  • ity
    Hát nem tom.
    Direkt azért raktam be a képet, mert nálam bár a skilltáblán valóban kevés az élete, a quickbaros shoton látni, hogy ott helyesen írja ki.

De akkor ezexerint van akinél nem. Nem vonom kétségbe.

Az viszont biztos, hogy én soha nem láttam még legendary-n elesni a farkasaimat 1 ütéstől, szóval biztos, hogy mindig fullos élettel szaladgálnak.
  • virs lee
    És? Valamit valamiért. Te nem dióztál sose? Ott is ha mf-elni akarsz, lekerül a sok tápos cucc, megy fel helyette az mf szerkó, ami nem tud semmit csak mf-et. Nyilván jóval nehezebb úgy irtani, de ez az ára a jó cuccokhoz jutásnak, nehogymár ingyen legyen. Itt meg az extra XP-t fizeted meg. Nem kötelező használni.
  • dudovec
    es nem -20% hanem -21 es nem % , ami nagyon nem mindegy:D
  • dudovec
    ity , de ha rarakom a skillt akkor, es beteszem hotkeyre.. ott alul is 200 at ir , pedig +1 nature skillem is van , szal alapba 2 es lesz (1000 nek kene lennie)
  • dudovec
    igen ,epp ezt mondom.. ezert 20 milliot .. a +30% xp ert , es azert mer lefelezi az eleted , esmeg azis megy le folyamatosan... hat gg:D
  • ity
    A farkasok élete mindig fullos, akárhogy variáltok.
    Csak a Skill táblán jelzi ki rosszul.
  • SötétBarom
    -60% health az elég komoly. Meg a -20% regenaration..
    Kiemelem MÍNUsz 60% health.
  • virs lee
    +30% XP, az elég komoly. Mi ebben a gond?
  • j0nNyKa
    hm, beleptem, megneztem
    normalisan 3k hpja van legendaryn a farkasomnak, VISZONT
    odamentem a skillvisszavonos csavohoz, levettem roluk 1 skillt
    semmi gond, csokkent a hp 1 kevessel
    visszaraktam a megmentett skillpontomat a farkasra, es voila ! alig parszaz hp
    tehat ja, ez bugos :]
  • dudovec
    kepet ugytunik nem rakta be , itt a link

http://preview.bkiss.photosite.com/~photos/tn/2885575_1024.ts1153662669322.jpg
  • dudovec
    Nah , lecsavartam az act1 es telkint epicen , masodik probalkozasra. levettem a lichkingrol a pontokat kitoltam a termiont aztan kb 1 perc alatt szetlottem , mer ugyvettem eszre , hogy a life eaterekbol gyogyitja fel magat , de maxolt termionnal 2 lovestol szetesnek , szal megidezi oket , de rogton szet is lovom igy nem tud gyogyulni , es ugy lattam ha odallok elé , es én tankolok az outsidernek , akkor engem baszogat es nem mind controllozza , szal ugy 15 health/mana potival rövidre is zártam a csavot , persze kalap szart dobott , dehat ezt mar az actbossoktol mexokhattam . hogy 1 szaros zold cuccot se dob , de bezzeg 1 bone pile , amit veletlenul nyitok ki kb.. azmeg kéket dob :D

Tovabbi eszrevételekrol annyit , hogy kezdtem 1 harcost is , es a minoan labirinth elott normalon , jon az a sok mechanikus katona + 1 boss. Namost ertem mar menem emlekeztem Talosra.. ugyanis normalon ugyanakkora a boss mint ok , es nem 1 nagy durranas , epicen pedig Talost ad helyette , es 50 es szintu:o

Tovabba , van amikor egesz egyszeruen nem hajlando summonolni a lenyt akit akarok , pedig maxon van a manam , es rechargolva van , de nem akarja meg idezni , kikapcsolom az egyik aurat , visszakapcsolom es maris lehet idezni.. erdekes bug.

Tovabba a zöld(rare) cuccok elvileg full randomba generalodnak , erdekes modon soxor talalok 1 az 1 be ugyanolyan cuccot ami rajtam es meg a % ok is full ugyanazok, illetve ugyanolyat arul a kovacs is soxor..

Es ami a leg kiabranditobb , hogy amikor atmesz epicre , kb a summonolt lenyeid elete meg 4-5x annyi lesz , namost ez faszan mukodik a lich kingnel is , no meg az outsidernel is.. nade a farkasnal amig nemvolt rajta skill , kiirta epicen hogy 1 es szinten 900 elete lesz , ratettem egyet , erre azt irja , hogy 200 health ja van , magyarul valami bug folytan nem szorozza meg , es ez az ijasz csajra is igaz.. hiaba lepek be ujra , v csinalok barmit , ez a szorzo valamer csak a spirites summoningjaimra akar hatni , a naturosokra nem.. pedig az a masterym is max... szal itt kb ledobta az agyam az ekszijat.. (valoszinuleg emiatt nezte be Jonnyka is a farkasok eletet...)

Panzer. kosz a tippet , kicsit atrendeztem a cuccokat , meg a skilleket , most elegge ut a kari , 240 str em van ,egy allat cipo miatt raktam ki , 700 as intet mondtal , h annyi kene legyen , nekem 380 volt.. kicsit atdolgoztam a dolgokat , szal felment 540 korulre.. ha jolcsinalom lehet meglesz az a 700 lvl 42-43 ra ami vegulis nem annyira nagy lemaradas.

Jah es megvalami , ezt a cuccot epic elejen akarta ramsozni az arus.. cirka 20 millaer , enmeg fogtam a fejem h "WTF".. check it out.
  • j0nNyKa
    igen mar rajottem, nem is figyeltem, hogy no a hpja a summonoknak szintrol szintre
  • j0nNyKa
    1 pont az nagyon keves %
    viszont ha maxon van, az ugye noveli a %-ot, es ha jo nagy attack speeded van (nekem olyan 130%), akkor eleg gyakran beadja, kb 2mp-enkent
  • zsirfecske
    j0nNyKa: szóval szted süti. 1 pontom van benne de nem igen látom, hogy robbannának a nyílhegyek... na megnézem akkor, kösz
  • Sir Quno Jedi
    Már epic-en is jóval több HP-ja van a summonoknak, most néztem, hogy majdnem annyival mászkálnak így duplázva, mint én. Sokkal jobban bírják a gyűrődést már a karimnál is.
  • hawkie22
    Skacok, a Hamachit hogy kell beállítani a netes játékhoz?
  • Sephi
  • robotnyk
    eddigiek alapján a coop storyja ugyanaz, cdkey lehet ugyanaz, 1.08at tegyétek fel
  • Sephi
    Na ma vagunk neki a haverral. Kerdeznem a kovetkezoket. Osszekotunk ket gepet es ugy akarunk coop mondba jaccani.

A coop mod storyja elter a singlitol? Ugyertem hianyzik valami belole?
    Ahhoz hogy ketten jaccuk , az instalnal ket kulombozo key-t kell hasznalni es aztan menni fog nemdebar?
    1.8 -as patchet rajuk ra fel vagy sem? (megvan a crack)

Elore is kosz a valaszokat.
  • ity
    Kezdem kétségbevonni, hogy ismered a Nature Masteryt. A saját karidat sem ismered? :P

Normálon annyi az élete. De nem Legendary-n.

• j0nNyKa
    nem akarlak elkeseriteni, de a farkasnak 700 elete sincs 20as szinten
    amire rajon az oak, es kb 2k health-et sem tudsz neki osszehozni, nemhogy 7en
    eros a farkas, de a nagyotmondas azert nem kene
    zsirfecske: alapskill !
  • zsirfecske
    a hunter 'Scatter Shot Arrows' skilljét vki kimaxolta? nekem nem tűnik hatásosnak 41 piercing dmg repeszenként 12 skill pontért. főleg, hogy gondolom a + százalékos pierce dmg-ek nem vonatkoznak erre ('Puncture Shot Arrows' pl). vagy tévedek? szóval megéri vagy sem? (talán a bleeding + poison jobban bejön rogue mastery-vel)
  • ity
    Mármint a farkasok élete annyi, most fejből nem emléxem pontosan, de 3200 fölött van vhol, arra jön rá az Oak amitől közel több mint 7k élete lesz. És mivel ugye nature, így lehet gyógyítani, szal tényleg majdnem halhatatlanok.
  • j0nNyKa
    hagy irja :]
  • zizz21
    Nekem miért nincs ilyen sisakom meg pajzsom???
    Hja,és hát ez tényleg stílusos! K*rv* jól néz ki!!!
  • DooDoo
    Mint mondtam más írta itt hogy 8000 élete van és 2ezer vmennyi életnél ez bekapcsol neki és akkor szinte halhatatlan lest stbstb..
  • ity
    Shard, Squall és Core Dweller maxos mindennel együtt. Cast speed 258%.
    Én spec a Volcanic Orb-ra szavazok. Jól sebez, stun-ol és viszonylag gyorsan visszatölt (főleg ha van csomó -% recharge cuccod, ami ugye alap egy varázslónak).
    Az egyetlen komoly kihívás jelenleg a pierce resist (-92%).
  • j0nNyKa
    nemtom mennyire tunt fel, de a survival instrict a farkasidezesben van
    tehat akkor.. akkor.. akkor ? akkor a farkasra vonatkozik
  • DooDoo
    jól sejtem hogy natureben a survival instinct csak petekre vonatkozik? mert anno még itt vki nagyon számolgatta hogy mennyi életnél akiválódik nála meg ilyenek, de én direkt figyelem egy ideje, és nekem nem jött be pedig tuti 33% alatt volt az életem...
  • j0nNyKa
    b-a-r-o-m-s-a-g
  • virs lee
    Hát nemtom, időnként 6 skillt látok elosztandóban, pedig nem szoktam tartalékolni harcossal.
  • j0nNyKa
    sztem ez ipari baromsag, hogy tobb skillpont megy
    naturet, vagy rouget adjal hozza
  • virs lee
    Van egy olyan skill amitől nagyobbat sebzek ha rámbasznak (%-os eséllyel), ez is olyan aura jellegű, jól megfér az onslaught aurájával, vagy felülvágja azt?
  • virs lee
    Oké, skillpontom az van bőven, úgy vettem észre a warfarenak 2 (vagy 3?) szintenként duplán oszt skillpontot (cserébe szinte semmit nem ad a masteryje (+2 str, +2 dex, némi life), szal nem csít).

---

Warfare mellé gyógyításra menjek nécsörrel, vagy a defense-es kolosszusra? Dual wield lévén mást sztem nem is nagyon tudnék hasznosítani a defenseből, bár a kolosszus egymagában is komolynak tűnik. Feltéve hogy nem 200 év a cast delay hozzá.