23078
-
teljesen tokmind1, hogy melyiket szeded
lenyeg, hogy ne crack-eld, hanem curerom-mal inditsd, es igy nem fog fagyni soha, illetve patchelni is tudod gond nelkul
ofkorsz peccs utan sem kell crackelned.. -
Hát az a google-ba,de próbáldd meg a gamecopyworld-ön,ott biztos van,sőőőt...
A patchelés sem eccerű,úgy kell,h mielőtt crackelsz meg bármi,bemásolod a patchet a játék könyvtárába az eredeti exe mellé,azt elindítod és megnyomod a bal gombot(ne lepődj me de nem látszik majd a gombokon semmi). Aztán ha szerencséd van és nem ír ki semmi hibaüzit,akkor jöhet hozzá a crack. -
és a patch crackje jön rá utána ha jol gondolom. az hol van? -
Hátt crack van hozzá az tuti,de az asszem csak a patch nélkülihez jó. De patchelni kell,h ne lépkedjen ki meg ne fagyjon le folyamatosan. De Miután leszedted ne crackelj meg ilyenek,hanem akkor kell patchelni egyből. -
A GameBansheeben Nektek is csak Görögországról meg Krétáról van térkép??? (tom,h hülye vok nem kell mondani... elég az igen vagy a nem :p ) -
és ez egy csomagban fenn van a gamezen? reméljük. -
Sztem a RELODE-est! Meg rögtön hozzá patch-et is! :p Aztán meg a patch-hez Crack-et! :D:D -
Kérdés: van egy csomo verzio a játékbol, melyiket szedjem le? gamez.fee.hu-n regelnék asszem. ötlet? -
a mozgás rettenetes, de a grafika szebb (2006ot irunk, lassan 10 éves már a diablo) -
dudovec #3392 nezem a gamebansheen , hogy a shieldek a fegyverek koze vannak sorolva. de gondolom nemcsak azert mert aztis kezbe rakod ,merthat sztem inkabb armor kategoria lenne , mint weapon... de ahogy latom van kiirva pl: 80damage ,a blokknak a sora alatt.. ez azt akarja jelenti h pajzsal is kepes sebezni , ergo ha bejon a dual weild a warfarenel akkor egyszerre benyom egyet a kardal es a pajzsal is? mer ez esetben a blokk miatt lehet jobb igy mintha 2 fegyver lenne benn.. -
eleg, ha felmesz varosba, es akkor lejon rolatok a fertozes -
itt nézz körül. így konkrétan necro nincs, de több kaszt is tud idézni -
Van benne egy-két izgis kellemetlenség. Pl. a plague lordok, ha már mondjuk 5 fős csapattal mászkáltam (1én+3farkas+1nimfa), rám/csapattagra kasztolnak fertőzést, utána az egész csapat bedöglik és a fertőzés "örökké" tarthat, mivel mindig újra mérgezzük egymást. Először 40-50 health potion-t meg iszonyat mennyiségű gyógíítást ellőttem, de a további harcok során mégis elhullottunk így. Aztán rájöttem, hogy ha minden idézést megszüntetek, akkor idővel már csak ugye én leszek fertőzött, ha annak a lejártát ki bírom bekkelni, akkor túlélem. Jó még a kilépek a gammából effekt is, illetve nagy hirig esetén nem árt elteleportálni. Szal. van az úgy. -
éljen, akkor szabad kimaxolni a skilleket. télleg elég láma kérdés volt, hááá -
dudovec #3387 Na egypt telkint is megfektettem vegre epicen , behaltam parszor , azok a sugarak igy omg.. azonnal kinyir , lehet jobb is h nemraktak bele hc t :D mondjuk anno dioban is lehaltam eleinte softcoreban , aztan hc ztam 3 evet , eshat interrupteden meg duelen kivul nemigen haltam , szoval lehet ebbe is csak bele kell jönni..
Nagyon tetszik h epicen bead olyan főellenségeket amiket normalon nem adott , bar az nem tetszik h az ien speci bossok rendszerint hazavagnak.. egyptben van valami barlang az oázis mellett , valami kincset kell megkeresni... na itt beadott valami repkedő orias denevért , kb akkora mint a fel kepernyo , nem ad annyira vészes pofonokat , de 1x csak lő 5 ien nyil szeru valamit ami sok iranyba megy , es abbol ha 1 eltalal , akkor sebez kb 2500 at es a maradek 500 hp mat azonnal le is viszi mer mérgez. lehaltam v 5x mire megoltem , ami vegul ugy sikerult h idezgettem az outsidereket , rohangaltam korbe korbe ien kőrakas korul , o meg utanam... a lenyem meg kb 5mp ként ratudott egyet utni , szal jo 6-7 perc fogocska utan kifekudt , maskepp nemtudtam megolni , hisz 1 lovessel megtudott olni. aztan vegul kinyiffant , kinyirtam mindenkit ott a barlangban , kinyitottam az osszes ládát , persze fullfos drop , megcsinaltam mindent , de megsincs kipipálva a quest , ugyhogy a tokom is kilett az egesszel.
mas. aki otthon van championban segithetne. 2 kezes fegyverhasznalatra gyurok + ww meg meg a legelso passiv. ezek gondolom alap h max , van meg 1 masik aminek ien balta az ikonja , amit be lehet tenni alapertelmezett tamadasnak.. aztis kikell gyurni? illetve ha azt hasznalom akkoris mukodnek a passiv dual wield skillek ? a natur resznel gondolom eleg az oakot kimaxolni , v szuksegem lesz onnan masra is? ugyanis ha nem akkor eleg az a par pont a nature masteryre ami az oakhoz kell , a tobbit meg meg ratolhatom a warfare kepzettsegre , igy egy igazan kemeny legényt faragva. elore is kosz a helpért
-
És lehet csinálni nekrot? Az lenne a csúcs ha ittis lehetne 10-20 csontival rohangálni mint a Diabloban csak ezerszer jobb grafikával :P -
Varja #3385 Jajj még egy kérdés. Vki belinkelte ezt a legújabb patch-et. Hát bejött vmi menü két gombbal, amelyeken nem volt semmi írás, meg úgy általában az egész felugró menüben nem volt semmilyen írás. Így nem is tudtam az új patch-vel semmit sem csinálni, viszont amióta elindítottam a játék 20-30 percenként kilép. Ez így volt a kezdetek kezdetén is, de aztán szintén itt vki belinkelt egy házilag készített javítást és az megjavította a kilépést, gyorsította a játékot stb. Csak most meg nem találom. Ja a kérdések: nektek is volt ilyen tapasztalat az új patch-vel? Kb hányadik oldalon lehetett az a házi patch. Kösz -
Varja #3384 Azt azért nem mondtam, hogy megközelíti a Diablo feelingjét. Csak azt, hogy sztem. vahn olyan jó. A hangulata ennek is nagyon jó, de más mint a Diablonak. Sztem jobb, de ennyivel frisebb játéknál ez már elvárható. A nappal-este hajnal-virradat sokat dob rajta. Szörnyekkel úgy vagyok, hogy amik vannak azok jól illeszkednek a görög mitológiához, de nem túl változatosak. Azért az unalom határát messze nem érik el. No meg aztán még csak görögo. végén vagyok. -
Fú -
Fú skacok remélem hasonló véleményen leszek énis...Ott az 57. oldalon azok a képek naggggyoooon bejönnek :o) -
virs lee #3381 Van amiben igen, van amiben nem. -
nekem naon bejött 
-
Milyaz :D
Aszondod jobb is? -
virs lee #3378 + -
Megközelíti a Diablo feelingjét? Mert így képek alapján nagyon jónak tűnik!!
Most töltöm a RELOADED verzsönt. Lehet, hogy már csak holnapra jön le :S
Szóval mennyire "Diablos" ? -
virs lee #3376 Azért értékes a ritkaság mert nem minden bpzótban van. Az egyik véglet a dio2, ahol semmit nem lehet botozás meg dupolás nélkül megszerezni, a másik meg a NWN, ahol minden bozótban +5-ös kard esik. A kettő között a jó, legyen exkluzív a cucc, nehéz legyen kitermelni, de belátható időn belül hozzá lehessen jutni. -
virs lee #3375 Lol, a dióban is hellen kezdesz? -
Tényleg tré a drop,állandóan csak a sárga meg a fehér meg a szürke meg a mittoménmilyen szarok és közülök nulla hazsnálható. Sehol egy kék v egy zöld. Na jó azért züld jön néha... :D -
legendary szornyek kb 35os szinten indulnak, gondolom a program sem akarja, hogy 1es karival rohangalj ott
... ahogy te sem -
Varja #3372 Sziasztok! Sztem jobb a játék mint a Diablo 2 volt. Vagy inkább ugyanolyan jó. Persze szebb meg sokkal változatosabbak a pályák. Nem lesz ugyanolyan "legenda" mert azért mégiscsak másolata a Diablonak, tehát újat nem nagyon mutat. De azért nagyon jó. Amúgy a legelső szinten megyek, de csak azért, mert nem engedte első indításkor hogy legendary vagy epicen csináljam. Ehhez végig kell vinnem első szinten? És a karakteremmel mehetek majd felsőbb fokozatokon? Mi lesz a különbség a két nehezebb szint között? Erősebb rémek vagy lassabb fejlődés. Amúgy 17-es szintü harcossal játszom és eddig csak a kétkezes trükköket fejlesztem. Már lassan kivégzem ezeket. Szerintetek érdemes vmi új irányba fejlődni, vagy más harcos képességeket fejlesszek. Tudom elég sok kérdést tettem fel. Ha válaszoltok kösz. -
Hadrius #3371 lenne 1 kérdésem honnan tudom pls müködik egy skill amire kivan irva 1 mana / sec de nem varázslat szel nemlehet berakni csak nemlátom hogy a pet vagy a manám fogyna kor honnantudom hogy müxik a spell pl a farkasoknál a marcangolás vagy a spiritnél az idő foga -
virs lee #3370 5? Dióban 5000-ből nincs 1 értelmes. -
Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED -
termeszetesen dob rajta, tehat igen, hulye kedes volt -
ity #3367 De igen, dob.
Ez a lényege. -
nemá, level 30 és csak az íjam kék, meg talán egyik armor. folyton olyan fegyvereket dob amik nem kellenek.
amúgy hülye kérdés de ha 12/12 egy skillem és van +1 cucc hozzá akkor már nem dob rajta ugyi? -
bloodrayne2 #3365 Hello!
Kéne egy kis segítség játszottam egy karakteremmel (férfi) és ujraindította magát a gép és amikor vissza léptem e játékba 1. szintes nő volt a karakterem helyén most mit csináljak?? -
Hadrius #3364 szerintem annyira nem szar a dropp én 13 lvl vok és csak kék cuccaim vannak szinte
-
120+afa -
Nahat mindent kiprobaltunk es nem megy. Most vagy mi vaunk naon benak vagy a jatek szarul van megcsinalva.