23078
-
ity #3921 Ez "természetes". Az Elementalistámmal szinte csak str req-es dolgokat találok, Assámmal meg csak int req-eseket. Még jó, hogy van haver akivel utána multiban ki tudom cserélni az így talált cuccokat :)
Egyébként a boss runok ilyen szempontból kifizetődőek. Elég vegyesen dobnak néha. Persze act1-ben még ne várj túl sokat azért. Sztem el is rontaná a játékot, ha nem kéne "megszenvedni" a jobb cuccokért.
Türelem, jó cuccot terem :) -
Magyarítás vár6ó??? -
ity #3919 A Reloaded-es változathoz nem kell mini-image. Ahhoz a patch-elésnek megfelelő crack kell. (GameCopyWorld) -
ity #3918 Spoiler?
Azt hiszem általánosságban elmondható, hogy mage kaszttal (talán bármelyik típusával) lényegesen könnyebb a játék, mint közelharcossal. Pontosan azért, mert a bossok többsége közelharcban jó. Mágus kasztoknak általában van(nak) jó erős summon(ok) és a bossok miután rástartoltak, távolról ki lehet őket végezni egész gyorsan.
Epic-re már nem emléxem, (de nem rémlik, hogy bármi gond lett volna ott) viszont Legendary-n olyan 50-es szint környékén értem oda az elemntalistámmal Talos-hoz. Bár tény, hogy elsőre elszámítottam magam és elkapott a lángcsóva, így onnantól a stun miatt már halott is voltam. Második nekifutásra viszont ugyanez fordítva. Dweller lekötötte a figyelmét, Squall alá tolva, Shardokkal megszórtam és kész volt. 10 mp-nél nem élt tovább. -
kuks #3917 Help pls!
H
ol találok mini imaget? és az jó a relodedes változathoz is? -
virs lee #3916 Nekem eredeti dobozos bolti játékom van, az idegesít hogy még ez is wareznak néz. -
kuks #3915 hol találok mini imaget? és az jó a relodedes változathoz is? -
kuks #3914 hol találok mini imaget? és az jó a relodedes változathoz is?
-
Crash88 #3913 BASZUS:D
van egy 13 as warfarem és allandoan csak enegys szarokat találok de már annyira idegesit !!!.semmi jo kardot vagy vmit még nem találtam és a harc sokszor már kínszenvedés.Vki tudna vmi biztatót mondani hogy később mi várható(most act 1 ben delfi elött vok nem sokkal).Elöre is köszönöm. -
szedd le a cureromot -
hunter+rogue vagyok, epic act1, lev39-en 400 alatt sebzek csak és kezdek folyton meghalni a bossoktól. sajnos nagyon cucc függő ez a kari és mivel engem is kiröhög a drop kezdek bajban lenni. eddig csak egy jobb kék amulettet és két low-end kék nyilat dobott többi hasznavehetetlen, zöld, vagy olyan set item amit sosem fogok tudni használni grr...
SPOILER:
knossos palace-nél az óriási automatio champion most gyakott le a tűzviharával 3-szor egymás után, kíváncsi lennék, hogy ez egy mage kasztnak mennyi idő alatt fekszik be... -
eddy92 #3910 Nekem valamien okból nem akar felmenni a patch pedig ugy van a játék ahogy felrakta eredeti exe-vel és a patch azt irja ki hogy "The Titan Quest updater has encountered an error" reloaded verzióval -
virs lee #3909 A mai csúcs: háromból kétszer wareznak nézi az eredeti dvd-t. Eszemfaszom megáll... -
kuks #3908 hol találok mini imaget? és az jó a relodedes változathoz is? -
virs lee #3907 Időnként az eredeti dvd-re is azt írja ki hogy tegyem be az eredetit. -
eddy92 #3906 Nekem valamien okból nem akar felmenni a patch pedig ugy van a játék ahogy felrakta eredeti exe-vel és a patch azt irja ki hogy "The Titan Quest updater has encountered an error" reloaded verzióval -
ity #3905 Sztem az Nymph-re 1 pontot tegyél a passive-jaival együtt. A farkasokat meg padlózd :)
Lényeges javulást fogsz észlelni, aztán utána majd tovább lehet gondolkozni, ha még ez is kevés lenne. -
marshall1975 #3904 Hát kéne 1 kis tanács. Nekem rouge+ Nature Karim van és a kivérzésre meg poisonra kuldtem a pontokat meg az illyász társamat padloztam fullig pontokkal. epicen vagyok akt 3 at kezdtem el de 10 percenként meghalok 1000 felett sebzem a védelmem 350 korul van 45 a blockom meg alatta is 300 koruli a védelem értek.
a kérdésem a következő MIAKURVAANYÁÉRT ilyen aránytalanul köcsög a játék? nem dobál semmi komoly cumot pedig futottam pár kört a pályákon sőt "lopni" is bejárok a netre:D de semmi extra, még 3 hete kaptam egy jo lándzsát 191-199 ig sebez lila meg csomo jotulajdonság van hozzá akkor azt hittem ezzekl végig futok, de azt hiszem 3x ilyen jo fegyokéne és 3x erösebb védelem... nem tom mit tegyek .... de igy nincs kedvem jáccani pedig napi 5-8 óra között lenyomok:D -
Skeeter18 #3903 A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következő programot nem lehet végrehajtani (10000).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=10000&l=hu címen.
-Ezzel a hibaüzettel találkozott már vki??? Az után írta ki, miután felraktam a Hamachit, és el akartam indítani a gamet. AZóta leszedtem a hamachit, de ugyan ezt írja ki, és nemtok jáccani!!! :SSS HELP PLS!!! -
ity #3902 Igen, addig él a hatása, még rajtad van a pajzs. És igaz, hogy ha 1 pontot tesz rá csak az ember akkor méghamarabb leamortizálódik tűzsebzés hatására, de nekem pl még így is elég sokáig fent van. 3+ tűz skill van, 148-at véd így. Viszont nem szabad elfelejteni, hogy Legendary-n is sikerült összeszednem a 80% tűzrezisztet. Ha minden igaz, előbb a resisteket nézi a progi, így számolja a sebzéseket. Így 80% Fire Resist mellett, már nem tűnik olyan kevésnek az a 148-as védelem sem.
Az a 15% dr mindig él, ha fizikai támadás ér, megszűnni viszont csak akkor szűnik meg, ha tűzzel támadnak, márpedig nem mindenki azzal támad. Újra feltenni pajzsot meg nem tart semeddig, ha mégis lejár/lekopik. -
Nincs vkinek kedve hostolni egy gamát? -
Mindenkinél müxik a Hamachi? Mert haverral próbáltuk de amikor én hostoltam, akkor neki töltés közben lépett ki azzal h megszakadt a kapcsolat a szerverrel, amikor meg ő hostolt, akkor nekem nem is látta a szobát :( -
Vente, akkor csak egyvalami lehet. Nem azzal a seriallal telepítetted a gamát amivel először (a karakter serial függő). -
!!!
1. Hamachi [[URL=http://63.208.197.224:10080/files/HamachiSetup-1.0.0.60-en.exe]Letöltés[/URL]]
2. Feltelepíted -> Bal alsó sarokban "power" gombra rákattintasz! Kreálsz egy nevet.
3. Jobb alsó sarokban van 2 gomb, a bal oldalira kattintasz ->Join existing network!
4. Network name: TitanQuest-HU
Network pass: akarmi
5. Utána elindítod a game-t, ha joinolni akarsz -> Join game -> LAN -> START
Hogy ha szervert csinálsz amire többen feljöhetnek Host game-> És ott tudod beállítani a szervert!
!!!
-
virs lee #3897 És meddig resistel 15%-ot, amíg el nem éri az leírásban megadott absorb mértékét? 1-es szinten vmi 115 sebzést vesz le, ez már nighton is csak 1 komolyabb ütés 15%-a. -
virs lee #3896 OFF
Hát nemtom, én mindig olyannal jáccottam ami teccett, classicban is sorciztam, pedig akkor az nagyon nem volt táp, sőt... LOD-oztam is egy darabig, de az már nem nagyon teccett, amikor végképp átvariáltak megint mindent az 1.10-ben akkor beintettem, annyira már nem köt le a game hogy megint minden előlről kezdjek. Ráadásul a LOD óta a csapatjáték is nagyrészt megszűnt, többnyire csak runolás van, illetve botozás (meg gondolom a dupolás is maradt ahogy volt a carrion song meg +7-es soj óta). -
ipacs #3895 Hell! Én 1.01.el jászom asr+mini cd-kép+Prot Stop és nem lépeget ki csak 5-6 óra game után.... -
ity #3894 Ez mind igaz, amit a védelmekről írsz. De mint mondtam, engem senki nem tudott megállítani, (lelassítani is csak nagyon-nagyon kevesen) ezért gondoltam nem kell támadó tűzvarázslat :)
Inkább a Dweller-t tápoltam fel helyette fullosra. Nekem bejött. De nem vitatom, hogy máshogy is fel lehet építeni működőképesre a karit. Sőt, szinte biztos, hogy lehet.
Amúgy a Heat Shield-nél a 15% dr, már 1-es szinten is él (nem növekszik). Így arra viszont mindenképp érdemes rátenni sztem 1 pontot. -
vente #3893 Nah csináltam 1 uj karit aztán a régi mentéssel felülirtam az ujat de megölik 1 mást mert nincs semmi amikor belépek a game be -
ity #3892 OFF
Nem a manaburn-ösök érnek oda, hanem én teleportálok bele a kellős közepébe egy ilyen csoportnak (még hc-ban sem vagyok hajlandó maphacket használni, nem tudom hova érkezek).
Egyébként nekem pont azért jött be az összes patch dióban, mert mindig megvariálták a skilleket. Mindenki anyázott, hogy übertáp karija xart se ér patch után, én meg vigyorgó fejjel új karikat kezdtem :)
Meg aztán a haveri (klán) baalrunokat (ahol szóba jön egyáltalán a teleportálás/manaburn probléma) privát nyomjuk/tuk. Minden cucc saját talált tárgy, stb. Nincsenek annihilusok minden karinál. Egész klánnak van 1, saját drop. Cuccok ugyanígy. Nincs pl egyetlen enigma sem, (vagy bármi ilyen cucc) hiszem sem jah sem ber runa nem esik minden bokorból, stb. Mi haverokkal így látjuk csak értelmét. Na meg persze kizárólag hc, különben elveszik belőle minden kihívás. Most, hogy ami megtalálható volt, mindent összeszedtünk, 90 feletti karijai vannak mindenkinek, már nem is gamélunk. Majd ladder reset után, mikor nulláról kell megint indulni.
ON -
vente #3891 ok kössz megpróbálom -
Miért van 1.10es patch? :D 1.11 az, de töltsd le 2 sec az egész.
Vente csinálj egy új karit, és írd át a régivel. -
Titan.Quest.Update. 108_to_110 megvan valakinek? -
vente #3888 heló van 1 nagy gondom a gépem ujra lett rakva és a mentéseket a my games ből le mentettem de sehogy se akarja beolvasni vagyis nincsen se kari se questek
PLS SEGÍTSETEK!
KÖSSZ -
Skacok segítsen már vki! Hamachi + lan para.
Először én Hostoltam, haver látott is, join, tölt vagy 10 percig aztán kiírja h elveszítette a kapcsolatot a szerverrel.
Utána ő Host én join, de nálam még a szobát sem látta.
Ha vki tud megoldást pls írjon.
Kösz -
virs lee #3886 Maxos fire shield 245 dmg-t absorbol, az hellen kb. fél lövés se lehet, és 12 értékes pont elment rá. Aztán ott az energiapajzs 394 absorbbal, szintén 12 pontért. 24 pont, és cserébe 2-400 sebzéstől megvéd fire + cold + light ellen. Hááát... Ennyiből majdnem a fireball is kijön, az legalább sebez. Ha elég lenne az egyiket maxolni, és durvább absorbot, valamintminden elem elleni védelmet adna, akkor oké, de így? -
Ity, én nem is a patches verzióra gondoltam, már bocs.
Én a szimpla 1.01ről beszéltem, és mivel minden nap olvasom a hozzászólásokat, nem kell visszaolvasnom, de azért köszi a lehetőséget:)
A patch után nekem SEM indult el a játék, én is a 1.08 fixed exe-t használom értelemszerűen. De ezt nem említettem mert úgy gondoltam ha nem indul el neki a patch után, alap h leszedi és azzal futtatja. Viszont vkinek megy anélkül is. -
virs lee #3884 Nemtom, mana burnosok nem érnek oda. Megjelenés óta diózok, van benne tapasztalat. :) Viszont a LOD óta egyre kevesebbet, az 1.10-et már kipróbálni se volt kedvem, annyira szar, egysíkú tápcucc pwnz a game hogy nem mozgat. -
virs lee #3883 Hát ez tényleg loál. -
ity #3882 Jah, igen, még 1 gondolat erejéig visszatérve a többi kérdésre, A pontkoat egy ideje már csak ilyesmikre teszem, amiket írtál, strom-nál is erath-nél is, a védelmekre. Bár legendary-n ezek már sokat valóban nem érnek, de igazából már nincs mire rakni, maxos amit akatam. Egy támadótűzvarázslatot meg kimaxolni viszont már nem lenne elég szint/skill hozzá sztem.
Stone form párszor megmentette már az életemet, de nagyon nem tetszik benne, hogy kis késletetéssel húzza csak fel magára. Bár ha rögtön tenné, akkor viszont valszeg túl erős lenne, vagy nem tom...
Viszont a Heat Shield 15%-os Dam Red-je jól jön, mert az nem a tűzre vonatkozik hanem fizikai sebzésre.