23078
-
ravenshoe #4161 Úgy látom még mindíg sokan szenvednek a játékkal,hogy kidobja őket.Na nálam megszünt ez a probléma.Tehát:nekem a Reloaded verzió van meg,ezt feltelepítettem majd ráment az 1.08 patch és a végén az 1.08 patch-crackje.
Az 1.11 patchet senki se telepítse addíg amíg nincs hozzá crack.(nézni a gamecopyworldöt és imádkozni minden nap.)
A konfigom:6600 GT,3.0 Ghz CPU,1 Gb RAM.
Néha swappol de nem vészes,ja és soha nincs crash! -
ity #4160 Ha a tulajdonságok kikódolásán a mastery-k kiválasztását érted, akkor sehogy, abból ugyanis csak kettő lehet max.
Ha másra gondolsz, akkor meg jó lenne a játékban használt szavakat erőltetni, hogy megértsük a kérdést :) -
tuladjnoság itt Mastery-t rejt? :$ mert ha igen 2nél nem lessz több :P sry ha közelnemjártam a ddologhoz csak ne mtudtam mire írtad
- kisPocok - -
ity #4158 Ez a minimum, hogy elinduljon. Ez nem azt jelenti, hogy ilyen gépen élvezhető is :P -
Sam87 #4157 Hali.Köszi a tanácsot,de igy se jó.Még mindig nem tudom hogy lehet uj tulajdonságot kikódolni.Már a 26. szintben járok,de még csak két tulajdonságom van.Kérlek irj minél hamarabb.Előre is kössz!! -
rgerg #4156 Köszi
-
minimumnál minden fejlesztő alákamuzik, mint a kocsi fogyasztásával, szal :) -
Sry, akkor tévedtem, van iylen, próbáld ki akkor! üdv.
- kisPocok - -
virs lee #4153 Nem igazán az ilyen oldschool masinákra optimalizálták. ~~ -
ity #4152 Minimum System Requirements
- Windows 2000 or XP
- 1.8 GHz Intel Pentium IV or equivalent
or AMD Athlon XP or equivalent
- 512 MB RAM
- 5 GB free hard drive space
- 64 MB NVIDIA GeForce 3 or equivalent
or ATI Radeon 8500 series with
Pixel Shader 1.1 support or equivalent
- DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card -
ity #4151 Great Wall -
rgerg #4150 Nem mondod:-)Persze hogy ott néztem meg legelőször:-)
Ott nincs:-D
Az van hogy fook teleportálni,mert akkor általában kidob:-) -
Jó az Lobster.
Rgerg nézd meg a normal teleportjaid között. -
tudtommal FX6és7 -es sorozatot támogat a játék. 5-el szeirntem nem is fut,de lehet tévedek!
- kisPocok - -
Lenne egy egyszerű kérdésem. Vajh egy cele2.4 512 mRAM Geforce FX5200 kombóval működésre tudnám bírni a játékot, vagy halasszam inkább a játék beszerzését akkorra amikor már jobb gépem lesz? -
Patch 1.08 reloaded -
rgerg #4145 Hol a búbánatban van ez a Zhidane városa?Emlékszem hogy volt ilyen,csak nem emlékszem melyok portalhoz van közel....
Honnan lehet letölteni azt a relódid-krekkes peccset? nemtalálom sehol...valaki heeelp,mert bár végigvittem a játékot,de percenként kidob... -
Crash, normal szinten mi? Kit szopatsz ember :D -
tanulván a videókból, én is csináltam pár titan runt, volt egy cold dmges, energy leeches kék staff, meg ez:
2 kék, 5runból kb, kár hogy nem íjat használok :) -
már sok van ^^ nálam is akad, de néha nekem is vannak problémáim a játékkal, nem midnegyik hibáról tehetünk... nem kell azért leugatni mindet!
- kisPocok - -
Crash88 #4141 act 2 elkeztek rendesen droppolni
pl találtam egy kis gagyi amulettet ami cask annyit tud h : 70% All Resistance
+2 to all skills,+10% az erőre ,dexre és intre
jó mi?:D muhahaha -
eXequtoR #4140 Egen meglett utkozbe, imadom h 3 zonaval arrebb van 1-1 küldi lényege mindig bekavar. A masik infot meg kösz vhogy elkerülte figyelmem.:) -
Crash88 #4139 act 1 kivégezve lv 21 en :D
act 2 öt 32 ön fogom
act 3 at 40
ja ez eddig cask normál ha kitartó leszek akkor legendary végére leszek minimum 70 es:D -
#4005 bocsi :))) -
Már válaszoltam a jade-re: #4055
A Gargantuan Yeti barlangja a majomküldis barlang után van egyből. Ráadásul asszem csak arra lehet továbbmenni szal el sem téveszteheted. -
eXequtoR #4136 Gyors leszek, 2 kérdés:
- hol a retekbe van az oriásyeti barlangja, végignyaltam mindent de sehol semmi
- hol lehet hasznalni / mire jo a jage figura
Tenksz. -
amúgy láma kérdés: multi csak coop? cucc-cserélgetéshez nem kell semmi trükk vagy editor? fáj a szívem eladogatni azt a kevés jó cuccot ami potyog és persze nem nekem való. -
Nekem 3 semmi után mindig bedob 2-3 kéket :) -
lenyomtam normal typhon-t 5x és nem adott kéket, így nincs motivációm. ha legalább látnám, hogy néha ad lehet csinálnám. -
persze van... csak 18 után addig a bányában vagyok -
Moyko nincs kedved velem kipróbálni? Mert nekem eddig nem ment és kíváncsi vagyok h müxik-e.
-
őőő meg ha hamachival nyomjátok nem árt LAN-t választani :D
És rengeteg gamét toltam már vele... még nem találkozztam nem müködössel..bár biztos van. -
Sziasztok! Kéne az a zene,ami a végefőcím alatt szól,mikor a stáblista megy! Nemtudja vki,h hannan lehetne letölteni,v megszerezni??? -
DooDoo #4128 Kipróbáltam úgy hogy 10 pont Lich Kingen, 8 Wraith Shell-en hogy tovább bírja, mert láttam videokon hogy ő tankolja ugye Typhont, de így is csak 3-4 ütést bír kb, az alatt meg kb ha harmada életét leviszem már sokat mondtam.. -
DooDoo #4127 Ez se gyenge Legendaryn.. :) -
DooDoo #4126 Na az a helyzet, hogy az oracle-vel eléggé szívok normal Typhonnál, messze nem hal olyan könnyen mint a druid ice shardjaitól pedig eléggé DPS-re tuningoltam (ezért elég kevés életem is van szal elég könnyen halok). Esetleg tippek hogy mit változtassak?
Kari
Skillek1
Skillek2
Lich kingen volt 12 pont de mikor láttam hogy 2 ütésből hal, inkább átraktam a pontokat storm nimbusra, meg wisp passzívjára... -
ity #4125 Helyesebben:
Egyébként akinek meg nem megy hamachival annak általában tűzfal, router gondjai szoktak lenni, mármint azok beállításai miatt nem megy. -
ity #4124 Akkor azon a hivatalos fórumon sok mindent nem tudnak még :)
Kezdetek óta nyomjuk haverral neten, multiban, hamachival, biztonsági másolattal.
Egyébként akinek megy megy hamachival annak általában tűzfal, router gondjai szoktak lenni, mármint azok beállításai miatt nem megy. -
A Hamachi-t elvileg direkt a warezosoknak találták ki h tudjanak nyomulni (mivel a hamachin csatlakoztok egymásra lan-nak érzékeli a dolgot).
Na ha van valakinek kedve és 1.08as verziója van szóljon és hostolok egy gamát. -
ááá.. paszmek..ilyen nincs...
ma jáccani akarok, ha kell magam kebelezem el odáig a dolgot.