23078
  • ravenshoe
    Úgy látom még mindíg sokan szenvednek a játékkal,hogy kidobja őket.Na nálam megszünt ez a probléma.Tehát:nekem a Reloaded verzió van meg,ezt feltelepítettem majd ráment az 1.08 patch és a végén az 1.08 patch-crackje.
    Az 1.11 patchet senki se telepítse addíg amíg nincs hozzá crack.(nézni a gamecopyworldöt és imádkozni minden nap.)
    A konfigom:6600 GT,3.0 Ghz CPU,1 Gb RAM.
    Néha swappol de nem vészes,ja és soha nincs crash!
  • ity
    Ha a tulajdonságok kikódolásán a mastery-k kiválasztását érted, akkor sehogy, abból ugyanis csak kettő lehet max.
    Ha másra gondolsz, akkor meg jó lenne a játékban használt szavakat erőltetni, hogy megértsük a kérdést :)
  • kispancsi
    tuladjnoság itt Mastery-t rejt? :$ mert ha igen 2nél nem lessz több :P sry ha közelnemjártam a ddologhoz csak ne mtudtam mire írtad

- kisPocok -
  • ity
    Ez a minimum, hogy elinduljon. Ez nem azt jelenti, hogy ilyen gépen élvezhető is :P
  • Sam87
    Hali.Köszi a tanácsot,de igy se jó.Még mindig nem tudom hogy lehet uj tulajdonságot kikódolni.Már a 26. szintben járok,de még csak két tulajdonságom van.Kérlek irj minél hamarabb.Előre is kössz!!
  • rgerg
    Köszi
  • robotnyk
    minimumnál minden fejlesztő alákamuzik, mint a kocsi fogyasztásával, szal :)
  • kispancsi
    Sry, akkor tévedtem, van iylen, próbáld ki akkor! üdv.

- kisPocok -
  • virs lee
    Nem igazán az ilyen oldschool masinákra optimalizálták. ~~
  • ity
    Minimum System Requirements

- Windows 2000 or XP
    - 1.8 GHz Intel Pentium IV or equivalent
    or AMD Athlon XP or equivalent
    - 512 MB RAM
    - 5 GB free hard drive space
    - 64 MB NVIDIA GeForce 3 or equivalent
    or ATI Radeon 8500 series with
    Pixel Shader 1.1 support or equivalent
    - DirectX 9.0c compatible 16-bit sound card
  • ity
    Great Wall
  • rgerg
    Nem mondod:-)Persze hogy ott néztem meg legelőször:-)
    Ott nincs:-D
    Az van hogy fook teleportálni,mert akkor általában kidob:-)
  • Leslieee
    Jó az Lobster.

Rgerg nézd meg a normal teleportjaid között.
  • kispancsi
    tudtommal FX6és7 -es sorozatot támogat a játék. 5-el szeirntem nem is fut,de lehet tévedek!

- kisPocok -
  • Lobsterman
    Lenne egy egyszerű kérdésem. Vajh egy cele2.4 512 mRAM Geforce FX5200 kombóval működésre tudnám bírni a játékot, vagy halasszam inkább a játék beszerzését akkorra amikor már jobb gépem lesz?
  • kispancsi
    Patch 1.08 reloaded
  • rgerg
    Hol a búbánatban van ez a Zhidane városa?Emlékszem hogy volt ilyen,csak nem emlékszem melyok portalhoz van közel....
    Honnan lehet letölteni azt a relódid-krekkes peccset? nemtalálom sehol...valaki heeelp,mert bár végigvittem a játékot,de percenként kidob...
  • Leslieee
    Crash, normal szinten mi? Kit szopatsz ember :D
  • robotnyk
    tanulván a videókból, én is csináltam pár titan runt, volt egy cold dmges, energy leeches kék staff, meg ez:

2 kék, 5runból kb, kár hogy nem íjat használok :)
  • kispancsi
    már sok van ^^ nálam is akad, de néha nekem is vannak problémáim a játékkal, nem midnegyik hibáról tehetünk... nem kell azért leugatni mindet!

- kisPocok -
  • Crash88
    act 2 elkeztek rendesen droppolni
    pl találtam egy kis gagyi amulettet ami cask annyit tud h : 70% All Resistance
    +2 to all skills,+10% az erőre ,dexre és intre
    jó mi?:D muhahaha
  • eXequtoR
    Egen meglett utkozbe, imadom h 3 zonaval arrebb van 1-1 küldi lényege mindig bekavar. A masik infot meg kösz vhogy elkerülte figyelmem.:)
  • Crash88
    act 1 kivégezve lv 21 en :D
    act 2 öt 32 ön fogom
    act 3 at 40
    ja ez eddig cask normál ha kitartó leszek akkor legendary végére leszek minimum 70 es:D
  • Leslieee
    #4005 bocsi :)))
  • Leslieee
    Már válaszoltam a jade-re: #4055

A Gargantuan Yeti barlangja a majomküldis barlang után van egyből. Ráadásul asszem csak arra lehet továbbmenni szal el sem téveszteheted.
  • eXequtoR
    Gyors leszek, 2 kérdés:

- hol a retekbe van az oriásyeti barlangja, végignyaltam mindent de sehol semmi

- hol lehet hasznalni / mire jo a jage figura

Tenksz.
  • zsirfecske
    amúgy láma kérdés: multi csak coop? cucc-cserélgetéshez nem kell semmi trükk vagy editor? fáj a szívem eladogatni azt a kevés jó cuccot ami potyog és persze nem nekem való.
  • Leslieee
    Nekem 3 semmi után mindig bedob 2-3 kéket :)
  • zsirfecske
    lenyomtam normal typhon-t 5x és nem adott kéket, így nincs motivációm. ha legalább látnám, hogy néha ad lehet csinálnám.
  • Moyko
    persze van... csak 18 után addig a bányában vagyok
  • Leslieee
    Moyko nincs kedved velem kipróbálni? Mert nekem eddig nem ment és kíváncsi vagyok h müxik-e.

• Moyko
    őőő meg ha hamachival nyomjátok nem árt LAN-t választani :D

És rengeteg gamét toltam már vele... még nem találkozztam nem müködössel..bár biztos van.
  • zizz21
    Sziasztok! Kéne az a zene,ami a végefőcím alatt szól,mikor a stáblista megy! Nemtudja vki,h hannan lehetne letölteni,v megszerezni???
  • DooDoo
    Kipróbáltam úgy hogy 10 pont Lich Kingen, 8 Wraith Shell-en hogy tovább bírja, mert láttam videokon hogy ő tankolja ugye Typhont, de így is csak 3-4 ütést bír kb, az alatt meg kb ha harmada életét leviszem már sokat mondtam..
  • DooDoo
    Ez se gyenge Legendaryn.. :)
  • DooDoo
    Na az a helyzet, hogy az oracle-vel eléggé szívok normal Typhonnál, messze nem hal olyan könnyen mint a druid ice shardjaitól pedig eléggé DPS-re tuningoltam (ezért elég kevés életem is van szal elég könnyen halok). Esetleg tippek hogy mit változtassak?
    Kari
    Skillek1
    Skillek2
    Lich kingen volt 12 pont de mikor láttam hogy 2 ütésből hal, inkább átraktam a pontokat storm nimbusra, meg wisp passzívjára...
  • ity
    Helyesebben:

Egyébként akinek meg nem megy hamachival annak általában tűzfal, router gondjai szoktak lenni, mármint azok beállításai miatt nem megy.
  • ity
    Akkor azon a hivatalos fórumon sok mindent nem tudnak még :)
    Kezdetek óta nyomjuk haverral neten, multiban, hamachival, biztonsági másolattal.

Egyébként akinek megy megy hamachival annak általában tűzfal, router gondjai szoktak lenni, mármint azok beállításai miatt nem megy.
  • Leslieee
    A Hamachi-t elvileg direkt a warezosoknak találták ki h tudjanak nyomulni (mivel a hamachin csatlakoztok egymásra lan-nak érzékeli a dolgot).

Na ha van valakinek kedve és 1.08as verziója van szóljon és hostolok egy gamát.
  • Moyko
    ááá.. paszmek..ilyen nincs...

ma jáccani akarok, ha kell magam kebelezem el odáig a dolgot.