23078
  • 7Ryan7
    Hy all! Vlaki letudná irni hogy merre vannak epicen és legendaryn az uj fő bossok! Talost azt már megtaláltam! De a többit nem:(
  • kuks
    HELP PLS!!!!!
    Ez nekem Magas! Leírnád részletesen hogy mit kell csinálni? (KEZDŐ VOK)!
  • ity
    A karakterek cd kulcshoz kötöttek. Ugyanazzal a kulccsal kell telepítened, amivel legelőször, különben nem látja a régi karikat.
    Ha a kulcs ugyanaz, és mégsem látja, akkor nem jó könyvtárat másolgatsz.
  • ity
    Nekem 512 rammal és egy ősrégi 64 megás gf4ti4200-ason eldöcög (15-20 fps, ami néha lemegy 3-ra is).
    Igaz, kúttól-kútig tudok csak menni, aztán betelik a memória és újra kell indítanom a játékot. De azért még éppen elviselhető egy ilyen konfigon.
  • ity
    Nagyon rossz az a szörny?
    Nos, van egy 57-es elementalistám, és végig a Core Dweller segítségével mentem. Nélküle talán soha nem vittem volna végig a játékot legendary szinten.
    Jóindulattal mondom. Picit mélyebben bele kellene ásni magad a játék lehetőségeibe, mielőtt ilyen kijelentéseket teszel, hogy a Core Dweller rossz ;)
  • ity
    A Storm Nimbust és az Earth Enchantmentet felejtsd el az összes passive-jával együtt. Mindkét skill közelharcosnak való, a te karid pedig kifejezetten elementalista. Szerencsére az attrib pontokat nem szúrtad el, dex-re max 150-ig toljad (annyi kell max a caster cuccok viseléséhez, a többit int-re, hogy nagyobb legyen a sebzés, str-re semmi).
    Volcanic Orb sztem nem jó, mert nem alkalmas folyamatos támadásra a cast delay miatt. Ellenben a Flame Surge jó alternatíva a Shard helyett, ha tüzes karit szeretnél. Kimaxolva a passivjait és pár -% recharge-os cuccal az is folyamatos, mint a Shard.
    A passive-jaival együtt kimaxolt Core Dweller pedig igenis jó szolga, és aki azt mondja, hogy nem az már bocs, de nem tud a játékkal játszani, illetve nem tudja kihasználni ennek a summonnak az előnyeit.
  • littleNorbi
  • littleNorbi
    Mikor rek Egyiptomba?
  • wantonly
    Az én karim is warfare/defense, és szintén act2 elején járok. Én most még csak a warfare részre gyúrok, a defense részen csak a mastery-re raktam 1-2 pontot, azt majd később fejlesztem ki. De ott a Colussos Form szerintem ütős skill, arra érdemes majd tenni. Meg sok védelmet ad, ilyen-olyan res, szóval szerintem jó választás, de majd kiderül jól gondoltam-e. :)
  • Crash88
    esetleg van itt oan aki defense masteryt is használ még?
  • Crash88
    én warfare/denfeset használok bost vok lv 23 on act 2 elején megvok elégedve csak ez a defense hát nemtom lehet h az earth kellet volna nekem is választanom
    bár nem naon néztem az elején h mi van a warfare az biztos volt és gondoltam h a harc mellé a védelem kell legjobban:D lv 23 on a warfare skillek fullon(jobbak)
    a defenséből meg csak az elsök vannak meg azok is sajna cask elsö szinten .a defensenek van egy kurva jo skillje a legjobb talán : óriás leszel vagy vmi iesmi:D és durván megnyomja az életet az eröt és a dex meg az attakspeedet asszem aaz eröt 50% al meg a többit is bár nem biztos csak valszeg.
  • Leslieee
    Jó azért azt ne felejtsük el h a pajzs minden 3.ik ütésből x damage-t leblokkol. Ami mondjuk 5íjász-5mágus-5warrironál nem kis előny mondjuk 1-2 óra játék után :)
  • Crash88
    ja én se értem h lehet eltévedni:D
  • Leslieee
    Kipróbáltuk multiba hamachival a gamát és végre jó! Viszont hiába állítgattuk be a tűzfalat, ki kell belőle lépni h menjen. Úgy már nem is lassul.
  • mrall
    ebben a játékban csak 1 irányba lehet menni! hogy lehet eltévedni??????

használd a szemed
  • mrall
    jahh nálam warfare és storm kombináció van
  • mrall
    figy én dual-al nyomom nekem jobban bejön főleg hogy Barbarian fan voltam a dioban szal ehhez szoktam! próbáld ki és rájössz nekem melyik jön be
  • ravenshoe
    Nekem warfare és earth párosításom van.Az earth skillek közül azokat nyomom amelyek a fegyverre tűzsebzést adnak(mivel dual wieldes a kari.)Illetve az earthből még a fire shieldre raktam(asszem ez a neve)ami körülvesz és aki a közelembe jön azt megsüti.25-ös szinten vagyok és jól haladok ezzel a párosítással.
  • Crash88
    én dupla kardal mek és sokkal jobb a DPS em mint pajzsal meg sokkal hátsosabb is sztem meg nem tom most te hol jarsz de késöbb lesznek különbözö teknikái a 2 kezes harcnak pl több ellent érő enyhén durva vágások stb .Na tehát sztem pajzsa sokkal lassab a játék
  • alibá a mezőrűl
    warfare-hez melyik masteryt ajánljátok?
    Jah, és megéri dual wield-del nyomni, vagy kard+pajzs a biztosabb? Mert úgylátom a balkezes fegyver használatára elég kicsi az esély. a pajzsok meg tetszenek :D
    De bal kézben pajzzsal meg elég kicsit sebeznék valszeg :/
  • l-toro
    sziasztok! ujratelepitettem a gamet es hiaba masoltam be a komplett elmentett save konyvtarat nem jelenik meg a katrakterem a jatekba? tud vki biztos megoldast mert mar jart igy?

koszi
  • alibá a mezőrűl
    jah, egyiptom környékén még szinte mindenki egy lövés volt nekemis... de így a normal végén már gyengének éreztem magam :/
  • kuks
  • Lobsterman
    aha. na ilyesmire gondoltam :)
    kössz akkor kipróbálom
  • Lobsterman
    Ezt én is olvastam, igazából tapasztalatra gondoltam h valaki kipróbálta e hasonló konfigon, és ment e neki
  • kuks
  • ipacs
    jah és esetleg valakinek nincs kedve kipróbálni multin a game-t ?
  • kuks
    ez nekem magas! leírnád részletes hogy mit csinálsz (kezdő vok)
  • ipacs
    szerintem nyugodtan pakod át arról a szörnyől a pontokat..én is earth Mastery-n vok és szerintem nagyon rossz az a szörny pakold áat a torm ra és lehetőleg ice Shard-ra mert az elég erős (bár nem tudom milyen rősségűek lehetnek ellened mert még csak egyiptom legelején vagyok de én borzasztó könnyedén szétcsapok mindenki atki velem szembe kerül...
  • alibá a mezőrűl
    nyah nekem 1 kis segítség elkelne :S
    Szal itt a karakterem, itt pedig a skilljeim. stormot nemigazán fejlesztem, egyedül a nimbuszra raktam eddig pontot.
    A normal vége már eléggé felb*szta az agyam, sokat kínlódtam vele. pillanatok alatt lekapták az hp-mat. a dragonianoktól kezdve kb. 25-ször haltam meg. core dweller se ér sokat... az esetek 60%-ában a dögök úgy döntenek hogy inkább mégis engem gyaknak helyette, keményebb dögök megg pillanatok alatt szétszedik.
    Kérdésem, hogy mire érdemes átrakni a skilleket? leginkább earth-ben gondolkodom, mert ugye ott van magas masterym, stormnál szinte semmi nincsen.
    Jah, és flame surge jó skill? mármint ha kimaxolom, felér vajon az ice sharddal?
  • zsirfecske
    ja mondjuk az egy betonstabil gép volt, 1.08 reloadeddel lev 18-ig egyszer sem fagyott ki!!! most 1.4 athlon, 9600xt, 512 ram ugyanúgy 1.08 reloaded és néha (2-3 óránként) simán kidob. szóval fene sem tudja. de low-on tök jól elfut persze néha beszaggat pár másodpercre mint mindenkinek. na ennyit erről.
  • ipacs
    nekem is reoadedes van próbáld meg amit leírtam!
  • littleNorbi
    Spárta környékén vagyok.Megöltem azt a nagy, erős kentaurt is, de most "zsákutcába" kerültem.Merre menjek tovább ?
  • zsirfecske
    celeron 2.0, 256 mb (!) ram, fx5200-on játszottam vele simán mikor megjelent. elején tök élvezhető volt aztán elkezdett szaggatni. mikor rájöttem, hogy 256 ram van a gépben (nem saját pc...) tettem bele 512-ig és megint élvezhető lett a játék. lev18-ig nyomtam így, szóval menni biztosan megy. üdv
  • kuks
    de nekem relodedes azzal mit csináljak? naon unom hogy 5 percenként kilép!
  • savior
    amugy 1.11 jobban fut, eddig kep hiba se volt medium beallitasokkal. high-on viszont egybol elcseszodott... neha kidob, de hibauzenetet mar nem ir
  • savior
    en felraktam az unleashedre az 1.11-et, es elindult. daemon tools-ba mini imaget bemountoltam rmps emulacioval, utana pedig antisecurommal siman elindult
  • ipacs
    én ma kb 7 órát nyomtam a game-t egyfolytában (na jó azért kissebb pause volt köben de lényegépen nem léptem ki belőle) és egyáltatlán nem volt semmi problémám...

1.01 -el használom az asr exe-t prot stop-ot és mini image-t
    Configom : Ati Radeon 9600Xt, 2.8+ CpU, 764Mb ram
  • kuks
    Hy az 1.01-es és mindig lefagy!! (relodedes)
  • Leslieee
    De vazze téged nem az érdekelt merre van??? Nem azt mondtam h teleportálj oda normalon, csak nézd meg h milyen helyek között van.

De Ity mondta h a Nagy Fal után van.