23078
  • Crash88
    Ez a Defense masterynek a legjobb cuccosa a neve: Colossus Form és ez a 8 dik szintje(ez a max.)
    50% Damage Absorption, 10 Active Energy Cost/Second, 24 Second Duration, +50% Damage, +50% Strength, +50% Health, -15% Total Speed
  • penge25
    Oksa köszi! Akkor mégse vagyok annyira láma :)
  • ity
    Nem rontottál el semmit. A DT4-be nem kell bemountolni semmit. A kiírt lemez legyen bent a meghajtóban. DT4-ben legyen bekapcsolva az rmps és legyen benne letiltva az összes virtuális meghajtó.
  • penge25
    Sziasztok! Kicsit láma vagyok az alkoholal töténő DVD-íráshoz! Szóval, hogy működjön a játék azt írták sokan, hogy a120-al kell kírni az mdf fájlt, úgy hogy az rmps funkció be van kapcsolva. Szóval én így írtam ki a DVD-t, viszont nem a mdf fájlt másolta fel a DVD-re, hanem már kibontotta a játékot a dvd-re. Így nem tudom bemuntolni D4-be, mivel nincs Mdf fájl, mit rontottam el valami opciót kellett volna bekapcsonom. ÉN az Image burning wizard opciót választva írtam ki. Ha valaki tud, segítsen! Köszönöm!
  • dudovec
    najo a manticorenal megfingottam egyszer asszem amire rajottem hogykell para nelkul olni:)
  • dudovec
    kicsit kesőn reagalok , de nemvoltam netkozelben

kispocok: es ugy fejlesztettem , h az oakokon 1 pontok vannak , az allresisetesen van par. a plague meg a ternion maxolva van , a ternion ahogy mondtak is alap h maxolod. a tobbi igazabol mind1. szerintem a lichkinget sem kell maxolni ,legalabbis nem az osszes pontjat. nekem 1 van mindegyiken ,igyis csap azer a lightningja , foleg ha bejon neki a % ban elet levetel.. az h mennyire birja a strapát v mennyire nem , arra igazabol magasrol teszek , hisz akkor castolok ujat amikor akarok ,(refresh) igy ha erositeni akarod akkor max a sebzesere gyurjal. az h a manad elfogyna dark covenant mellett , hat nemtom.. nem ad asszem minden cuccom mana reget , de amikor rajtam van , 52es a mana regem es outsider castolgatas meg refresheles mellett sem fogy el , raadasul a ternion alig fogyaszt , meg 150 es attack speednel sem.
    tehat ha a refreshre gyursz , akkor sztem maxos outsider ,ternion + passivja, plague + passivjai , dark covenant + passivjai , tobbit meg ahogy gondolod , en spec lich kingre 1 et tettem mindegyikére , meg hasznalok ien ijasz csajt is , akinek a legfelso kepessegere fogok mostmar rakni , illetve a lich kingre mert masra mar nemtudok , most vagyok 50 es. es hangsulyozom meg1x , legendaryn kb 8x annyi hp ja van ezekneka summoningoknak , es nem erosodnek annyival ha a fő skillükre pakolsz , tanknak ottvan az outsider , de akár ők is .. ha behal a summoning , barmeik , azonnal idezheted az ujat , akkor minek rafeküdni az eletere , inkabb sebezzen azis foleg hogy tavolrol operál. es foleg hogy a dark covenantod nagyonsokat dobhat a sebzesükön ha kivan gyurva.
    persze igazabol sosem lesznek olyan erosek ezek a summoningok , de pl ha lovod a tomeget es jon 1-2 seggfej oldalrol akire nemtudsz epp figyelni , tokjo amikor a lichking meg az ijasz kozosen szetlovi mire odaerne hozzad.
    a plague pedig atomtap , a %os elet levetel meg - resistek meg lassitas miatt , foleg h ugy terjed a monstak kozt , hogy huuu:) ezis sokat segiti a 3 lényed. eshat 1 kari 1 brutalis sebzessel + 3 kulonbozo summoning abbol 2 % ban is vesz le eletet megfűszerezve segito skillekkel sztem brutal. bar ha marad ez a helyzet , h a csavot is ahogy lattuk a videon , vegig megy legenden egy szaros coldbottal masfel perc alatt , akkor mondhatjuk h nemkell ezen ennyit filozni. de erre mondom azt , hogy szerintem lesz itt balance patch , es hozzatennem aztis , h az olympus kb a legkonyebb resz 1 ternionos karinak , mivel 1 iranybol jon mindenki , csapatban. es kb a csonti ijasz a legveszelyesebb kozuluk , esetleg a nagy minotaur ha oda tud erni , de ennyi. megneznem a csavot a chagan utani erdoben amikor 3 iranybol futnak be a dragon lichek , akkoris ien magabiztos e , 1 summoninggal. bar megfelelo damageval , meg attackspeeddel azok sem ernek el hozzad. bar nekem ott 3-4 fps abban az erdoben.

probaltam amugy enis videot csinalni typhoon killrol , de valamer besirt a speaker es igy sipolt a gep , frapsal probalkoztam , quakeobl meg minden masbol gond nelkul tudtam moviezni , ugyhogy nemvagom:F

harcos karik: egyetertek h nagyon szopas vele cucc nelkul , de minden diabloban igyvolt eddig , ha kozelharcoltal ahhoz mindig atom cucc kellett , (bar egy regi 1.04 classic d2es barbnak eleg volt egy 300 as fegyo + leech , azon kivul mehetett puceron is , dehat a ww ownage az mas teszta) , ugyhogy ne lepodjunk meg azon h elég nagy vergodes vele az elejen.. ezt enis erzekeltem , szoval par epic titan runbol osszeszedtem egy jokis harcos felszerelest , amiket kb lvl 22 n rapakoltam (szinte csak lila) , a ringek meg sajna nem mentek fel , az meg varat magara.. na most onnantol kezdve nem haltam egyszer sem , most 38 as kezdem vele epic act3 at. raktam is be scrent a karirol par oldallal lejebb. igazabol mar csak life leech kene neki. meg mostis 1-2 ütes minndenki , legendaryra persze kelleni fog majd a leech , meg egy 180 koruli buzogany bekövezve , mert sztem durvabbat tudsz csinalni mint a superuniq , akarhogy is nezzuk. persze van olyan item amibol nem , lasd azt a +2 es amut. de pl vehetsz olyan bowot legendaryn ami van olyan bika mint a legjobb lila ij , csak abba meg rakhatsz egy +50% attack speedes követ , mer kb annyira durva h ááá :)
    szal igen.. magus kell , mer annak nemkell cucc , csak majd legendaryra , epic titanbol pedig ossze lehet szedni nagyonsok mindent. igen nekemis volt olyan h 3 lilat adott 1 drop. elejen szinte mindig lilat adott , aztan hirtelen valami elszarodott , azutan csak ien kavicsokat meg 1-1 zöldet , de aztan egyszercsak megin dobott 3 lilat. szal szerintem 1 ideig elonyosen dob , utana megmar full randomban.. bar sztem nem dobhat mindent , mer akkor mi ertelme lenne a legendary titan killnek:D pl ring of gaia t dobott eddig v 4 et , meg battle mage setet is mar vagy 2x kidobta stb... de ijasz cuccot semmitse adott , egy szar bowon kivul.

igen , enis talalkoztam ezzel a problemaval ,h foleg str es meg int es cuccot arulnak a boltban , es alig talalsz ijasznak , meg roguenak valo cuccot.. eleg bosszanto.. nezegettem a uniqokat a gamebansheen.. eshat abbol eleg jol kiderul h kb minden 10 ik cucchoz kell magas dex , ergo ez a 2 kaszt ameik sok dexet igenyel , eleg keves itemet kapott , esmeg vasarolni se lehet nekik + x% dex ringet meg amut stb.. eleg sux. na ennyi:)
  • Spymann
    Felakarom tenni az 1.11 es patcht, de nem sikerül. A cracket se raktam fel, hanem a játék után egyből akarnám feltenni a titanquest_101_to_111.exe patcht. Megkérdezi hogy tényleg fel akarja tenni? Rányomok az igenre és akkor kilép. Mi lehet a baj
  • eXequtoR
    Epic, titán 30. run utan 0 lila 0 kék 0 zöld csak sárga.... 31. run elsö mobja kidobott egy lila staffot, kár h ice :/ Asszem feladom, inkabb meek legendaryzni.
  • zsotesz
    Kb. 8-szor öltem meg epic typhoont, és mindössze egy lilát meg 3 zöldet adott. Nem volt nagyon droppos kedvében.
  • ity
    De igen. Bármilyen cuccon levő +% elemntal damage hozzáadódik a skillből használt varázslatokhoz, így pl a Shard-hoz is.
  • alibá a mezőrűl
    és a bot sem hat a varázslatokra? pl. ha van +21% cold damage valamelyik cuccomon, vagy a staffon, az nem hat az ice shard-ra?
  • segics
    de van 1 shootslayerem is:)
  • segics
    de amugy szerintem nekem chempionom lesz aszem:)
  • Crash88
    ][__, ( [ ] ) []__, ja ,ténleg caps off
  • segics
    ja amugy dikrek irom igy a nevem!:
  • Crash88
    részben igaad van ténleg cuccfüggő de ma rendesen droppolta a cuccokat:D
    hm act 2 eleje lv 24 nem is rossz:D
  • segics
    kezdö vok
    :'(
  • segics
    LEGO???az mi bocsi hogy ordibaltam
  • eXequtoR
    1. Ne ordibálj.
    2. Segits.
    3. A LEGO a legjobb.
  • segics
    MOST A NATURE AZ TAMADOS FELE VAGY VARAZSLOOO????MEG MEIK 2 a legjobb????
  • zsotesz
    Én sem értem miért volna gyenge a core dweller. Epicen csak a vége felé halt el néha ha magára hagytam. A volcanic orb pedig nagyon hasznos, csak rá kell tolni a passzív skilljeire is. Nagyobb tömegbe belőve ha nem is pusztít de bekábít szinte mindenkit.
  • robotnyk
    nem volt még ilyen karakterem, de egy dual wield, esetleg warwindes warfare mellé nem lehet rossz a mérgezés
  • Endroo
    Nekem nincs shardom :D mint mondtam warfare/spirit vagyok, szal semmi ilyesmim nincs:D
  • Gunner
    Időközben már le is töltöttem, csak kiderült h csak 1.11em van és lusta vok újrainstalállni egészet megint :D
  • virs lee
    Én simán leshardoztam, idő kellett hozzá, de összeesett. :)
  • virs lee
    mod
  • virs lee
    Vagy védekezel, vagy jobban támadsz. A duálos töbet sebez, de hamarabb hal, a pajzsos fordítva. Az enyém duálos, mellé nature van, oak + gyógyítás miatt, nameg persze a refresh, amivel gyakorlatilag korlátlanul idézhető az ancient horn. Persze tápos fegyver nélkül ez mit sem ér, előbb jó cuccot kell neki találni, különben nem tud haladni. Ezért jó casterrel kezdeni, az nem annyira cuccfüggő.
  • Gunner
    Hogy vannak potion-jeid egy rakásba? 100 akár?
  • Endroo
    Nekem sebzett rendesen, mondom jol mentem vele elöre, bátran be mertem szaladni egy csapat tigrisbe:) Nekem is bajom volt azzal a "bádogemberrel",de nem vártam meg mig megöl, mert láttam a lich-t egy taposásra megölte, szal inkább rohantam :D Épp most öltem meg epicen Typhon-t, nem haltam meg egyszer se, és megvan az elsö lila cuccos (sajna egy pajzs, de kezdetnek nem rossz):D
  • alibá a mezőrűl
    warfare mellé megéri a rogue-t választani? látom vannak egész jó skilljei pl. a méreg
  • DooDoo
    Ternion, storm nimbus-al
  • eXequtoR
    A régebben linkelt oracle muvibe a gyerek milyen skillel puffogtat?
  • nanotech
    hehe megtaláltam ki az a nagy dög a végén :D Tartarosz és Gaia fia tüphón az utolso titán :D eltalálták a sztorit azé.
  • eXequtoR
    Nezem h sokan fikázzák a földelementalt. Miért is? Conjurerként erre és a lich kingre épitettem és kimerem jelenti egy maxba tolt elemental "letankol" bármit. Most kezdem legendaryt 49es szintüként és eddig nem pusztultam meg 1x sem hála a "gyenge" lényeimnek. Ne egy skill nelküli kopasz elemental alapjan irjatok a hülyesegeket.
  • ity
    A botra hat, ha azt használod fegyverként, de a varázslatokra nem hat (pl Flame Surge, Volcanic Orb, stb).
  • ity
    A Mastery ablakban levő skillek kétfélék. Aktívak és passzívak. Az aktív skillek ikonja kocka alakú. A passzívaké kör.
    Az Earth Enchantment aktív skill, tehát csak és kizárólag akkor érvényesül a hatása, ha azt a skillt használod. Az pedig jelen esetben közelharci fegyveres sebzésre vonatkozik.
    A Flame Surge (vagy Volcanic Orb, vagy bármi más) egy másik aktív skill, amit vagy csak a saját passzívjai erősítenek, vagy különálló, szintén kör alakú passive skillek, Jelen esetben pl a Volativity.
  • Ravasak
    Az earth enchantment nagyon hasznos skill mert az a +100% fire damage minden tüz alapu varázslatra hat söt a botra is
  • berlin
    hát skacok nekem a drop nagyon-nagyon gyengus... lvl 30

csak panasz über, hajjaj
  • alibá a mezőrűl
    De az earth enchantmentnek van egy +100% fire damage bónusza... az nem számít bele pl. a flame surge-be?
  • ity