23078
-
Pukkka #4281 BM sethez nekem mar csak a kesztyü vagy mifene kene,sapkabol-cipőböl már esett vagy 8 =) -
eXequtoR #4280 Pukkka ezt a csoda staffot duppoljuk azon nyomban. :) -
virs lee #4279 Most dobott a telkin battlmágus sapit, csomó fc + int, nyamm. :) -
marshall1975 #4278 Nah megtaláltam a 7. lila tárgyamat kezd ujra érdekes lenni a játék.....
tényleg h lehet képet beszurni ide???
-
Pukkka #4277 Hja,en is lightningnak örülnék jobban,de még így is jó. -
finom ^^ fáj is rá a fogam, főleg ha lightning lenne :P
- kisPocok - -
köszi a válaszod, gondolkoztam, igazad van a mana nem lesz kevés... lichet akkor idézel amikor akarsz, de nem ér sokat ha 1. szinten van az alap szkill-je, szeirntem azt midnenképpen maxolni kell, és a támadási képességeit is, viszont a 2. passivjára, ami a védekezést adja azt kilehet hagyni, mert hát újjat castolunk, mint mondtad! elég ütős karakternek érzem, bár Oracle-t sem kell lebecsülni, láttam én is a videót, 2:10... tényleg jó, viszont ott annyi van hogy ha nem maxolod a lichet belehal... és így elég lassan jön az outsider. De szeirntem az oldalról beszaladókat is megoldja valahogyan :) egyébként ha nem oldja meg akkor is tökéletes runolni a jó cuccokért :) visszatérve eredeti témánkhoz, nem tennék a farkasokra skill-t talán nincs is elég hozzá... nem tudom valamikor kiszámolom talán hogy lenne jó szerintem a legjobban! köszi válaszod azért! :)
Q: egyébként multiban h müxik lehet csinálni szervert vagy diabló fílingesek a játékok? :$ nem tudom mert még nem volt szerencsém hozzá...
- kisPocok - -
Pukkka #4274 Egész jó kis Oracle bot=)
-
ity #4273 Egyszerűen csak arról van szó, hogy olyan cuccokat vegyél fel magadra, amik vagy "all skill"-t adnak, vagy "warfare skill"-t. Akkor a lehetséges (15) maximum fölé megy az Ancestral Horn szintje is.
De, hogy ne mondjak túl nagy hülyeséget, megnéztem gamén belül is, saját karin (lvl42 assa) és sajnos ez pont nem jó példa erre, ugyanis se életük, se sebzésük nem nő 15 fölött. Legalábbis nem jelzi ki.
Ezexerint van skill aminél ez nem műxik, mert a farkasoknál pl úgy van, ahogy előbb írtam. -
Crash88 #4272 ity lécci mond már el h akkor mivel lehet turbózni egy kicsit az ősi harcosokon mert amit irtal az elöbb azt nem naon értettem
-
virs lee #4271 Ebben Johnnyka az embered. :) -
ity #4270 Sztem legendary fokozaton már kevés lesz 1 mastery (nature) önmagában. Csak abból gondolom, hogy esett pár jó cucc már, szóval rendesen fel van öltöztetve a druidám (lvl55) de még a storm mastery-t felvéve és abból is jópár skill-t kigyúrva is nagyon lassan lehetett csak végigcsinálni legendary fokozatot.
A summonoknak egyedi regenjük van, karakterfüggetlen. De hogy 1p/s-e azt sajna nem tom. Core Dweller pl vagy 10x gyorsabban regenerálja magát mint a farkasok (igaz, nála van is ilyen passive skill ami növeli ezt). Lich King-et meg nehéz megomndani, mert neki meg ugye életlopás segít életben maradni és azért tölt gyorsan. -
Zhord #4269 Sziasztok! Tudtok mutatni nekem egy (vagy több) olyan hunter/nature skill elosztást ami nektek bevált? -
LEGO - nincs ide köze, ne bonyolítsátok már túl midnenki tudja mi az: kis kockák amikket egymásra lehet pakolni semmi köze TQ-hoz 

- kisPocok - -
nem is kell jól írtad ki ha megvan az RMPS -el való kiírás olyan mintha eredeti lene arról telepítsd a játékot! és már megy is crack nélkül, pecselni is tudod! üdv.
- kisPocok - -
Huh! akkor a "maul" 24 vagy a str. of the pack 25 pontja a farkast "terheli"? a familiáris milyen ütemben regenerál? ahogy a karakter vagy 1 p/s? -
maulra, pl -
Tényleg! egy farkas summon mire fordítja a "mannáját", ő mit "castol"? -
Crash88 #4263 nekem aszem van már vagy 2 teljes -
Köv. témám:
Jó-é amit tervezek (persze már csinálom is:)) a 2+3 attr.- ,skillpont felosztásánál: nature máge vagyok tehát a 2 attr.pontot rakom az int.-re (1.kérdés: érdemes másra is??), a 3 mastery pontból 1 megy a mesterség "elmélyítésére" és 2 megy a fontosnak itélt "alskillre", azaz a "spellekre" (természetesen ügyelve a megfelelő "stream"-ek kialakítására) (2.kérdés:jó ez így??), a másodlagos mastery-vel ha nincs különös tervem akkor használjam-é arra hogy a mesterségbeli szint emelésével 1-1 pont/szint árán a statisztikámat javítsam ->pl. az adott esetemben másodikként a nature mellé a storm tűnik praktikusnak, mert semmiképpen nem kívánok storm-effekteket felvenni, de a körönkénti 20HP+10ErgP valamint az int és dex nyomiga nagyon jónak tűnik (3.kérdés:megfelelő a second mastery-nek ez?) (4.kérdés:vajon nagyon merev és gépies-é ez a felosztás,vagy "elmegy így is"??) -
Pukkka #4261 Nekünk ment azonos kulcsal. -
virs lee #4260 Kérdés: azonos cd keyyel lehet lanon hálóban nyomni a gamét? Igazából csak cuccolásra kéne a másik, notebookon beizzítanám a szervert, és jól átpakolnék minden harcos cuccost a harcosomnak. -
virs lee #4259 Az sztem mindenkinek jó lenne. :) -
Pukkka #4258 hat kb =D
Hja es attack speed bonusos Legendary Zeus Thunderbolt relicet vennék. -
te is tudod typhoon run miatt kívülről? :D -
Pukkka #4256 Kikurt Zeus-os szöveget nem lehet valahogy a végéről eltüntetni? =) -
-
ity #4254 Az ősi harcosok idejét nem lehet megnövelni, nem is ilyesmire gondoltam. Ha megnézel bármilyen skillt a mastery táblázaton és amin látni, hogy 1-es szinten kevesebb (vagy több) vmi mint 2-es szinten, akkor cuccokból származó skill-ekkel magasabb, jobb értékeket lehet belőlük folyamatosan kihozni, mint amennyit a max pont, amit rá lehet tenni.
Erre jó példa a nature mastery farkasai. Max 15-ös szinten 2 farkas idézhető, de 18-as szintig fel lehet menni pár skilles cuccal és bár az életük az nem változik, a többi stat (sebzés, stb) növekszik szintenként. Így akár (shrine nélkül is) bármikor lehet 3 db 18-as 20-as farkasod, megnövelt statokkal.
És ez minden olyan skillre érvényes, aminek növekszik bármilyen értéke szintenként. Az ősi harcosok megidézésének értéke nem változik 1-es szinten is ugyanannyi mint 15-ösön. De a többi stat, pl a sebzésük növekszik 15-ös szint ölött is, stb. -
ity #4253 Gyógyítani nem csak a futkosó és környezeti tájak mögött bújkáló farkasokra "rámutatva" lehet őket gyógyítani, hanem a bal oldalon levő ikonjaikra is rányomhatsz, miután a gyógyítás varázslat által már kijött a célkereszted.
Igen, ott ahol az életüket és a manájukat is jelzi, az nem ugrál és nem bújkál :) -
Crash88 #4252 és hogyan?
meg a warfare be amikor idézel ősi harcosokat annak 24 sec az ideje utánna elünnek és a legnagyob szinten se marad csak addig ezt lehet növelni ,ha igen mien skillel? -
Hali!
(újdonság nekem a gama és olvasgattam is visszafelé vagy 40 lapnyit, de nem jöttem még rá) az a technológiai bajom hogy mint nature máge a gyógyitásnál hogyan tudom egyszerüen egérvirtuózítás nélkül a familiárist meggyógyítani midőn az az nmy körül ugra-bugrál, tehát izzitom a skillt aztán megjelenik a kurzorban a célzóalak és.........., mert amire a kavarodásban (+erdő+szikla+magas aljnövényzet persze) megtalálom farkaskomát addigra már semmiféle gyógyításnak nincs értelme vagy túlélte vagy summolhatom újra (így sajna már vesztettem el mastery shrine által adott duplafarkast):((? -
scorpions #4250 hát igy már sokkal könnyebb -
zerosdfd #4249 Tényleg, mi az, hogy LEGO? Itt ebben a kontextusban? -
Geca mi megy itt, lego, shootslayer (vazze mijez Doom? :D), hú de korán van :)))
Kezdem azt érezni, h ez a játék olyan köveket mozgatott meg, h aki eddig életében nem játszott semmivel, az is nekiáll. Illetve aki nem warezolt eddig, az most belevágott. (pl melyik gomb mire jó - options menu ; merre menjek - lineáris haladás; nem megy a patch - crackre; hogy kell belerakni a "kavicsokat".....) :)) De amúgy ez pozitív dolog, vagy nem? :))) -
LEGO? nem ismered a legót? :D Olyan nincs hogy azt nem ismeri valaki :P tudod sok kocka meg lámpa :P
- kisPocok - -
scorpions #4246 ok köszi megprobálom..:D -
virs lee #4245 Jobb klikkre berkaod amit akarsz, majd jobb klikk. Vagy quickslotra a kevésbé gyakoriakat, aztán nyomod a gombot, majd klikk oda ahova akarod. -
scorpions #4244 csá lehet nagyon hülye vagyok de nem tudom hogy kell varázsolni,melyik gombot kell megnyomni:'(...:'(léci segitsetek,tök egyszerü a válasz,de valahogy nekem nem nagyon jön össze -
ity #4243 Az csak a mastery táblán rárakható max szint.
De ezt még bőven emelni lehet skilles cuccokkal. -
Crash88 #4242